Site Overlay

Zewa șervețele – odată testate, nu te mai poți lipsi de ele

Ce nu-mi lipsește din geantă? Balsam de buze, cremă de mâini, perie de păr, portofel, oglindă, pixuri, sacoșă din pânză pentru cumpărături și … șervețele nazale. Musai.

Despre experiența mea cu batistele nazale Zewa

Niciodată nu ies din casă fără un pachet de batiste nazale la mine. Dacă nu le am în geantă, le am în geci sau paltoane ori prin buzunare. Se găsesc prin mașină, prin sertare, oriunde.

Noua mea descoperire, Zewa șervețele nazale, primite prin campania de testare de la Buzzstore, este extrem de mulțumitoare. De ce au ajuns să-mi placă atât de mult?

  • Pentru că sunt fine și delicate cu pielea sensibilă. Nasul meu poate confirma că are nevoie de cea mai bună îngrijire și blândețe atunci când sunt răcită.
  • Există o gamă variată de produse Zewa. Poți alege varianta fără parfum sau cu parfum subtil, în funcție de sensibilitate și de preferințe.
  • Vin într-un ambalaj reciclabil și sunt extrem de rezistente. Chiar dacă le uiți prin buzunare când pui ceva la spălat, nu te vei trezi cu un dezastru epic. Garantat 100%.

Zewa șervețele faciale – acolo pentru tine când ai nevoie

La ce cărți citesc eu și cât de des, am nevoie permanent de o cutie de șervețele faciale sau nazale alături. Și atunci când urmăresc filme și seriale la fel. Nu se poate să rămân pe uscat până la finalul vizionării sau lecturii.

De tristețe ori de bucurie lacrimile curg și nasul la fel. Când mă prinde o carte, mă transpun cu totul în ea și retrăiesc emoțiile personajelor. Așadar, ud șervețele multe, mai ceva decât la răceală. Și în cazul filmelor este la fel. Seriale romantice, documentare sau drame, sunt impresionată uneori până la lacrimi.

Noroc că la Zewa cutiile de șervețele faciale se prezintă în strat gros, sunt rezistente și blânde cu pielea, nu irită și pot fi scoase din cutie dintr-o singură mișcare atunci când ai nevoie de ele.

Îmi mai place la Zewa că brandul are diferite variante pentru șervețelele de față. Cele în cutie pătrată, înaltă, le țin la îndemână în casă iar cele în cutie dreptunghiulară, sunt practice în mașină. Le instalez pe bord, în torpedou sau în portieră și le am mereu la dispoziție pentru situații neprevăzute.

Eu recomand Zewa șervețele cu încredere. Dacă nu știți de unde să le luați, vă ajut eu cu link-ul: https://www.zewa.net/ro/produse/servetele/servetelele-zewa-in-pachete-individuale-si-la-cutie/

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!