Site Overlay
la spălat rufe

Cum să pui la spălat rufe în diverse culori fără să ai vreo grijă

Dintotdeauna am pus la spălat rufe colorate împreună cu haine negre. Și uneori și cu rufe ce mai aveau părți de culoare mai deschisă. Și probleme au existat. Până m-am învățat minte.

Sigur vă imaginați că am avut parte de nefăcute

Și așa a și fost. Albul nu mai era alb. Negrul era albăstrui sau rozul devenea mov.

Știam despre existența șervețelelor antitransfer dar nu m-am obosit niciodată să iau să am în casă. Și rău am făcut. Pentru că acum nu mai văd spălatul fără ele.

Am ajuns în sfârșit la ele nu datorită curiozității mele, ci datorită campaniei Colour Catcher de la @the_buzzstore_ro la recomandarea @askteamclean.ro care vine mereu cu sfaturi și ponturi utile.

Am încercat șervețelele captatoare de culoare Colour Catcher Max Protect atât spălând la mână cât și la mașina de spălat

Din albe șervețelele au ieșit cenușii de fiecare dată.

Și nu numai pentru că au absorbit culoarea în exces din haine nelăsând să se transfere culorile între ele, ci și pentru că au absorbit murdăria din apă.

Acest produs îți permite să pui la spălat rufe în diverse culori fără să ai vreo grijă. Garantat! Este o invenție excelentă de care nu ar trebui să se lipsească nimeni în casa sa. Miroase și frumos și nu se degradează la spălare, materialul fiind unul special conceput pentru asta.

Acum:

  • pot spăla haine de culori diferite împreună
  • rufele rămân vibrante la culoare
  • culorile nu se transferă între haine
  • hainele nu devin cenușii deoarece murdăria din apă este absorbită de șervețelele captatoare de culoare

Încearcă acest truc cu șervețelele antitransfer Colour Catcher când pui la spălat rufe și diferența o vei vedea singur/ă!

Deschizi mașina de spălat, arunci un șervețel Colour Catcher înăuntru, pui hainele și detergentul cu balsamul care vrei tu. Pornești mașina reglând programul de spălare potrivit și între timp stai fără nici o grijă sau te ocupi de altele.

Când e gata mașina, scoți hainele în culori vibrante, curate și parfumate, te miri de ce culoare a căpătat șervețelul înainte alb, îl arunci și pui rufele la uscat. Simplu de tot și eficient.

#colourcatcher

#buzzcolourcatcher

Voi ați încercat aceste produse pentru protejarea culorilor hainelor la spălat? Ce părere v-au făcut? Nu-i așa că acum nu vă mai imaginați spălatul rufelor fără ele?

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!