Site Overlay
cărțile lunii decembrie

Wrap-Up cărțile lunii decembrie. Câte, care, cum au fost

Vă spuneam în cel mai recent articol despre cărți că am rămas restantă cu lecturile de până în momentul de față. Mă oprisem cu prezentarea lor în octombrie, prin urmare am zis să recuperez. Așadar, dacă veți citi mai departe, veți descoperi de data asta care au fost cărțile lunii decembrie în cazul meu.

Nu au fost multe, doar 4 la număr, așa că nu vă voi plictisi prea mult.

Hai să vedeți care au fost cărțile lunii decembrie și ce am găsit fain la ele

  1. Tot binele și tot răul de Care Santos
  2. Grand Hotel Europa de Ilja Leonard Pfeijffer
  3. Tell a Friend — Word of Mouth Marketing de Arnon Vered
  4. Fata din lut de Heather Tucker

Două dintre acestea își au recenzia pe Booknation. Faceți click pe titlu și citiți mai multe impresii personale despre ele.

Tot binele și tot răul este un roman emoționant în care dragostea de mamă este pusă mai presus de orice. Mi-a plăcut latura dramatică a cărții, dar și imperfecțiunea personajelor.

V-o recomand pentru realismul ei minunat! Ah, în plus, o parte din poveste se desfășoară în România, București. Tot timpul mă prinde o carte străină, care chiar dacă nu are prea multe elemente fascinante, dacă aduce vorba de România și personaje de la noi, devine mult mai captivantă.

Și voi sunteți așa?

Grand Hotel Europa nu a fost deloc o lectură pe aceeași lungime de undă cu mine. Sau eu cu ea, mai degrabă. Nu e genul meu de conținut și e și super lungă, în plus tratând o mulțime de subiecte. A trebuit să trag de mine ca să o termin.

Știu că altor cititori li s-a părut foarte bună, găsind tematici de interes(istorie, artă, analiza situației turismului în Europa, povestea de dragoste), însă pentru mine a fost un terci și nici n-am găsit referințe literare celebre, nu mi-am dat seama de parodierea unor situații. Deci, nu!

Tell a Friend — Word of Mouth Marketing – o scriere de specialitate între cărțile lunii decembrie

În ultima perioadă m-am apucat de citit cărți despre marketing, publicitate, copywriting, scriere și tot ce ține de domeniile acestea. Acesta a fost unul dintre volumele de specialitate care vorbește despre marketingul pe cale orală sau marketingul făcut organic, din gură în gură(WOM).

Bună cartea. Am extras din ea mai multe idei de interes, norme de aplicat și soluții pentru a spori promovarea unei afaceri sau a unui brand personal cu ajutorul vorbelor și a oamenilor.

O recomand celor pasionați de marketing sau publicitate de orice fel. Sigur veți extrage cel puțin câteva informații de folos pentru a vă populariza serviciile, produsele sau numele.

Fata din lut este o lectură puternică, lirică, pe care o recomand din tot sufletul, oricărui tip de cititor. Povestea personajului principal feminin este impresionantă și inspirațională. Eu am îndrăgit-o pe Ari. Caracterul ei și puterea cu care face față tuturor provocărilor vieții te determină să o încurajezi așa cum ai încuraja un sportiv din tribune.

Recomand! Recomand! Recomand! Aceasta este lectura mea preferată dintre cărțile lunii decembrie.

Bănuiesc că TBR-ul este foarte lung și în cazul tău, așa cum este în al meu. Însă, dacă ți-ai făcut timp să citești acest articol despre cărți, vino în comentarii cu câteva recomandări de calitate pentru mine.

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!