Site Overlay
Perwoll Renew

Aleg să dau a doua șansă hainelor decolorate cu Perwoll Renew

Luna aceasta am primit un nou kit de testare de la @the_buzzstore_ro și @askteamclean.ro. E vorba de o nouă gamă de detergenți pentru rufe negre și colorate de la Perwoll, și anume Perwoll Renew.

Astfel, în coletul cu produse am găsit detergentul Perwoll Renew Color și detergentul Perwoll Renew Black, pentru haine colorate și pentru haine negre, ideal pentru împrospătarea țesăturilor dar și a culorilor.

Eu nu sunt adepta înstrăinării hainelor ușor decolorate sau uzate

Prefer să le țin ”în viață” purtându-le pe acasă sau să le port în continuare dacă găsesc o cale să le fac să arate dacă nu ca noi, măcar bune de purtat încă. Iar dacă Perwoll îmi promite cu noua gamă de detergenți Renew să le redea culoarea, de ce să nu profit de această șansă? #buzzperwollrenew

Așa că imediat după primirea kitului de testare am pus cei doi detergenți la treabă, pe cel lichid pentru rufe colorate și pe cel capsule pentru rufe negre. Iar acum revin cu impresii după testare ca să vă zic și vouă dacă își fac sau nu treaba.

Sunt încântată de noii detergenți de rufe Perwoll Renew Color și Perwoll Renew & Care Black

  • Hainele sunt mai vii la culoare, au un parfum subtil iar țesăturile sunt întărite
  • Capsulele de detergent Perwoll nu se lipesc de țesături așa cum mi s-a întâmplat cu alți detergenți tip capsule
  • Se găsesc pe piață în diferite cantități și formate, așadar chiar dacă pui la spălat mai puțin sau mai mult, cu Perwoll Renew îți faci bine treaba
  • Prețul articolelor pare unul bun în raport cu calitatea și cantitatea de produs

Mă bucur să mă alătur mișcării #slowfashion, să redau șanse hainelor și accesoriilor pe care le am și de care nu vreau să mă despart cu una cu două. Chiar am reușit să transform o pereche de blugi pătată cu înălbitor atașând un accesoriu primit în kit care să distragă atenția de la pete.

Eu cumpăr de la SH, împrospătez culori, atașez accesorii sau transform piese vestimentare pentru a da a doua șansă hainelor uzate.

Prin urmare, recomand noii detergenți Perwoll Renew oricui este cumpătat, celor cărora le pasă de haine și nu aleg neapărat să urmeze tendințe, ci mai degrabă țin la ce au deja în garderobă sau sunt creativi și jonglează cu articolele SH. Care sunt pe modul #rethinkfashion

Voi ce obișnuiți să faceți cu hainele voastre preferate care s-au uzat ori s-au decolorat? Obișnuiți să dați o a doua sau a treia șansă hainelor din garderobă? Le redați culoarea, le personalizați sau le transformați în mod creativ?

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!