Site Overlay
cărți citite în luna noiembrie

Wrap-Up cărți citite în luna noiembrie

Nu am mai scris de mult timp despre cărțile citite și am zis acum să-mi iau revanșa. Am rămas restantă din toamnă, așa că în articolul acesta voi vorbi un pic despre cărțile citite în luna noiembrie.

Am citit 7 cărți, dintre care mai multe ficțiuni și o carte de memorii de care eram tare curioasă. Vreți să știți despre ce e vorba?

Care au fost cele 7 cărți citite în luna noiembrie

  1. Mexican Gothic de Silvia Moreno-Garcia
  2. Fiica doctorului Moreau de Silvia Moreno-Garcia
  3. Umbra vântului de Carlos Ruiz Zafon
  4. Te-am iubit deja în visul meu de Holly Miller
  5. Întunericul pe care îl știi de Amy Engel
  6. Pe când credeam în sirene de Barbara O’Neal
  7. Femeia din mine de Britney Spears

Majoritatea acestor cărți își au recenzia pe Booknation. Dați click pe titlu și veți ajunge la fiecare.

Mexican Gothic a fost o lectură bizară, care s-a dat pe brazdă la final. Povestea urmărește aventura vibrantă a tinerei Noemí, trimisă să investigheze un mister întunecat care bântuie o casă izolată în mijlocul munților Mexicului, dar are parte de o experiență supranaturală terifiantă, din care încearcă cu greu să scape.

Fiica doctorului Moreau a fost o lectură mai pe placul meu decât Mexican Gothic. A fost incitantă încă de la început iar finalul mi-a plăcut destul de mult. Romanul îl urmărește pe Montgomery, un bărbat cu un trecut negru care se angajează să lucreze pe insula sinistră unde stă doctorul Moreau, unde experimentele genetice duc la apariția unor ființe hibride între om și animale.

Fiica lui Moreau, Carlota, devine centrul atenției și atracției lui Montgomery, iar povestea se desfășoară într-o atmosferă de mister și pericol. Mi-a plăcut foarte mult și o recomand pe aceasta mai mult decât pe cealaltă.

Umbra vântului este un roman care îmbină misterul, romantismul și povestea de dragoste într-o atmosferă fascinantă și misterioasă în Barcelona post-război civil spaniol. Dacă iubești cărțile și tot ce ține de ele, atunci cartea asta e pentru tine.

Te-am iubit deja în visul meu este o poveste adorabilă și captivantă despre dragoste, destin și posibilități neașteptate

Întunericul pe care îl știi ne spune povestea îngrozitoare a unei mame care nu mai are nimic de pierdut și trece peste cadavre pentru a se răzbuna pentru moartea fiicei ei. Iubesc thrillerele iar acesta a fost unul pe cinste.

Pe când credeam în sirene este o carte despre curajul de a înfrunta trecutul și de a îmbrățișa viitorul, despre puterea vindecătoare a artei și despre importanța conexiunilor umane. Este o lectură profundă și încântătoare, care te va face să zâmbești, să plângi și să simți fiecare emoție alături de personaje. Mi-a plăcut foarte mult conexiunea dintre surori. Finalul a fost previzibil, dar dorit.

Deși poate părea mult prea subiectivă, e totuși o carte de memorii, Femeia din mine este o scriere memorabilă și captivantă scrisă de Britney Spears, în care își împărtășește povestea de viață cu o sinceritate uluitoare.

Nu e doar o poveste despre celebritate, cu can-can-uri și senzațional, ci și o poveste despre puterea și curajul de a răzbi prin adversități și de a găsi lumina în întuneric.

O recomand fanilor lui Britney Spears sau celor care iubesc cărțile de memorii și cele autobiografice.

Din cele 7 cărți citite în luna noiembrie cel mai mult mi-a plăcut Umbra vântului. V-o recomand cu tot dragul și sper ca și voi, cum vreau și eu, să citiți toată seria Cimitirul cărților uitate.

Voi ce ați mai citit fain în ultima vreme? Hai să-mi spuneți în comentarii!

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!