Site Overlay
SHHH .... This is not Mlk

SHHH …. This is not M*lk. E noua băutură vegetală de la Alpro

Am testat recent bautura vegetală Alpro SHHH …. This is not M*lk în cele două variante, Whole(3,5%) și Semi(1,8%) și nu-mi vine să cred că ce am băut nu a fost lapte. Datorită campaniei de testare a produselor Alpro de la #Buzzstore am descoperit astfel o nouă băutură sănătoasă, pe bază de plante, mai exact de ovăz, hrănitoare și gustoasă.

Consumam lapte vegetal și înainte, mai ales în zilele de post, dar acesta nici măcar nu este un lapte vegetal

Este o băutură vegetală pe bază de ovăz ce conține calciu și vitamina D. Nici nu aș fi zis, dacă aș fi testat cu ochii închiși produsul de la Alpro, că nu este chiar lapte. Și ce e și mai uimitor pentru astfel de produse de băut, nu conține zahăr – o problemă des întâlnită în ziua de azi care ne pune în pericol sănătatea.

Alpro SHHH …. This is not M*lk are un gust exact ca de lapte, o textură cremoasă și fină, aromă tot ca de lapte obișnuit. Doar culoarea dă de gol produsele cum că ar fi vorba de băuturi vegetale deoarece tinde mai mult spre bej decât spre albul obișnuit. #notmilk

Cum am folosit cele două băuturi vegetale pe bază de ovăz Alpro SHHH …. This is not M*lk?

Am pus în cafea în zilele de post. Am îmbunătățit savoarea smoothie-urilor de vară. Bineînțeles că am servit cu cerealele de dimineață. Dar am și obținut păstăi fierte mult mai gustoase lungite cu băutura vegetală Alpro Shhh…This is not M*lk pentru savoare mai mare și nutrienți în plus.

Eu am acceptat cu drag #alprovocarea de la #buzzalpro și așa am ajuns să consum ceva sănătos, bun și hrănitor, de la o marcă de renume, produs pe care cu siguranță îl voi mai cumpăra pe viitor și recomanda celor din jur.

Deja familia mea se bucură de gustul noului Alpro SHHH …. This is not M*lk și ăsta e un început bun pentru obiceiuri sănătoase care să intre în rutină.

În plus, sacoșa de bumbac cu mesajul SHHH…This is not fashion care era și ea în coletul cu produse de la Alpro este mai mult decât binevenită și foarte practică pentru cumpărături, plimbări și picnicuri. Și cărat cărți evident, în cazul meu!

Pe mine această băutură vegetală pe bază de ovăz m-a convins și de aceea v-o recomand și vouă. Sunt curioasă dacă voi ați încercat ceva de la Alpro și înaintez #alprovocarea – în ce fel de rețete sau în ce moduri folosiți produsele vegetale?

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “SHHH …. This is not M*lk. E noua băutură vegetală de la Alpro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2022 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!