Site Overlay
oriflame banner

Ești iubitor de frumos? Transformă-ți pasiunea în profit! Beneficiile membrilor Oriflame!

Hei, știți cât de mult îmi place să experimentez cu cele mai noi produse de machiaj și îngrijire a pielii, nu-i așa? O vedeți aproape zilnic pe Instagram și aici pe blog. Ei bine, acum am descoperit o modalitate prin care pot face din asta o sursă de venit suplimentară! Vreți și voi să descoperiți despre ce e vorba?

Poți deveni client VIP sau partener de brand Oriflame și vei avea acces la o mulțime de beneficii uimitoare, care te vor surprinde. Pe site(click aici) sau de pe aplicație, vei vedea la ce ai acces în aceste moduri și vei putea alege o variantă potrivită ție.

Ce e WOW la a fi client VIP Oriflame?

  • Discount de 10% permanent la toate comenzile plasate de tine sau de prietenii tăi care folosesc linkul tău unic!  Gândește-te, recomandând produsele tale preferate, poți câștiga bani constant!
  • 15% reducere imediată la prima comandă!  Un cadou de bun venit perfect pentru a te bucura de produsele Oriflame atât de populare și iubite la un preț avantajos.

Dar asta nu e tot! În calitate de client VIP, te vei putea bucura de:

  • Bonus de 25 RON în portofelul tău virtual pentru primii 5 prieteni care comandă de minim 100 lei (până în iulie 2024)
  • Livrare gratuită întotdeauna la comenzile care includ un produs la preț special
  • Reducere suplimentară de 20% la următoarea comandă (plasată în următoarele 3 campanii)

Ce mai aștepți? Alătură-te comunității Oriflame și transformă-ți pasiunea pentru frumusețe în bani frumoși de buzunar!

Uite în imagini ce produse faine și cunoscute de toată lumea poți comanda pentru tine sau recomanda prietenilor tăi, din catalog. În orice calitate de membru te-ai încadra, avantajele sunt nenumărate iar produsele(machiaj, îngrijirea corpului, parfumuri, îngrijirea tenului, etc.) sunt atât de ușor de iubit, de folosit și de pus în evidență!

Intri pe site( e la doar in click distanță), dai click pe ”Devino Client VIP”, citești ce ai tu de câștigat din asta, apoi dai click pe ”Înscrie-te acum!”. Îți completezi numărul de telefon, creezi o parolă și introduci codul de recomandare, dacă ai unul. Butonul ”Să începem” te va introduce în lumea magică a membrilor Oriflame. Odată înregistrat, vei avea propriul tău link personalizat pe care îl vei putea da prietenilor, ca să se bucure și ei, și tu, de produsele și beneficiile Oriflame.

Pe același site poți alege să devii, dacă nu, partener de brand. Faci click pe ”Află mai mult”, apoi urmărești toți pașii și te înscrii ca partener de brand, de data asta, pentru a profita de oportunități și mai atrăgătoare.

Hai să descoperim împreună lumea minunată a Oriflame! @OriflameRomania

P.S.: Vizitează site-ul Oriflame sau descarcă-ți aplicația pentru a afla mai multe și a te înscrie chiar acum în ce calitate dorești tu(client VIP sau partener de brand)!

Aștept să-mi spui în comentarii ce ai ales să devii sau dacă această oportunitate ți-a atras măcar un pic atenția.

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!