Site Overlay
DoctorBusiness

DoctorBusiness pune diagnosticul. Afacerea ta se pune iar pe picioare

Atunci când te simți rău, te doare ceva, știi că nu ești în regulă cu sănătatea, faci tot posibilul să te faci bine, să îți revii. Iei un supliment, o pastilă. Mergi la doctor. Faci și alte investigații în legătură cu organismul tău. Nu stai și aștepți să treacă de la sine. Și nici nu înduri zicând că nu ar fi atât de grav. Știi că trebuie să mergi la specialist. Să faci ceva pentru a remedia situația, pentru a te face din nou bine. Cunoști că fără ajutor organismul tău va putea ceda și nimic nu va mai fi ca înainte. Așa și în afaceri. Dacă tu ai nevoie de doctor pentru a te face bine, așa și afacerea ta are nevoie de DoctorBusiness.

Asta dacă vrei ca afacerea ta „să trăiască și să evolueze”, ajutându-te pe tine și pe alții.

Nu e suficient să inițiezi un business, ca mai apoi să-l lași de capul lui, bazându-te doar pe ideea ta genială de la început

Sunt multe considerente care trebuie avute în vedere. Bineînțeles că la început, ca în orice de altfel, totul este proaspăt și binevenit. Ești motivat, angajații tăi vor să facă performanță. Clienții sunt încântați de rezultate și de implicarea ta.

Dar în timp, piere aerul acesta fresh și încep să apară probleme. Mai scârțâie ceva pe ici pe colo. Poate tu ca antreprenor nu te mai implici atât de mult, delegând sarcinile tale subalternilor, pentru că tu ai chef de o vacanță. Poate că cei din subordine nu mai consideră ca au un lider, ci un șef și nici salariile nu dau semne să crească și pentru ei. Posibil ca a ta clientelă să nu mai vadă nimic excepțional în ceea ce oferă afacerea ta și să caute altceva.

Zic doar că ceva major e pe cale să se producă și tu nici nu îți dai seama de consecințele pe care le poate avea asupra businessului tău. Dar cineva trebuie să se sesizeze și să vină cu o soluție. Poate chiar tu, cel care a inițiat afacerea. Poate vreunul dintre investitori care își dă seama că ceva se pierde pe drum. Sau poate contabilul firmei care a dat peste niște cifre ciudate despre care vrea să-ți comunice în cel mai scurt timp.

Oricine ar fi cel care vede problema, o soluție imediată trebuie găsită și aplicată

Afacerea ta are nevoie de un doctor, de un consultant financiar care să pună diagnosticul.

De obicei e vorba de bani. Sau de lipsa banilor, mai bine zis. Fie că se produc datorii care obligă pe alții din circuit să aibă la rândul lor datorii. Fie angajații nu mai sunt mulțumiți de același salariu pe care îl primesc încă de la angajare. Ori poate se investește în produse sau servicii care pur și simplu nu mai sunt cerute pe piața pe care activezi.

Dar, așa cum spuneam mai sus, este nevoie de un doctor bun care să efectueze o analiză financiară asupra afacerii pentru a afla cauzele care pot duce la un colaps imediat.

DoctorBusiness vine cu o soluție eficientă și rapidă, deloc costisitoare, care face o radiografie pe loc a situației financiare a firmei tale. Acest concept este profitabil pentru toți antreprenorii din ziua de azi. Ceva despre care în trecut nici nu visai că ar putea exista. O metodă imediată de analiză a mersului afacerii care îți pune în față exact care sunt problemele. Care sunt avantajele și ce poate fi îmbunătățit la business pentru a-l pune din nou pe picioare, mai energic chiar și decât înainte.

Aplicația DoctorBusiness oferă o analiză a situației afacerii tale în doar 5 secunde

Atât cât durează încărcarea online a balanței tale contabile. Acesta fiind cel mai important fișier care cuprinde tot ceea ce ai nevoie să îți fie explicat vis-a-vis de punctele forte și punctele slabe ale businessului tău.

Avantajele utilizării acestei aplicații sunt mană cerească pentru antreprenori. De ce? Află în cele ce urmează!

D – Doctor pentru afaceri. Aplicația vine în ajutorul celor care au afaceri și vor să găsească soluții pentru a ieși din impas. Prin analiza balanței contabile încărcate în aplicație vei afla indicatori de performanță, dar și minusuri. Mai exact, ce merge și ce nu merge la ea. Primești rapoarte detaliate despre care e situația și ce poți face pentru a o redresa.

O – Oglindă a situației financiare a businessului. Vezi în timp real cifre și observi obstacolele care au făcut ca firma să ajungă în impas.

C – Claritate. Totul este explicat pe limba ta. Chiar dacă este vorba de un raport financiar, aplicația folosește un limbaj friendly astfel încât chiar dacă nu ești obișnuit cu termeni economici, să îi poți înțelege facil.

T – Transparență. Nimic legat de mersul afacerii tale nu este ascuns în raportul primit. Anonim este doar felul în care poți utiliza aplicația dacă dorești. Fără a te identifica cu datele și numele firmei tale.

O – Optimizare pentru însănătoșirea afacerii.

Îți sunt sugerate recomandări și practici bune pentru a aduce valoare firmei și a te ajuta să crești

R – Rapiditate. Doar 5 secunde, cât durează încărcarea balanței contabile a afacerii în aplicația DoctorBusiness, îți trebuie pentru a primi un raport de analiză financiară personalizat, pe baza cifrelor furnizate.

B – Bani. Primești rapoarte explicite despre tot ceea ce înseamnă cursul banilor în afacerea ta. Vei vedea pe ce cheltui majoritatea banilor, marjele de profit de până acum. Cum poți transforma cheltuielile în profit și apoi profitul în capital bun. Vei vedea exact care este valoarea companiei tale în cifre negru pe alb.

Poți afla despre metode de finanțare eficiente ale afacerii și despre redirecționarea capitalului de lucru în direcția propice dezvoltării businessului.

S – Soluții practice și eficiente. Primești totodată, pe lângă rapoarte care analizează și afișează ce nu merge la firmă, și soluții bune de aplicat în cazul afacerii tale, care o pot readuce pe drumul cel bun.

Te-ai convins de avantajele aplicației DoctorBusiness pentru diagnosticarea și punerea pe picioare a companiei tale? Ești dator să încerci să-ți salvezi afacerea înainte de a o lăsa să intre în insolvență sau să ajungă la faliment. Oferă-i o șansă în plus cu o aplicație românească testată deja de antreprenori cunoscuți.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “DoctorBusiness pune diagnosticul. Afacerea ta se pune iar pe picioare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!