Site Overlay

Premiul Cea mai bună canapea pentru living merge la …

Este marea seară a Oscarurilor pentru cele mai bune articole de mobilier din acest an. Printre premii există și categoria Cea mai bună canapea pentru living iar produsele care sunt nominalizate spre Oscar sunt dintre cele mai calitative și versatile, ca să nu mai menționez culorile și designul.

Va fi o gală de decernare dintre cele mai strânse iar juriul va avea de făcut o alegere dificilă, având în vedere nominalizații și însușirile fiecăruia

Însă anul acesta șeful juriului sunt eu iar alegerea mea va stabili câștigătorul. Bineînțeles că departajarea va fi subiectivă, mai ales pentru că anul acesta este vorba de o premiere mai altfel. Juriul este format din oameni obișnuiți, care au cel mai mare cuvânt de spus despre articolele de mobilier pe care le utilizează și pe care le cumpără exact în funcție de propriile preferințe și necesități.

Nu mă voi axa pe câștigătorii celorlalte categorii, deoarece eu am un cuvânt de spus la categoria Cea mai bună canapea pentru living și fix despre asta voi vorbi

În cele ce urmează voi descrie motivele mele pentru care am ales marele câștigător și bineînțeles numele acestuia.

Când mă gândesc la o canapea pentru living imi imaginez un articol de mobilier de calitate, versatil și stabil, care să reziste în timp și să ofere confort, indiferent dacă îl mut dintr-o casă în alta. Canapeaua este piesa de rezistență din living, în jurul căreia ar trebui să pivoteze celelalte obiecte și mobile. Din punctul meu de vedere ea ar trebui să dea tonul culorilor din sufragerie.

Bineînțeles că nu doar considerentul culorii mă interesează în alegerea celei mai bune canapele pentru living. Cele mai importante aspecte ar fi confortul, calitatea, ușurința la montaj, versatilitatea, materialul și prețul.

Care sunt dorințele mele în ceea ce privește cea mai bună canapea pentru living din toate timpurile

Nu am avut niciodată un domiciliu stabil, în afara anilor când locuiam în casa părintească. Încă de prin facultate m-am mutat de colo colo ba la cămin, ba în chirie. Apoi când am început să lucrez am jonglat iarăși cu câteva chirii, înainte să mă mut în afara țării și să îmi caut și acolo un apartament, care totuși nu avea să fie 100% al meu.

Așadar, de cele mai multe ori, canapeaua îmi era pat, drept pentru care acordam mereu o atenție suplimentară acestui articol de mobilier când ajungeam într-un loc nou. Drept pentru care consider că în living canapeaua nu ar trebui să fie doar ornamentală, cât mai ales versatilă. În afara susținerii familiei în momente de relaxare sau a prietenilor care vin în vizită, ea ar trebui să fie extensibilă, astfel încât să se transforme în pat dacă este nevoie. Iar modelul ideal în cazul meu ar fi reprezentat de o canapea pe colț.

De asemenea, să fie suficient de încăpătoare încât să îmbrățișeze cel puțin 3 persoane în format canapea și să acomodeze cel puțin 2 adulți ajustată în funcția de dormit

Îmi doresc ca o canapea pentru living să fie creată din materiale de calitate și să fie îmbrăcată într-un material rezistent, dar și cu un aspect prețios, cum ar fi catifeaua care se asortează ușor la orice. Iar dacă materialul preferat este catifeaua, care își schimbă nuanța în funcție de lumină, culoarea mea preferată la o canapea pentru living ar fi o nuanță proaspătă de verde olive.

În plus, pe lângă o funcționalitate care permite să fie transformată fără prea mult efort în pat, mi-aș dori ca o canapea bună să dispună și de o cutie de depozitare pentru lucruri mai mult sau mai puțin mărunte. Pentru mine ar fi ideal să pot depozita o lenjerie, o pătură sau câteva pernuțe în cutia de pat din living, ca să poată fi scoase ușor și utilizate atunci când aș avea pe cineva în vizită.

Aceste funcții minunate la o canapea sunt aur pentru acele apartamente care au doar un dormitor

Există multe asemenea locații, grozave pentru un cuplu sau o tânără familie, dar care primesc oaspeți de departe sau rude pentru o seară și nu există un alt dormitor pentru cazare. Astfel, livingul poate fi amenajat sau transformat imediat într-o cameră numai bună de odihnă sau de dormit, fără înghesuială și fără a se face deranj.

Și acum sosește cel mai așteptat moment al serii. Este timpul să numesc câștigătorul la categoria Cea mai bună canapea pentru living. Așadar, doamnelor și domnilor, premiul Oscar merge la Colțarul MT526, cea mai frumoasă și practică canapea pe colț, descoperită prin intermediul motorului de căutare Biano.

Veți observa probabil și din fotografii de ce am ales tocmai acest produs, iar detaliile din rândurile de mai sus au fost baza desemnării mele din acest an. Din nou, a fost o departajare subiectivă, dar acum sunt tare curioasă voi cui ați fi acordat marele premiu din această categorie dacă ați fi fost în locul meu?

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!