Site Overlay
zilnic protectie solara

De ce e nevoie să aplici zilnic protecție solară

Protecția solară este, conform specialiștilor și medicilor dermatologi, cel mai puternic produs de îngrijire a pielii pe care trebuie să-l deținem și să-l utilizăm zilnic. Aplicarea unei creme sau loțiuni cu protecție solară este pur și simplu cel mai benefic lucru de făcut pentru protejarea pielii și pentru prevenirea multor probleme ale acesteia.

Mie îmi place să am pielea bronzată uniform pe tot timpul anului, dar vara caut soarele cu lumânarea. În trecut nu mă gândeam prea mult la protecție și stăteam toată ziua la soare, indiferent de oră și intensitatea razelor solare, fără nici cea mai mică picătură de cremă sau loțiune.

Cu ceva timp în urmă, însă, m-am deșteptat și mi-am dat seama că risc foarte mult. Pe lângă riduri, îmbătrânirea prematură a epidermei și apariția petelor pigmentare, soarele în exces, fără filtru, poate duce la apariția cancerului de piele. Și e clar că și eu, ca toată lumea, mă tem de această boală nemiloasă, care la fel ca celelalte tipuri de cancer, poate face ravagii.

Așa că am început să dau soarele puternic pe creme și soluții cu protecție și asta nu numai când mă expun la piscină, la mare sau acasă, pe șezlong. Aplic o cremă de față cu SPF în fiecare zi, după ce îmi hidratez tenul. Iar pentru corp utilizez o loțiune cu SPF chiar și când nu port doar costum de baie.

Pentru mine era important să am pielea cafenie, dar mai importantă e sănătatea și îmi pare bine că m-am deșteptat.

De ce să folosim zilnic protecție solară

Cu timpul, daunele produse de razele soarelui pot lua atât forme estetice, cât și forme medicale referitor la piele. Razele ultraviolete(UV) dăunează pielii și țesuturilor conjunctive subiacente, ducând la apariția ridurilor și a liniilor fine. În plus, este cunoscut că expunerea la soare poate crește și riscul de cancer de piele.

Orice tip de expunere solară atrage după sine daune asupra pielii noastre. Iar diferitele tipuri de radiații atrag diferite forme de leziuni. Dacă, de exemplu, arsurile solare care pot fi observate imediat sunt cauzate de razele UVB, daunele mai în profunzime asupra pielii sunt cauzate de razele UVA.

Așadar, trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne proteja pielea de soarele nociv.

Din păcate, la fel ca mine în trecut, multă lume aplică protecție solară doar în zilele cu soare puternic sau doar când stă la plajă. Însă de fapt, protejarea pielii prin utilizarea cremelor sau loțiunilor cu SPF trebuie făcută zilnic, indiferent de vreme sau de mediu.

Iar pentru asta este indicat un produs cu SPF de peste 30, cel mai indicat fiind de 50. Și indiferent de nuanța pe care o ai, toate tipurile de piele pot dezvolta cancer de piele, din păcate.

Protecție sporită pentru piele cu dermatocosmeticele românești de la Eladerm

Crema cu protecție solară ridicată SPF50 este cea mai indicată de doctori pentru utilizarea în mod zilnic. Iar cea dezvoltată și propusă de firma Eladerm poate fi exact soluția la nevoile tale. Poate fi folosită pe toate tipurile de ten și asigură o protecție ridicată împotriva radiațiilor solare. În plus, nu conține nici alcool și nici parfum.

Atunci când alegi să aplici o cremă cu protecție solară SPF50 preîntâmpini multe neplăceri. Previi apariția petelor maronii și a ridurilor, și îți și hidratezi pielea. Păstrezi colagenul care din cauza razelor UV se poate pierde și cel mai important, reduci foarte mult riscul de apariție a cancerului de piele.

Crema pentru protecție solară de la Eladerm este lăudată de utilizatori și prin faptul că nu lasă urme albe inestetice pe piele, nu este lipicioasă și nu încarcă tenul.

Încă un lucru important de reținut! Indiferent de unde vă alegeți crema de protecție solară pentru față sau corp, căutați să fie eficientă atât împotriva razelor UVA, cât și a razelor UVB. Produsul de la Eladerm îndeplinește aceste condiții.

Cum poți primi mai multe informații despre brandul românesc de dermatocosmetice:

Email: contact@eladerm.ro

Telefon: 0740 479 504

Adresă: Str. Crişanei, Nr.1c, Alba Iulia, Alba

Facebook

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!