Site Overlay
Spring Farma

Îngrijirea pentru vara ce vine cu Spring Farma se obține

Oh primăvară, cât te-am așteptat! Zile cu soare călduț, flori gingașe în glastre și prin grădini, zâmbete pe chipuri fără măști și mărțișoare în piept. Dar oricât de mult te-am așteptat pe tine și oricât de tare mă bucur că ai venit, și mai nerăbdătoare o aștept pe sora ta – vara.

Nu te mâhni căci asta nu înseamnă că te plac mai puțin sau că te desconsider cumva. Fii pe pace!

Tu ești prilejul potrivit pentru a mă dezmorți după iarnă și a mă pregăti pentru vară

Primăvară, lasă-mă să-ți spun cum voi face. De fapt, știi, deja am început cu mici planuri încă din iarnă. Dar mă vei ierta când îți voi spune că totul e pentru binele meu, pentru corpul și pielea mea. Deoarece știu că tu ești bună și susții noile începuturi.

Primăvară dragă, m-am reapucat de sport. Anul precedent am trecut de un nou prag de vârstă și mi-am dat seama că anii și metabolismul nu mai țin cu mine. Am luat considerabil în greutate. Și nu aș vrea să devin una dintre acele persoane care susțin că e vina vârstei. Că nu se mai poate face nimic. Că e normal să ți se schimbe corpul.

Da, nu zic ca nu e așa. Dar o fac pentru mine și pentru plăcerea mea și nici nu vreau să mă învăț leneșă. Exercițiul fizic, hidratarea și alimentația lejeră mereu m-au ajutat să revin la o formă convenabilă. Iar îngrijirea pielii și a părului, chiar dacă nu au fost mereu în atenția mea, acum au devenit prioritare.

Așadar, drăguța mea primăvară promițătoare, tu mă vei ajuta să mă ocup de partea asta a misiunii pentru vară

Deja exercițiile fizice și sesiunile de cardio pe care le bifez aproape zilnic timp de circa 40 de minute mă fac să mă simt mai vioaie. Totodată, îmi oferă încredere în potențialul corpului meu de a se pune la treabă și reveni la aproximativ forma dinainte. Apa băută în mod regulat are și ea un aport la obținerea unui ten curat și a unei pieli luminoase și sănătoase.

Pentru că am căpătat o cicatrice nouă iarna asta(pe pomete), mi-am adăugat în colecția de produse de îngrijire a pielii o cremă pentru cicatrici. În plus, mi-am luat și un ulei hidratant din plante pentru îngrijirea specializată a cicatricilor și îmbunătățirea aspectului nuanței pielii.

Cu toate acestea, aș vrea să adaug la rutina de skincare pentru vară și expunere la soare, și o cremă La Cabine Collagen boost, ce conține colagen pur și factor de protecție antipoluare, printre altele. La Spring Farma am văzut acest produs pentru ten, fabricat în Spania, care netezește pielea și o face mai fermă. Și sper din tot sufletul că perlele Soft-Focus din componența cremei să estompeze urmele de arsură de pe fața mea.

Pentru buze folosesc deja un ulei de buze hidratant și aromat, care oferă și luciu și culoare subtilă. Dar nu m-aș supăra să găsesc și să folosesc un produs cu acid hialuronic și colagen pentru un plus de volum al buzelor.

Primăvară dragă, tenul meu a căpătat un semn de rea purtare în acest an

Dar și părul meu a trecut printr-o schimbare anul trecut. Iar acum mi se pare că suferă nițel. Nu știu sincer dacă va mai fi atât de rezistent la vară, atunci când va trebui să suporte temperaturi ridicate și valuri sărate. Ce i-am făcut, mă vei întreba. Un mic experiment pentru a-i da un pic de volum, de care altfel suferă dintotdeauna.

Părul meu a fost subiectul unui tratament cu permanent pentru a obține un look buclat, cu volum. Și non, je ne regrette rien! Sunt super încântată de cum a ieșit și cât de bine rezistă în forma asta. Chiar și după mai bine de 3 luni. Daar, tratamentul cu soluția de permanent l-a lăsat cam aspru și uscat. Și în plus, se și rupe ușor la vârfuri.

Să mai zic, drăguță primăvară, că din vara trecută l-am și decolorat singură acasă și asta l-a degradat și mai tare?

Vara ce vine cu Spring Farma se ține

Măcar, dacă tot mă bazez pe farmacia Spring Farma, unde am găsit produse de calitate pentru piele, să nu las de izbeliște nici părul. Săracul de el are nevoie de hidratare intensă la cât de tare l-am agresat. Ca să nu mă trezesc la vară, în concediu, că voi purta perucă, și nu doar de distracție.

Difeel Hemp Ulei pentru întărirea părului pare o soluție perfectă pentru podoaba mea capilară trecută prin tot felul de experimente.

Mă vei întreba de ce aș alege acest ulei de păr și nu alte produse. Iar eu îți voi spune că Difeel ulei pentru întărirea părului cu camelie, avocado, pracaxi și ulei de argan promite să întărească părul uscat, casant și deteriorat, așa cum a ajuns să fie al meu. Promite să fortifice părul, dar și să îl facă mătăsos și mai puțin frizzy la schimbările de temperatură.

În plus, am văzut că e o metodă bună de îngrijire înainte de șamponare. Metodă care protejează și dacă părul a fost supus tratamentelor de colorare, decolorare sau coafare cu soluții tari.

Cum mă încred doar cu promisiunea unui astfel de produs regăsit într-o farmacie online?

Așa cum mă încred an de an și în revenirea ta, primăvară. Și în promisiunea pe care o faci, de a reînnoi totul. De a ne da ocazia să începem cu forțe proaspete tot ceea ce ne-am propus. Așa cum m-ai asigurat și acum, că mă vei susține 100% în planurile mele de pregătire pentru vara ce vine. Fără ranchiună și necondiționat.

Iar legat de vară, indiferent că voi ajunge pe plajele din Spania, îndrumând clienții într-un parc din Franța sau în drumeții incitante prin munții României, pielea și părul meu vor arăta și se vor simți de minune. Datorită misiunii de îngrijire începute acum. E o promisiune făcută mie și susținută de primăvara asta și de produsele de la Spring Farma – farmacie online.

Ne vedem cu rezultatul peste 3 luni!

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022.

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!