Site Overlay

Ce paletă de farduri să ai în trusă pentru machiaje versatile

De sărbători mi-a fost oferită ocazia de a testa noua paletă de farduri cu 9 nuanțe pigmentate de la Avon – Queen Bee. Alături de aceasta am testat și o nuanță tare faină de creion de ochi strălucitor – și anume Golden Crown, un auriu glittery numai bun de oferit luminozitate privirii. Ambele produse sunt musai de avut în trusă pentru machiaje versatile.

Recunosc că de ceva vreme urmăream să îmi cumpăr o paletă nouă de farduri de ochi. Îmi doream să conțină nuanțe naturale, mate, cu portocaliu, maro, bej, dar și nuanțe sidefate pentru a realiza machiaje de seară.

Nu pot zice decât că atunci când am văzut campania de testare de la BuzzStore pentru Avon cu produse pentru un look festiv, mi-am dorit nespus să fiu acceptată pentru a le testa. Și dacă nu aș fi fost selectată, tot mi-aș fi achiziționat paleta Queen Bee, fiind reprezentantă Avon.

Dar au ajuns în posesia mea iar eu m-am îndrăgostit pur și simplu de nuanțe și de calitatea lor.

Ce de machiaje versatile pot concepe cu această paletă

În plus, creionul de ochi retractabil în nuanța Golden Crown este un atu. Îl folosesc pentru a intensifica privirea. Îl aplic în colțul intern al ochilor, dedesubtul sprâncenelor, dar și pentru a contura tușul sau creionul de ochi în nuanță mai închisă. E ca un iluminator instant!

5 nuanțe ale paletei Queen Bee din colecția Wonderland sunt mate iar celelalte 4 sunt sidefate, puternic pigmentate. Pe cele mate le folosesc preponderent în machiajele mele de zi cu zi, naturale, când vreau doar să-mi evidențiez trăsăturile. Iar pe cele mate împreună cu cele sidefate, strălucitoare, le-am folosit pentru a crea machiaje festive, glam, ceva mai accentuate, dar nu prea dramatice.

Astfel m-am machiat pentru seara de Revelion, pentru vizitele la prieteni de sărbători și la ieșirile în oraș în această perioadă festivă.

Ador atât paleta de farduri, cât și creionul contur, deși recunosc că fardurile îmi sunt mult mai dragi și nu m-aș putea lipsi de ele odată descoperite. Nu pot decât să le recomand și să vă sugerez și vouă fetelor să vă achiziționați paleta Queen Bee dacă ceea ce căutați este produsul ideal de frumusețe pentru machiaje versatile tot timpul anului.

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Ce paletă de farduri să ai în trusă pentru machiaje versatile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!