Site Overlay
Hydra Végétal de la Yves Rocher

Despre gama Hydra Végétal de la Yves Rocher

Sunt tare bucuroasă că am fost aleasă să testez produse cosmetice din noua gamă Hydra Végétal de la Yves Rocher prin campania de testare de la BuzzStore România.

Gama Hydra Végétal este recomandată oricărei vârste

Ingredientul ei cheie, care face minuni în hidratarea din abundență a tenului până la 48 de ore este planta Edulis ce provine din grădinile bio din Gacilly, Bretania, ce aparțin brandului Yves Rocher. 

Așadar, să vă zic ce era în pachetul de testare și ce folosesc în fiecare zi, dimineața și seara, pentru a-mi îngriji și hidrata tenul. E vorba de un ser ultra-hidratant, un gel-cremă minunat și un gel hidratant pentru zona ochilor.

Cele 3 produse din gama Hydra Végétal de la Yves Rocher pot fi folosite zilnic, dimineața și seara, de sine stătătoare, fără a mai aplica o altă cremă pentru ten. Sau pot fi folosite înainte de a aplicarea cremei de față obișnuite.

În ce ordine aplic produsele de la Yves Rocher

1️⃣Prima dată aplic serul lichid ultra-hidratant care are o textură super faină și fresh, de micro-picături, pe care le simt că intră imediat în piele. 

2️⃣Apoi întind din gelul-cremă pe toată fața, gât și zona decolteului până se absoarbe în piele.

3️⃣ În cele din urmă, dar cel mai important pentru o înviorare totală a feței, aplic gelul hidratant anti-oboseală pentru zona ochilor. Acesta este un produs lejer și fresh, fără parfum, care netezește și atenuează cearcănele. În plus oferă luminozitate naturală pielii sensibile din această zonă delicată. 

Eu nu mai folosesc și o altă cremă deoarece acestea singure reușesc să îmi mențină pielea hrănită și hidratată pe parcursul întregii zile până la următoarea aplicare.

Sunt super încântată că am fost aleasă să testez aceste produse mai ales că tocmai mi se terminase gelul cremă

În plus, cum temperatura crește, soarele arde și usucă, de obicei pielea mea se deshidratează mai repede și începe să aibă probleme.

Eu am testat aceste cosmetice naturale pe tenul meu (care este mixt, dar în lunile calde are tendințe de uscare) iar acum vă zic și vouă cum se simt și ce rezultate oferă. Sau cum a fost în cazul meu, cel puțin.

După această perioadă de testare îmi simt pielea hidratată și hrănită din exterior spre interior, nelipicioasă cum ar lăsa-o alte produse, luminoasă și netedă. Dar mai ales împrospătată în zona problematică a ochilor, care la mine se observă mereu dacă sunt obosită. 

Hydra Végétal

Extractul din planta Edulis, ingredientul vedetă al acestei game, face toată treaba pentru o piele fresh și radioasă, pregătită pentru vară și zile lungi și active. 

Mie produsele din gamă Hydra Végétal de la Yves Rocher chiar îmi fac bine. Acum îmi simt tenul extraordinar de hidratat și luminos. Nu folosesc fond de ten aproape niciodată. De aceea vreau ca pielea mea să arate bine. Să aibă o nuanță uniformă, să fie hidratată și luminoasă, bronzată și cu pistruii din dotare fără alte șiretlicuri.

Mereu am apreciat produsele franțuzești de calitate și am apreciat franțuzoaicele care au grijă de ele

Așa că acum m-am putut răsfăța chiar eu cu asemenea cosmetice faine, introducându-le în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Le recomand pentru calitățile lor de extra hidratare, pentru ambalajele lor sustenabile și pentru recipientele reciclabile în care vin. 

Totuși recomand, pe lângă utilizarea acestor produse de îngrijire, și o hidratare adecvată cu apă și lichide sănătoase pentru bunăstarea întregului organism și a pielii întregului corp. Este important să-i oferim corpului apa de care are nevoie în orice mod posibil.

Voi ați folosit produse de la Yves Rocher? Ați testa cosmeticele din gama Hydra Végétal?

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Despre gama Hydra Végétal de la Yves Rocher

    1. Așa am ajuns să cred și eu. Dar foarte importante sunt cosmeticele pe care le folosesc. Calitatea primează la ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!