Site Overlay
cărți personalizate pentru copii

Cărți personalizate pentru copii – cadouri originale pentru premianți

Știu că nici bine nu a început anul școlar, dar la fel de bine știu că orice lucru bine organizat are mai mari șanse de reușită. Și aici mă refer la festivitatea de premiere de la sfârșitul școlii. Eu propun cărți personalizate pentru copii. În special pentru cei mai mici. De la cei de grădiniță până la cei mai mărișori.

Ce vreau să spun cu aceste cărți personalizate pentru copii de care am amintit?

Spun că pot fi cadoul original și ideal de dăruit micilor premianți la sfârșit de grădi sau școală. În loc de cărți obișnuite, jucării sau flori, o carte cu numele copilului dăruit pe ea, cu o poveste în care el e eroul principal, îi va aduce bucurie și îl va face să se simtă cu adevărat special.

Iar pe lângă ideea de a avea în biblioteca sa, mereu la îndemână, o astfel de cărticică unicat, doar pentru sine, cadoul acesta presupune mult mai multe avantaje și beneficii în viața lui.

Ochii micuțului sau micuței se vor mări și el se va lumina de îndată ce își va vedea numele și poza pe cartea primită. Sau atunci când i se va citi din ea, dacă este prea mic pentru a lectura singur. Va dori să răsfoiască încontinuu paginile, să citească sau să afle despre aventurile în care se dovedește a fi erou de poveste.

Sigur va arăta cărticica personalizată tuturor celor care îi vor ieși în cale. Colegilor, prietenilor, fraților, bunicilor, musafirilor din casă, chiar și cunoștințelor întâlnite în parc sau la spațiul de joacă. Eu, dacă aș mai fi acum copil și aș primi așa speciale cărți personalizate pentru copii, sigur așa aș face.

Aș sări în sus, mi-aș îmbrățișa părinții și le-aș mulțumi, apoi m-aș duce să mă laud la toată lumea cu ce am eu. Poate ultima parte nu e prea ok, dar cum să nu te simți așa când afli că s-a scris o carte despre tine? Mai ales la vârsta de doar 5-6 ani!

Motive pentru care să dăruiești cărți personalizate pentru copii

  • O astfel de carte originală poate ajuta copilul să se simtă mai încrezător

Atunci când se va vedea pe sine personaj principal și erou al unei cărți ilustrate, cel mic se va simți mare. Se va simți special și unic, prețuit și iubit, dar mai important decât toate, va ști cât este de puternic, de altruist și de nădejde pentru ceilalți din jur. Animale, plante și oameni.

Astfel, o stimă de sine mărită poate duce și la succes școlar, la prietenii intense și la relații iubitoare acasă, în familie. Imaginația și creativitatea care plăsmuiesc aceste cărți personalizate pentru copii transmit celor mici mesaje pozitive, de încurajare, de socializare, de curaj și îndrăzneală.

  • Copilul va învăța despre diversitate și acceptare în toate formele ei

Dacă în viața reală îți este greu să îi explici celui mic de ce oamenii sunt diferiți și sunt tratați altfel, într-o carte în care el e eroul și trăiește printre personaje variate, îi va veni mai ușor să descopere unicitatea și diversitatea lucrurilor și a oamenilor.

O astfel de carte de povești, dar cu tâlc, în care apar personaje de culoare, de alte naționalități, din alte țări și de pe alte planete, fără însușiri trase la indigo sau poate cu dizabilități, îi poate învăța pe cei mici despre lume și oameni.

Le poate arăta prin imagini și cuvinte bine alese ce înseamnă acceptarea, iubirea și prietenia, dar și diferențele de culturi, opinii sau de caracter. Într-un mod jucăuș și distractiv copilul va învăța despre lucruri reale, cu care se va confrunta la un moment dat, fără să judece și să dea cu piatra.

Originalele cărți personalizate pentru copii pot insufla celui mic plăcerea lecturii

Tu ca părinte, tutore sau rudă a micuțului ești un împătimit al cărților și ai vrea ca această pasiune să se răsfrângă și asupra lui. Evident că nu trebuie să-l chinui cu lectura și să-l bați la cap cu asta dacă nu afișează interes. Dar poate că nu a prins încă gustul cititului și al poveștilor atât de magice. Și e păcat!

Dăruindu-i o carte personalizată cu numele și poza lui și în care e eroul unei aventuri incredibile ar putea să-l facă curios și pe mai departe legat de cărți și citit sau ascultat basme.

  • Un cadou cu valoare sentimentală

Cele mai frumoase cadouri sunt cele care vin din inimă. Cele care oferă valoare sentimentală și au semnificație. Nu contează că nu sunt adulți. Copiii pot la fel de bine aprecia un dar făcut cu drag, mai ales dacă există și o dedicație emoționantă sau amuzantă pentru ei undeva în carte.

O carte personalizată va deveni o comoară pentru cel mic. Îi va dezvolta imaginația, îi va spori dragostea de citit și de învățat despre tot și toate. În plus, va întări relația copilului cu cei care au grijă de el.

Un moment de alint între cel mic și părinte, poate seara la culcare sau duminica, când se citesc povești sau se urmăresc ilustrațiile din cartea personalizată, îi aduce într-un univers cald și magic.

Copiii vor putea citi despre propriile aventuri dintr-o carte personalizată special pentru ei

Ce e atât de wow la cărțile personalizate e că poți alege o poveste care știi că îl va încânta pe micuț și îl va flata. El, chiar el, va fi eroul aventurii, dar alături de el pot sta personajele lui preferate din povești, din desene sau din jocuri. Poveștile pot fi clasice, moderne și chiar haioase, cu un pic de zvâc și cu învățăminte bine scoase în evidență.

La Atelierul de eroi, poți comanda cărți personalizate pentru aniversări, cu poze, pentru bebeluși, cu povești creative și lumi magice, cu eroi de basm sau din viața reală.

Inserezi gratuit fotografii, dedicații simpatice și personalizezi povestea cu numele și avatarul copilașului tău.

Să vă zic și cum puteți contacta creatorii de cărți originale pentru a comanda una copilului vostru.

SC ATELIERUL DE EROI SRL

Adresa: Brașov, str. Col. Buzoianu, 61, ap. 2.

Telefon: 0775 399 068

E-mail: contact@atelieruldeeroi.com

Facebook

Instagram

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!