Site Overlay
CeraVe Anti-Acnee

Impresii despre testarea gamei CeraVe Anti-Acnee

Am început să testez de ceva vreme două produse noi de la @ceraveromania primite prin @the_buzzstore_ro. E vorba mai exact de gama CeraVe Anti-Acnee sau Blemish Control, așa cum apare pe articolele în cauză.

Eu am primit spre testare un gel de curățare spumant anti-Imperfecțiuni Blemish Control și un serum anti-semne cu retinol.

Cum am perceput produsele gamei CeraVe Anti-Acnee în timpul testării

Gelul de curățare spumant anti-imperfecțiuni conține 3 ceramide esențiale, plus acid salicilic și niacinamidă și miroase discret a argilă. Face o spumă bogată care curăță foarte bine tenul, deblochează porii și absoarbe sebumul care cauzează enervantele coșuri.

  • Eu îl aplic dimineața și seara, uneori chiar și ca demachiant, și vă spun că e foarte eficient. Atâta doar, în cazul meu, după clătire, dacă am lăsat să acționeze mai mult pe față, pielea se simte ușor iritată și apare roșeața. De aceea trebuie doar aplicat pe pielea umedă și masat ușor iar apoi clătit cât mai rapid.

Apoi, în rutina mea intervine serumul gel cu retinol și pielea se calmează, este hidratată și hrănită, devenind netedă și mult mai luminoasă. Îmi place și că textura nu e lipicioasă și nici grasă, îmbunătățind aspectul tenului, fără să-l încarce. 

  • Și acest produs CeraVe Anti-Acnee, dezvoltat alături de medici dermatologi, îl aplic dimineața și seara și uneori și în timpul zilei când vreau un refresh. 

Ambele cosmetice sunt ușor de folosit, având pompițe pentru o aplicare facilă

În plus, nu au în componența lor parfum, neuscând nici pielea și neblocând porii, aspecte foarte importante când e vorba de un ten acneic sau predispus la acnee. 

Pe lângă gelul de curățare și serumul cu retinol mai există în gamă și un gel anti-imperfecțiuni cu AHA și BHA care ajută la reducerea roșeții și a petelor cauzate de stoarcerea coșurilor sau de eruperea lor.

Experiența mea per total cu produsele CeraVe a fost una pozitivă, negăsind nimic de obiectat sau care să facă rău pielii mele. Recomand gama CeraVe Anti-Acnee celor care au asemenea probleme cu tenul lor, fie pentru a preveni sau trata coșurile, fie pentru a estompa semnele post acnee.

#BUZZCeraVeBlemish #BlemishControlRange #CeraVeRomania

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!