Site Overlay
Cărțile lunii august

Expun cărțile lunii august pe tavă

Hai că despre cărțile din iunie și iulie v-am zis în postări precedente. Dar mi-au mai rămas de expus cărțile lunii august și cărțile din septembrie. Sper că nu v-am plictisit cu aceste postări, deoarece veți găsi de asemenea pe blog și câteva alte articole pe categorii diversificate.

Oricum, în ultima lună din vară am citit vreo 5 cărți, dintre care 3 au deja recenzia făcută pe Booknation. Făcând click pe titlurile lor de mai jos, veți descoperi care sunt acestea.

Dar, voi scrie și aici în articol câteva impresii despre fiecare cărticică în parte.

Care au fost cărțile lunii august și care dintre ele mi-a plăcut mai mult

  1. Seras-tu la?(Vei fi acolo?) de Guillaume Musso
  2. Din cer au căzut trei mere de Narine Abgaryan
  3. Ultimul mesaj de Laura Dave
  4. Supraviețuitorii de Alex Schulman
  5. Carrie de Stephen King

După cum puteți vedea, nu am citit enorm. Însă, lecturile mele au constat în ficțiuni: două thrillere, un horror și două cărți fantasy.

Seras-tu la?(Vei fi acolo?) este un romance fantasy despre o incursiune în trecut, despre o iubire chinuitoare și o alegere care poate da vieți peste cap. Am mai citit romane de la Musso și știu că de obicei se axează fie pe investigații, fie pe romance sau pe fantastic, dar și cartea asta mi-a plăcut mult. Este prima carte citită în franceză în luna august.

Din cer au căzut trei mere este o carte de ficțiune magică, amuzantă și plină de emoție și de dramă în același timp. Ce am adorat mult la ea este că m-a făcut să mă întorc în timp la copilărie și la viața la țară alături de bunici, cu animalele din gospodărie și natura miraculoasă.

🌟 Recomand cu tot sufletul această cărticică. Te va emoționa până la lacrimi.

Ultimul mesaj este un thriller captivant despre sacrificiu și iubire, trădare și devotament

O femeie află printr-un ultim mesaj că soțul ei va dispărea definitiv. Ultima lui rugă este ca ea să o protejeze pe fata lui adolescentă, fată vitregă a femeii, cu care pe deasupra nici nu se prea înțelege.

Însă nimic nu e ce pare și cu toate că soțul este căutat pentru un mare delict, femeia face investigații pe cont propriu și va ajunge chiar să negocieze cu cei mai duri pentru a obține liniștea și viața pentru ele două.

Supraviețuitorii este un alt thriller, de asta asta axat mai mult pe o dramă de familie. Trei frați se întorc la cabana copilăriei odată cu moartea mamei, pentru a confrunta din nou trecutul care i-a făcut să se distanțeze de tot.

Carrie este probabil una dintre cele mai cunoscute cărți scrise de Stephen King. Eu până în luna august a acestui an nu am ajuns la ea, dar era în topul TBR. Deși văzusem filme adaptate după scriere, romanul este mult mai amplu și mai bogat în descrieri și psihologie decât oricare film.

O adolescentă care este crescută doar de mamă, o fanatică religioasă, își eliberează și testează puterile telekinetice pentru a se răzbuna pe cei din jur pentru neajunsurile create de-a lungul timpului. Dar în final tot orașul va ajunge să cunoască puterile sale paranormale și aproape va dispărea de pe fața pământului când Carrie se va dezlănțui.

Singurul inconvenient în cazul meu este că am citit romanul în franceză și nu în limba originală, engleză

🌟 Cartea asta trebuie citită de orice fan Stephen King. E un must read.

Acestea au fost cărțile lunii august pentru mine. Preferata mea a fost de departe Carrie și nu prea mai este nevoie să justific această alegere.

Voi ce ați mai citit în ultimul timp? Hai cu titluri în comentarii.

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2022 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!