Site Overlay

Baloanele, cele mai îndrăgite accesorii la petreceri tematice

Baloanele sunt cele mai importante accesorii de la o petrecere. Bineînțeles că mai există și alte accesorii cu care poți anima atmosfera. Însă utilizarea baloanelor colorate, cu cifre, litere sau personaje ori simboluri și crearea de ghirlande sau arcade cu ajutorul lor este o adevărată artă. În plus, arată și fabulos, încântând pe toată lumea. Cine nu ar vrea să facă poze într-un asemenea decor inspirat ori să se distreze toată ziua sau toată seara având în jur asemenea accesorii care decorează sala?

Așadar, tu cum ai vrea să decorezi locația pentru evenimentul privat cu baloane?

În funcție de evenimentul pe care îl găzduiești sau pe care îl organizezi, există fel și fel de baloane deosebite dintre care poti alege. Există câte o categorie potrivită pentru fiecare preferință, pentru fiecare tematică de petrecere și pentru fiecare tip de aniversare. Cu siguranță vei putea găsi ceva pe placul tău și care să impresioneze invitații și sărbătoriții dacă vei face un pic de cercetare.

Baloane din latex

Baloanele din latex, pe lânga faptul că sunt clasice și accesibile ca preț, sunt și 100% biodegradabile. Pe acestea le găsești în culori diverse, în dimensiuni variate și la oferte numai bune odată achiziționate în cantitate mai mare. Chiar dacă sunt cele mai simple și cunoscute tipuri de baloane de pe piață, poți jongla cu ele în fel și chip.

Poți așadar alege să decorezi sala cu evenimentul doar cu asemenea baloane colorate, prinzându-le de draperii, scaune, în formații care atrag atenția în centrul meselor. Sau poți alterna folosirea baloanelor din latex cu folosirea ghirlandelor de flori sau a decorațiunilor din plastic sau hârtie dacă vrei să mixezi decorațiunile.

Baloane din folie

Baloanele din folie cele mai căutate sunt în general baloanele cu cifre. Acestea sunt în special cerute pentru majorate sau zile onomastice. De ce? E foarte simplu! Pentru a pune și mai mult în evidență vârsta împlinită, o dată anume sau un anumit număr de ani de aniversare ori de căsătorie. Aceste baloane cu cifre din folie pot fi montate pe peretele central al locației de eveniment, la masa sărbătoritului sau la mare cinste în cortul cu sărbătoarea.

Ies foarte frumos în evidență și ies și mai bine la poză, ca fundal pentru petrecerea cu tematică, în loc de clasicul photo booth. Aceste baloane din folie sunt de o mare rezistență și durabilitate și pot fi reutilizate oricând, atâta timp cât le păstrezi cu grijă. Modelele sunt versatile și pot lua diverse forme.

Baloane tematice

Pe lângă iubitele și popularele baloane cu cifre, există baloane cu figurine, baloane în formă de inimă sau baloane rotunde cu diverse mesaje hazlii sau de bine. Iar acestea sunt tot din folie, însă sunt mult mai diversificate, prin urmare perfecte pentru decorarea a tot felul de petreceri tematice, în funcție de imaginație și creativitate.

Poți alege așadar dintre baloane cu Minnie și Mickey Mouse, cu bebeluși, personaje din desene animate, berze, Hello Kitty, baloane în formă de inimă sau steluță, cu Moș Crăciun, motociclete și mașini sau prințese. Idei să ai căci se găsesc de toate!

În plus, nici la capitolul culori sau nuanțe aceste baloane tematice nu stau deloc rău. Există game de culori pentru ambele genuri, pentru o petrecere mixtă ori pentru o aniversare curcubeu, unde se pot folosi cât mai multe culori vesele care să anime și mai mult atmosfera.

Baloane cu heliu

Dar să nu uităm nici de spectaculoasele și amuzantele baloane cu heliu care pot oferi acel vibe special evenimentului organizat sau la care ești gazdă. Alegând baloane cu heliu gata umflate poți desăvârși petrecerea iar invitații vor rămâne cu un suvenir rezistent și minunat la sfârșitul acesteia.

Cei mici se vor bucura enorm iar cei mari se vor simți în largul lor dansând și socializând pe ringul de dans și printre mese, fără a sparge baloane care le stau în cale și fără a umbla cu grijă de colo colo.

Baloanele cu heliu arată mai mult decât fabulos la o petrecere de logodnă, la nuntă, la o zi de naștere ori într-un spațiu închis dar cu un tavan mai jos, unde pot fi observate mai bine și chiar surprinse minunat în selfie-uri și poze de grup.

Orice ai alege dintre toate aceste variante, cu baloanele nu poti da gres decorând locația unui eveniment special.

* Articol sponsorizat

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Baloanele, cele mai îndrăgite accesorii la petreceri tematice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!