Site Overlay
noutăți literare de la Editura Rao

4 noutăți literare de la Editura Rao

Îmi plac foarte mult cărțile de la Editura Rao. Drept pentru care nu e o așa mare surpriză că le recenzez scrierile odată ce le prind în mână. Și Slavă Domnului, editura are nenumărate colecții versatile. Pentru toate preferințele, pentru toate vârstele și pasiunile. Dacă înainte îmi comandam sau cumpăram eu printre altele cărți de la ei, acum primesc frecvent noutăți literare de la Editura Rao. Și sunt cea mai fericită.

Datorită acestei colaborări cu editura prin site-ul de recenzii Booknation, am citit volume foarte diferite de ceea ce aș fi citit în mod normal. Mai multă istorie, mai multă non-ficțiune, antologii științifice, biografii și memorii superbe. Îmi place că în coletele de la Rao există mereu titluri provocatoare. Câte un thriller, o carte pentru copii, ceva despre război și poate și un roman fantasy YA.

De fapt, cam aceste genuri s-au regăsit în cel mai recent colet de cărți primit de la Editura Rao

La număr au fost patru. Variate, unele cartonate, altele paperback, dar toate cu coperți atrăgătoare. În cele ce urmează vă voi prezenta care au fost cele 4 titluri noi primite. Dintre ele nu am apucat să citesc decât una singură. Însă pentru celelalte voi lăsa micul sinopsis de pe copertă spate în cazul fiecăreia.

Carte pentru copii – Mai ceva ca Odiseea de Maz Evans

Această carte cu o copertă verde electrică este cel de-al treilea volum dintr-o serie fantastică pentru copii formată din patru volume.

E despre Elliot, un puști care se aliază cu zei, eroi, semizei și alte ființe supranaturale pentru a proteja Pământul și propria familie de rău. În această carte el pornește într-o adevărată Odisee provocatoare, alături de aliații săi, pentru a găsi o poțiune magică menită să-i salveze mama.

Ce e și mai plăcut legat de carte este faptul că poate fi citită separat de celelalte. Dar, așa cum am descoperit și eu, nu e probabil la fel de amuzant. Plus că citind toate cărțile din serie, pe rând, vei afla istoria personajelor și toate peripețiile lor se vor lega altfel.

Recenzia de pe Booknation aici.

* Poți comanda cartea de pe unul dintre aceste site-uri: Rao, Elefant, Libris, Librăria Delfin, Cartepedia.

Carte de nonficțiune(istorie universală) – Primul val de Ray Lambert

“Când citești această carte este ca și când ai sta pe genunchii bunicului tău care îți istorisește o poveste captivantă! Când vine vorba despre Ziua Z, fiecare știe ce s-a întâmplat – însă totul a fost explicat și analizat de la distanță, de către „comandanți”, puține lucruri fiind personale. Ray Lambert s-a aflat însă acolo, chiar în primul val al debarcării. A văzut curgând primele șuvoaie de sânge. Pe o plajă întinsă, a fost cel care a găsit un loc unde îi puteau adăposti pe toți cei răniți. Și a fost el însuși rănit grav. Să pășim pe urmele lui cu încredere, știind că povestea din volumul Primul val este spusă de un om simplu și modest – care a fost un erou.”

* Poți comanda cartea de pe unul dintre aceste site-uri: Rao, Elefant, Libris, Librăria Delfin, Cartepedia.

Carte de suspans/thriller – Sora cea rea de Karen Dionne

“Dionne realizează un portret de familie tulburător, iar membrii acesteia sunt conduși de un destin pe care îl pot întrezări, dar nu îl pot opri.” – Publishers Weekly

“Un thriller captivant care se desfășoară într-o sălbăticie înfricoșătoare.” – Minneapolis Star Tribune

* Poți comanda cartea de pe unul dintre aceste site-uri: Rao, Elefant, Libris, Librăria Delfin, Cartepedia.

Carte fantasy – Regatul flăcărilor argintii de Sarah J. Maas

“Captivantă, atrăgătoare și nesfârșit de sexy, reclasificând sofisticat seria ca fcțiune pentru adulți.” – Booktopia

“O poveste de dragoste delicioasă între rivali și iubiți, care aproape că mi-a rămas pe degete. Extrem de emoționantă, extrem de sexy și absolut de necontestat.” – Sarah MacLean

* Poți comanda cartea de pe unul dintre aceste site-uri: Rao, Elefant, Libris, Librăria Delfin.

* Comandând cartea de pe unul dintre aceste linkuri afiliate, voi câștiga și eu un mic procent, așadar mersi pentru asta!

Acestea au fost cele 4 noutăți literare de la Editura Rao primite în ultimul colet de la ei. Voi ați citit ceva de aici? Care lectură v-a încântat mai tare?

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!