Site Overlay
produse cosmetice românești

Produse cosmetice românești și sfaturi din inimă de la BFF

În ultima perioadă încerc să folosesc în rutina mea de îngrijire a pielii mai multe produse cosmetice românești, fără parabeni și cu conținut de ingrediente naturale. Astfel nu numai că susțin companiile din România și antreprenorii de la noi, dar încerc și să nu-mi agresez pielea și nici mediul.

Nu e vreun îndemn de la prietene, deși am primit multe sfaturi din inimă de la BFF pentru care voi fi mereu recunoscătoare

Este un stil de viață pe care încerc să-l însușesc în ultima vreme și pe care încerc să-l și transmit mai departe, spre binele a cât mai mulți dintre noi. Folosind produse cosmetice de cea mai bună calitate am grijă de mine așa cum nimeni nu o poate face. Și cu cât mă iubesc mai mult pe mine și încerc să-mi port de grijă, iubesc mai mult și viața și încep să mă apreciez așa cum sunt.

Recent am auzit despre brandul românesc Allurene Cosmetics și am fost curioasă să văd ce fel de produse de îngrijire oferă. Mi-a plăcut foarte mult modul în care se caracterizează compania, drept un BFF al femeilor, un umăr de sprijin și o cale de a afla cele mai bune sfaturi de frumusețe, stil de viață sau sănătate. Cu toții avem nevoie de un asemenea prieten în viața noastră, fie că suntem de gen feminin, fie că suntem de gen masculin.

Pagina de Instagram și de Facebook a brandului emană pozitivitate, optimism și motivație. Postările cu mesaje motivaționale îți ajung la inimă și cresc încrederea în tine, deoarece îți sunt adresate direct și îți pun zâmbete pe buze și căldură în inimă.

Așadar, să vă spun și vouă un pic despre gama de produse cosmetice românești de la Allurene, care pe mine mă tentează deja foarte mult. Apoi, să vă povestesc și despre câteva sfaturi din inimă de la BFF, care m-au ajutat foarte mult să mă dezvolt și să prind aripi.

Ce produse cosmetice românești propune brandul Allurene pentru îngrijirea tenului

  • Apa micelară Allurene sună a magie. Curăță delicat și nu atacă pielea sensibilă, calmând tenul, în timp ce ajută la reducerea cearcănelor și uniformizând frumos culoarea pielii.
  • Laptele demachiant este potrivit pentru toate tipurile de ten, nu doar îndepărtând machiajul, ci și hidratând tenul datorită extractului de ulei de migdal din conținut.
  • Crema hidratantă Allurene Cosmetics este, de asemenea, potrivită, tuturor tipurilor de ten, îngrijind pielea feței, dar și pe cea a gâtului și a decolteului. Este musai de folosit dimineața și seara, după curățarea tenului sau ca bază de machiaj. Conține acid hialuronic care intensifică elasticitatea pielii și hidratează optim datorită ingredientelor alese pentru a-ți răsfăța pielea cu ce-i mai bun.
  • Crema antirid este potrivită pentru prevenirea și reducerea ridurilor și se recomandă tuturor tipurilor de ten. Componentele sale au efect antirid și ajută la creșterea producției de colagen, care ne oferă acea înfățisare tânără, proaspătă.
  • Există și o cremă contur pentru ochi care se aplică cel mai bine după demachierea tenului. Se știe că în jurul ochilor ne apar cel mai repede primele riduri, așadar acest produs poate ține pentru o perioadă timpul în loc. Dar face minuni și cu cearcănele, reducând aspectul lor și luminându-ne privirea.
  • Serul de hidratare Allurene face și el parte din gama de produse cosmetice testate dermatologic de la acest brand românesc. Așadar, cel mai bine își face treaba folosit împreună cu celelalte cosmetice din colecție, potențând calitățile lor.

Fiecare dintre aceste produse de îngrijire a tenului mă atrage, din considerentele formulate mai sus. Știu că pielea mea merită ce e mai bun și știu de asemenea cât de bine reacționează când o răsfăț cu produse cosmetice de cea mai bună calitate. Iar dacă sunt și românești, atuul e în mâneca mea cu siguranță.

Brandul Allurene Cosmetics este ca un BFF virtual pentru noi, oferindu-ne produse cosmetice românești din ingrediente naturale și sfaturi de lifestyle neprețuite

Iar prietenii buni din viața reală ne oferă zilnic motive de bucurie și îndemnuri pentru a ne depăși pe noi înșine, făcându-ne să fim recunoscători pentru ei în fiecare clipă a vieții noastre.

Așadar, inspirată de misiunea companiei de cosmetice, care ne susține nu doar frumusețea, ci și spiritul zi de zi, vreau să împărtășesc cu voi ce sfaturi din inimă de la BFF am primit de-a lungul timpului.

Totuși, țin să vă spun de la început că în viața mea există mai multe BFF, așadar nu mă voi axa doar pe sfaturile date de una singur[. Toți oamenii dragi din viața mea, prietenii care sunt și care au fost, m-au ajutat foarte mult să mă dezvolt și să încep să mă accept și să îndrăznesc mai mult.

Mulțumesc, așadar, tuturor pentru asta! Iar dacă mă citiți, să știți că toți îmi sunteți la fel de dragi și că vă sunt infinit recunoscătoare pentru tot sprijinul acordat vreodată.

Allurene Cosmetics
Prietena mea cea mai bună din copilărie mi-a ținut mereu partea, dar m-a determinat totuși să mă apăr și singură

M-a ajutat să nu cad în capcana amărăciunii și dezgustului de sine, din cauza bullying-ului celor din jur. M-a acceptat pe mine așa cum eram și mereu îmi stătea alături, ținându-mi pumnii când încercam să realizez ceva și aliindu-se cu mine împotriva celor care mă hărțuiau constant.

Ea mi-a arătat că prietenia și comunicarea deschisă fac minuni pentru relațiile cu cei din jur, dar mai ales pentru relația cu mine însămi. Mi-a arătat că sunt demnă de iubire și apreciere, spunându-mi să-mi țin capul sus mereu și să nu cumva să mă critic singură, căci dacă eu nu m-aș fi respectat, atunci cine s-o fi făcut?

Mai târziu, BFF din liceu a fost o persoană cu care la început nu credeam deloc că ne vom înțelege. Dar treptat, fiecare și-a înlăturat armura și am devenit de nedespărțit. Și în ziua de azi suntem la fel și mă simt atât de norocoasă pentru ea. Fata asta nu numai că m-a ajutat să-mi creez un cerc social, dar mereu m-a luat cu ea la tot felul de evenimente și petreceri, ajutându-mă astfel să prind încredere în mine și să trăiesc ca o adolescentă adevărată.

M-a împins de la spate când eu nu aveam suficient curaj și mi-a zis să stau dreaptă și să spun ceea ce simt. Să fiu eu însămi și să arăt că pot, și că nu mi-e rușine să nu fiu în rând cu ceilalți. Probabil deschiderea asta a ei și faptul că m-a acceptat fără să vrea să mă schimbe, în același timp recunoscându-și propriile slăbiciuni, mi-a conturat personalitatea.

Alte sfaturi din inimă de la BFF au venit de la vecina mea, mai mică de ani decât mine, dar mult mai înțeleaptă, mai curajoasă și mai deschisă

Această prietenă pe care o am și acum și pe care o prețuiesc enorm m-a învățat să îmi cer iertare. Probabil nu neapărat în mod direct, ci prin propriile fapte și cuvinte. Puterea exemplului face minuni în cazul meu.

Eu am fost dintotdeauna îndărătnică și neiertătoare. Chiar dacă știam că am greșit, nu ziceam nimic. Dar vecina cea mai bună prietenă mi-a arătat în felul ei că pot pierde multe dacă nu îndrăznesc să îmi cer iertare din suflet.

Și de atunci încerc să-mi îndrept greșelile din trecut și să recunosc când nu am dreptate, cerându-mi scuze sincere, deoarece am descoperit că e o adevărată revelație. Asta nu mă face mai slabă. Acest lucru mă înnobilează și mă ajută în relațiile cu ceilalți.

Tot această fată, acum femeie încântătoare, mi-a insuflat mai mult curaj. Determinarea ei, aventurile ei pe cont propriu, experiențele avute în tot felul de situații cu tot felul de oameni, mi-au arătat că se poate să faci multe și bine, dacă îți iei inima în dinți și îndrăznești să ieși din zona de confort.

Probabil că niciodată nu voi ajunge să fiu la fel de ambițioasă și temerară ca ea, dar m-a inspirat să trăiesc clipa și să profit de tot ceea ce îmi este pus în cale, fără să pun mereu frica sau anxietatea înainte. În plus, tot datorită ei am realizat că există loc pe pământul acesta pentru realizările fiecăruia, că toți putem ajunge unde vrem dar doar datorită nouă.

Obișnuiam să fiu geloasă, invidioasă, să mă compar mereu cu ceilalți, chiar și cu prietenele sau prietenii mei

Niciodată nu îmi era de ajuns ce aveam și ce realizasem. Însă dragile mele BFF mi-au demonstrat că o asemenea gândire nu e deloc sănătoasă. Iar asta, prin propriul exemplu.

Ele nu se supărau că merg în cine știe ce excursii, că am pe cineva în viața mea în timp ce ele nu își găsiseră jumătatea. Aceste făpturi minunate mă apreciau, mă susțineau mereu și se bucurau pentru mine când era cazul. De asemenea, mă ascultau deschise și fără să se bucure de răul meu, atunci când sufeream și eram în fața lor destul de vulnerabilă.

Iar soțul meu, mai întâi prieten, frate și tată, mi-a devenit BFF masculin de la început. Datorită încurajărilor lui și a tot suportul emoțional și fizic, mă aflu aici acum scriind toate aceste lucruri, pe propriul blog, făcând ceea ce îmi place mai mult fără să mi se facă reproșuri, fiind susținută 100%.

Cu siguranță am primit multe sfaturi din inimă de la BFF de-a lungul timpului. Și toate m-au ajutat într-un fel sau altul mai ales pentru că nu erau acordate cu superioritate. Însă ceea ce am descris mai sus m-a ajutat cel mai mult să mă dezvolt și să îndrăznesc pentru binele meu, să mă iubesc și să fac alegerile cele mai calitative pentru viața mea. Sper ca fiecare dintre iubitele mele prietene să se regăsească în aceste rânduri și să realizeze că le voi fi mereu recunoscătoare că mi-au dat aripi să zbor, chiar atunci când credeam că voi rămâne la pământ pentru totdeauna.

Articol scris cu cel mai mare drag pentru Spring SuperBlog 2022.

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!