Site Overlay
Luna martie în cărți citite

Luna martie în cărți citite. Care a fost preferata din cele 8 titluri

Luna trecută am reușit să citesc destul de mult. Mai mult chiar decât în lunile de vară de anul trecut. Luna martie în cărți citite a fost bogată. Am lecturat 8 volume noi, dintre cele mai diverse, dintre care două audiobook-uri și un e-book. Datorită aplicației Voxa pe care am testat-o gratuit timp de 15 zile.

Am scris despre această experiență cu Voxa într-un alt articol de pe blog.

Luna martie în cărți citite. Iată care sunt acestea

  1. O să-mi mănânce pisica ochii de Caitlin Doughty
  2. Primul val de Ray Lambert
  3. Jurnal de Chuck Palahniuk
  4. Evvie Drake o ia de la capăt de Linda Holmes
  5. Povești de seară pentru fete rebele de Elena Favilli, Francesca Cavallo
  6. Curajul de a nu fi pe placul celorlalți de Ichiro Kishimi, Fumitake Koga
  7. Biografii necenzurate ale unor oameni celebri de Will Cuppy
  8. Regatul flăcărilor argintii de Sarah J. Maas

Fiecare carte are recenzia ei pe Booknation. Faceți, așadar, click pe titlul care vă interesează și veți ajunge la ea.

O să-mi mănânce pisica ochii de Caitlin Doughty este o carte amuzantă, dar pe bune despre moarte și tot ce ține de acest fenomen natural. Mi-a plăcut extrem de mult iar ilustrațiile sunt crema cremelor.

* Poți comanda cartea de pe unul dintre aceste site-uri: Elefant, Libris, Librăria Delfin, Cartepedia.

Primul val de Ray Lambert este o altă carte de non-ficțiune citită în luna martie. Este povestea reală a unuia dintre soldații și sanitarii americani care au luptat pentru eliberarea Normandiei în cel de-Al Doilea Război Mondial.

* Poți comanda cartea de pe unul dintre aceste site-uri: Elefant, Libris, Librăria Delfin, Cartepedia.

Jurnal de Chuck Palahniuk a fost un roman care m-a surprins tare plăcut

Nu mai citisem nimic de la acest autor. Dar acum aș vrea să-l descopăr și mai mult. Da, are o poveste bizară, suprarealistă cumva, dar asta m-a și atras atât de tare.

* Poți comanda cartea de la Librăria Delfin.

Evvie Drake o ia de la capăt de Linda Holmes. O carte romantică, optimistă, numai bună pentru o pauză de lectură atunci când ți se pare că viața se ia prea tare în serios.

* Poți comanda cartea de pe unul dintre aceste site-uri: Elefant, Libris, Librăria Delfin.

Povești de seară pentru fete rebele de Elena Favilli, Francesca Cavallo a fost o lectură minunată în luna martie. O antologie ilustrată cu mici rezumate despre viețile și carierele inspiraționale ale unor femei și fete mai mult sau mai puțin cunoscute din întreaga lume. O recomand a fi făcută cadou fetelor și adolescentelor din viața voastră. Aceasta este prima carte citită în format e-book pe Voxa.

* Poți comanda cartea de pe unul dintre aceste site-uri: Elefant, Libris, Librăria Delfin, Litera.

Curajul de a nu fi pe placul celorlalți de Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

Luna martie în cărți citite a însemnat și ascultarea de audiobook-uri. Iar acesta a fost unul dintre cele două ascultate luna trecută. Bazat pe psihologia adleriană, cartea ne arată cum putem să fim fericiți, liberi, fără să ne simțim mereu obligați a plăcea celorlalți. E un volum ca o deșteptare. Îl recomand!

* Poți comanda cartea de pe unul dintre aceste site-uri: Elefant, Libris, Librăria Delfin.

Biografii necenzurate ale unor oameni celebri de Will Cuppy este o carte de non-ficțiune, de biografii așa cum sugerează și titlul. Este și amuzantă, și ironică, dar 100% reală, despre cei mai faimoși oameni care au trăit vreodată pe acest pământ. O recomand deoarece poate fi o foarte bună antologie de cultură generală pentru toate vârstele. De asemenea, este cel de-al doilea audiobook ascultat pe Voxa.

* Poți comanda cartea de la Librăria Delfin.

Regatul flăcărilor argintii de Sarah J. Maas este de departe cea mai incitantă carte din lista luna martie în cărți citite. Este un roman adult fantasy, drept pentru care este recomandat celor cu vârsta de peste 18 ani. Este delicios și picant totodată.

M-a fascinat lumea spiridușilor și a ființelor supranaturale din poveste. Însă cel mai mult i-am iubit pe Nesta și Cassian, protagoniștii întunecați ai acestui volum din seria Regatul spinilor și al trandafirilor. Mulțumesc Editura Rao pentru ocazia de a mă delecta cu un asemenea fantasy sexy.

* Poți comanda cartea de pe unul dintre aceste site-uri: Elefant, Libris, Librăria Delfin.

Aceasta a fost luna martie în cărți citite pentru mine. Cele 8 titluri mi-au îmbogățit atât imaginația, cât și cultura generală, relaxându-mă, dar și motivându-mă când a fost cazul.

Voi ce ați mai citit în martie? Veniți cu sugestii în comentarii. Sau pur și simplu împărtășiți cu mine ce v-a plăcut mai mult din punct de vedere literar în luna precedentă.

Lecturi faine în continuare!

* Comandând cartea de pe unul dintre aceste linkuri afiliate, voi câștiga și eu un mic procent, așadar mersi pentru asta!

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!