Site Overlay
cadouri de 8 Martie

Cadouri de 8 Martie – mărțișoare fermecătoare pentru femei încântătoare

Căldură afară, natură înfloritoare, zâmbete pe fețe și mărțișoare în piept. Primăvara e aproape aici cu martie, prima ei lună plină de culoare și aprecieri. Cu cadouri de 8 Martie inspirate pentru femei puternice, blânde, iubitoare și dragi.

Cadouri personalizate pentru femei unice, femei iubite, femei inspiraționale care ar trebui încununate în fiecare moment. Dar care sunt celebrate într-o lună deosebită – luna lor specială – Martie.

În prima lună de primăvară nu numai natura își revine la viață

Parcă toate ființele sunt resuscitate de un suflu viu, de o forță și o inspirație care le pun din nou pe un făgaș al speranței și al încrederii în tot și toate.

Poate florile și toată verdeața reușesc să insufle un sentiment de bine. Poate razele călduțe ale soarelui sunt cele care ne fac să reieșim din carapacea în care ne-am izolat o iarnă întreagă. Sau poate promisiunea frumoasă a mărțișorului, în alb și roșu, pe care îl vom purta cu drag pe hainele noastre, reușește să ne facă să fim din nou recunoscători pentru clipă, pentru viață, pentru tot ceea ce ne înconjoară.

Și mărțișoarele pot fi cele care aduc primăvara înainte ca vremea bună să o facă. E adevărat că numai cu o floare nu se poate face primăvară. Însă, cu cadouri de 8 Martie cu siguranță anotimpul reînvierii nu se va lăsa foarte mult așteptat. Va inunda sufletele, chipurile și ținutele genului feminin. Iar dacă femeile își vor pune zâmbetele lor luminoase pe fețe și vor străluci de recunoștință și iubire, întreaga planetă se va molipsi de la ele.

Care e miza atunci? Pentru ce să ne pregătim cel mai bine încă din februarie?

Pentru …

Cadouri de 8 Martie fermecătoare pentru femei încântătoare

Avem atâtea femei dragi în viața noastră. Avem atâtea motive pentru care să le fim recunoscători. Pentru care să le mulțumim și să le oferim momente speciale și cadouri de 8 Martie deosebite. Așa cum bărbații sunt recunoscuți și apreciați mereu pentru tăria lor, pentru curaj sau forță fizică, așa și femeile trebuie sărbătorite pentru tot ceea ce reprezintă pentru noi.

Mame dătătoare de viață. Prietene de suflet care sunt parte din noi. Iubite care ne încurajează la tot pasul. Femei puternice care se ridică și merg tot înainte, forțe interioare și inspirații pentru ambele genuri. Astea sunt femeile și mult mai mult de atât. Suflet și inimă, spirit și corp – comori pe pământ, jumătăți imperfecte dar perfecte alături de bărbat în ecuația ființei superioare.

Având în vedere că ele au tot ce le trebuie în interiorul lor bogat, din care tot oferă fără sfârșit, ce le-am putea dărui cu adevărat emoționant în ziua lor de mare sărbătoare?

Cadouri de 8 Martie pentru iubită, mamă, soție

Pentru iubita ta care adoră bijuteriile, dar care este sensibilă și îți oferă momente pentrru care ești recunoscător, ai putea face un cadou romantic. Ai putea personaliza o brățară din argint. O brățară unicat, gravată cu un mesaj de iubire și cu inițialele tale sau ale voastre. Pentru a marca un moment emoționant din viața voastră de cuplu.

Pentru soția ta dragă pentru care ești recunoscător că-ți oferă atât de multe și care stă alături de tine la bine și la greu, comandă un colier personalizat din argint. Un mesaj de iubire ca un jurământ alături de un cristal care reprezintă luna nașterii ei sigur o vor face să te aprecieze și mai mult. De vreme ce ești atent nu doar la preferințele ei exterioare, ci mai ales la sentimentele ei.

Pentru mama ce dă viață, iubește necondiționat și este mereu atentă la nevoile copiilor ei și ale copiilor în general, ia un cadou cu semnificație. Un cadou care rămâne mărturie a recunoștinței tale pentru totdeauna. Un charm din argint în formă de inimioară pentru brățara ei favorită ar fi o alegere de pus la suflet. L-ai putea personaliza cu numele ei drag. Pur și simplu cu cuvântul “mamă”. Sau cu numele de alint cu care i te adresezi în momentele cele mai tandre.

Cadouri de 8 Martie pentru surori și prietene dragi

Două idei de cadouri de 8 Martie deosebite pentru prietene și surori ar fi un colier și un set de brățări asortate.

Pentru prietenele tale haioase și fără de care nu ai mai vedea viața prin lentile la fel de roz, ai putea alege coliere personalizate din argint. Însă lungimea lanțului, cristalul pentru fiecare în parte și mesajul sau simbolul ales pot fi diferite și cât se poate de amuzante.

Cadouri pentru surori? Dacă deja v-ați împrumutat hainele una alteia, v-ați umblat prin trusa de machiaj și ați complotat câte în lună și în stele, probabil sunteți conștiente că un set de brățări asemănătoare vă vor uni chiar și mai mult.

Personalizează cu simbolul cel mai potrivit firii. Alege culori diferite la șnur. Și comandă un mesaj sau o inițială, un motto sau orice îți trece prin cap funny și de suflet ca gravură pe verso. Și iată, vei obține cel mai iubit cadou de 8 Martie pentru sora ta de sânge.

Același lucru se aplică și dacă ești bărbat și vrei să oferi un dar inspirat surorii sau surorilor tale. Sigur îți va veni ceva genial în cap de gravat pe brățara pentru partenera ta de șotii încă din copilărie.

Pentru și mai multă inspirație în alegerea de cadouri pentru femeile încântătoare din viața voastră vizitați și această pagină de Instagram.

Voi v-ați făcut deja planuri pentru 8 Martie? Ce dăruiți, ce surprize faceți, de unde v-ați luat ideile?

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!