Site Overlay
Garnier Botanic Therapy

Am testat noua gamă Garnier Botanic Therapy cu ulei de ricin

Printre noutățile de frumusețe testate se numără șamponul, balsamul și masca de păr cu ulei de ricin și ulei de migdale din gama Garnier Botanic Therapy de la @garnier.romania primită prin campania @the_buzzstore_ro.

Aceste produse promit să hrănească, întărească și hidrateze firul de păr fragil cu tendințe de cădere, așa cum este și al meu. Prin urmare am fost tare curioasă să încerc această gamă de îngrijire a părului inspirată din natură ca să văd cum mă poate ajuta.

Am pus produsele la încercare și pot zice că le ador textura și parfumul natural lăsat pe păr după aplicare și uscare. În plus, eu cu răbdarea nu prea stau bine, așa că e perfect că timpul de acționare al măștii e de doar 1 minut.

Am testat ce am testat și pot spune că aceasta gamă cu ricin nu este pentru părul meu, din păcate

Probabil nu am ales cea mai potrivită variantă dintre cele 3 game puse la dispoziție spre testare. Părul meu e fin și are tendința de a cădea, însă în același timp e și uscat spre vârfuri, casant și se mai și îngrașă destul de repede.

Așa că ceea ce pot afirma e că deși mi-a hrănit și catifelat părul degradat în urma vopsirii și a tratamentului cu soluție permanent, am observat o tendință mai rapidă de îngrășare. Fapt care nu mă bucură deloc deoarece am o problemă reală legat de acest aspect.

Așadar, dacă ai părul mai moale și cu exces de sebum în zona scalpului nu-ți recomand gama cu ricin și ulei de migdale neapărat. Sau, cel puțin poți folosi doar șamponul și balsamul fără mască ori doar șamponul simplu. Dar până la urmă e decizia ta. Dacă vrei să testezi produsele pe propria piele, fă-o fără nici o reținere. Suntem diferiți și avem probleme diferite dar și răspunsuri unice la produsele încercate.

#BuzzGarnierhairremedy #GarnierBotanicTherapy #GarnierRomania #hairremedy #garnier

Tu ai auzit de noua gamă Garnier Botanic Therapy?

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!