Site Overlay
piscină

Idealul meu – Casă, grădină și piscină

Visul meu de când am învățat să înot – să am o piscină personală de care să mă bucur ori de câte ori am chef. Casă, grădină și piscină, un ideal pe care sper să îl obțin în cele din urmă. Nu contează la ce vârstă până la urmă. Contează mai degrabă cu ce constructor de piscine voi alege să colaborez atunci când va veni momentul.

Nu cred că e un moft. Cred că e ceva de care ar trebui să se bucure oricine, fără a fi considerat neapărat lux. O piscină lângă casă, chiar lângă propria căsuță de lemn. Căci nu mi-am dorit niciodată ceva mare, sună atât de bine pentru mine.

Mă și imaginez ieșind din casă spre grădină cu un pahar de cocktail răcoros în mână

Îndreptându-mă spre piscina rotundă, lângă care mă așteaptă un șezlong confortabil cu o carte lejeră de vară. În plus, aș avea propriul loc de răcorire și înot acasă la mine. Fără bani dați la piscinele publice sau la centrele spa, doar pentru câteva ore.

Și gândindu-mă bine la ce mi-aș dori, un produs din gama piscine metalice, cred tot mai mult că visul e realizabil. Ca preț, ca disponibilitate a locației, ca timp de așteptare. Niciodată nu aș deveni nerăbdătoare sau frustrată când e vorba de construirea unui lucru care vreau să iasă bine. De care vreau să mă bucur cât mai mult timp.

Drept pentru care am și început să mă informez despre care sunt pașii și costurile pentru a obține o piscină la mine acasă. De la brandul Elcora Piscine a venit ajutorul din punct de vedere al informației bine structurate. De altfel, acest brand se ocupă cu construcția piscinelor, având peste 500 de clienți fericiți.

Ce mă bucură la acest constructor de piscine este faptul că deține o grilă de prețuri pentru tot felul de bugete

Chiar și pentru un capital mai mic, cum ar fi în cazul meu să zicem. Se pare că m-aș putea încadra la un proiect de construcții piscine pentru buget redus. Cu prețuri undeva între 2000-5000 de euro.

Nici aceste costuri nu sunt chiar pe venitul oricui, să recunoaștem. Dar dacă ai ceva economii și mai tai din călătoriile făcute în țară și în afară timp de câțiva ani, este posibil să îți îndeplinești și acest vis. În plus, gândește-te că vei avea parte de vacanța minunată de vară, unde să te simți ca acasă(deoarece chiar ești acasă), în fiecare zi caldă din an.

De asemenea, toate petrecerile estivale și întâlnirile faine cu prietenii și familia pot avea loc mai des la tine acasă. Datorită piscinei tale personale. Vei deveni un fel de atracție pentru toată lumea. Sau hei, poți ține vestea că ai propria piscină doar pentru tine sau pentru câțiva intimi. Oricum ar fi și oricum ai dori să te bucuri de achiziție, este a ta și ăsta e cel mai mare avantaj.

Un alt punct forte în construcția piscinelor de către Elcora Piscine este faptul că produsele se vând din stocul propriu

Așadar, dacă te știi cu banii, cu spațiul potrivit și cu dorința de a-ți realiza anul acesta visul, nu va mai trebui să aștepți nu știu cât timp pentru a porni lucrările. Tu alegi forma piscinei, adâncimea, accesoriile ei dacă vrei ca totul să fie mai fun.

Te consulți cu familia și cu constructorul. Obții autorizația pentru construcție a piscinei și te implici în tot ceea ce presupune nevoie de tine până la final. Având totuși în vedere că prețurile mai pot fluctua în funcție de etapele constructive și de modelul și amenajarea ulterioară a tipului de piscină ales.

Iar dacă nu e suficient motivul că o piscină personală este o comoară la casa omului, stai să vezi ce comoară devine dacă te vei decide vreodată să vinzi proprietatea. Deținerea unui asemenea accesoriu în curtea sau grădina casei crește semnificativ valoarea proprietății. Numai plusuri pentru tine, oricum ai da-o.

Dar eu nici nu m-aș gândi vreodată că m-aș putea sătura de relaxatul și înotatul în propria piscină

Nu m-aș putea plictisi stând în apă și răcorindu-mă în zilele toride de vară cu o băutură rece și cu o felie de pepene verde pe o tavă plutind lângă mine. Simțindu-mă ca în Seychelles și ascultând muzica naturii în foșnetul și răcoarea vegetației ușor luxuriante din preajma piscinei.

Sună ca un vis? Eu cred că poate deveni realitate in no time. Iar momentul potrivit pentru a-l îndeplini începe cu documentarea a ceea ce presupune construcția. Elcora Piscine este aici gata pentru a se adapta cerințelor tale. Pentru a-ți aduce idealul la forma lui palpabilă.

Tu cum ai vedea piscina ta de vis? Cum ar trebui să arate și ce feeling îți oferă când te transpui în ea?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!