Site Overlay
salon de cosmetică la tine acasă

Salon de cosmetică la tine acasă? Da, se poate!

Tocmai ai realizat că te pasionează cosmetica? Sau că te-ai pricepe să te îngrijești mai bine la domiciliu decât la orice salon de fițe din oraș? Ți-ai putea crea propriul salon de cosmetică la tine acasă. Te-ai gândit vreodată la acest lucru?

Dacă problema cea mai mare pe care ți-ai pus-o ar fi legată de sursa produselor de îngrijire de care ai avea nevoie, îți pot face o sugestie. Pe site-ul magline.ro găsești la categoria Cosmetice și Îngrijire personală o varietate de produse pentru îngrijire corporală, îngrijirea tenului, a părului sau instrumente pentru manichiură și machiaj.

Trebuie doar să te hotărăști pe ce vrei să se axeze un salon de cosmetică la tine acasă

Poți achiziționa ce te interesează pentru propria îngrijire. Ori poți urma cursuri pentru a putea oferi mai multe servicii specializate contra cost din confortul casei tale. Oricum ai decide, avantajul va fi de partea ta. Fie vei scuti banii dați la salon și timpul pierdut în trafic, așteptând sau stresându-te cu găsirea celui mai bun loc pentru nevoile tale. Fie îți vei porni o mică afacere din pasiune care îți va aduce treptat și independența financiară.

Totul este să o iei pe rând și să ai un plan bine definit în minte. La început nu va trebui decât să investești în formarea ta și în produsele de care vei avea nevoie. Apoi poți aplica treptat cunoștințele dobândite pe cosmetizarea propriei persoane ori a familiei, prietenilor și colegilor de muncă. Așa îți vei acumula o experiență de lucru, vei aduna informații despre ce merge sau nu.

Vei testa articolele de îngrijire personală până vei ajunge la cele mai bune produse pe care să le folosești cu încredere pe viitor. Îți vei crea propria firmă micuță la început, dar profitabilă. În plus, gândește-te doar câtă satisfacție vei obține din aplicarea pasiunii tale, câștigând în același timp bănuți și promovare pentru serviciile tale. Un client mulțumit este o reclamă ambulantă, pentru care tu nu va trebui să plătești nimic ca să te reprezinte.

Orice femeie dorește să fie apreciată.

Un compliment va pune mereu un zâmbet pe buzele cuiva și îi va înveseli ziua

Tu însăți vrei să fii destinatara unor cuvinte de apreciere. Și chiar dacă se zice că cele referitoare la sufletul tău bun și la înțelepciunea pe care o ai vor depăși complimentele legate de înfățișare, nimănui nu-i vor displace nici cele din categoria de pe urmă.

În pandemie am stat mai mult la domiciliu. Poate am considerat că nu trebuie să ne mai îngrijim atât de mult de fizicul nostru, de chip, de păr, unghii și piele. Pentru că nu a mai trebuit să impresionăm clienți, să dăm bine la interviuri și să ne încadrăm într-un anumit tipar la un eveniment social.

Eu zic că totuși statul acesta acasă ne-a învățat să ne prețuim mai mult pe noi înșine. Dar și pe cei dragi cu care ne-am văzut mai mult decât oricând. Slavă Domnului că știrile despre virus încep să devină din ce în ce mai pozitive. Asta înseamnă că vom ieși din ce în ce mai mult din nou. Vom putea călători iar fără prea mari rețineri.

Vom socializa ca înainte și vom ieși în public unde ne vom arăta din nou chipurile ca niște ghiocei după o iarnă apăsătoare

Dar nu dorim oare să arătăm ca acești ghiocei? Proaspeți, voioși și optimiști, cu un chip care radiază și cu un tonus reînnoit.

Lăsați-mă pe mine să răspund la această întrebare deoarece cred că vorbesc în numele majorității. Cu siguranță ne dorim să arătăm bine. Să se vadă că statul acasă nu ne-a dăunat. Ci din contra, ne-a ambiționat să ne preocupăm mai mult de îngrijirea personală, fizică și psihică.

Prin urmare, hai să ne ocupăm mai mult de noi. De corpul nostru, de inima noastră, de spiritul nostru. Să ne îngrijim mai mult și mai bine. Să ne iubim mai mult pe noi pentru a le ușura celorlalți sarcina de a ne aprecia și ei la adevărata valoare.

Și chiar dacă nu ne vom deschide cu toții un salon de cosmetică la noi acasă, cel puțin să căutăm să folosim articole de cosmetică și îngrijire personală cu adevărat bune pentru propria persoană.

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!