Site Overlay
Articolele de papetărie esențiale lucrului de acasă

Work from home? Iată articolele de papetărie esențiale lucrului de acasă

Cu pandemia din prezent, multă lume a fost obligată să lucreze mai mult de acasă. În plus, au apărut nenumărate joburi în online care pot fi executate foarte bine și de la domiciliu sau remote. Te afli în această situație? A fost necesar să-ți încropești repede un birou? Iată articolele de papetărie esențiale lucrului de acasă.

În mare nu diferă față de lucrurile de care ai fi avut nevoie la biroul de la companie

Sunt vitale activității de work from home. Și ar trebui nu doar să le cunoști, ci să ți le și achiziționezi.

Un birou bun, reglabil sau nu, un scaun confortabil și un laptop poate că aveai deja. Cu toate acestea, articolele de papetărie esențiale lucrului de acasă probabil că nu le aveai în dotare la domiciliu. Posibil să știi despre ce e vorba, de vreme ce ai dispus de ele aproape zilnic la birou, când încă părăseai locuința.

Toate ca toate, uite care ar fi articolele de papetărie esențiale lucrului de acasă

Evident, posibil să nu fie singurele lucruri de care este nevoie, deoarece fiecare activitate este unică în felul ei. Și totuși, următoarele produse din domeniul papetărie sunt vitale oricărui lucrător de la laptop sau calculator, de la propriul domiciliu.

Aceste articole te pot ajuta să fii eficient. Să te organizezi mai bine și să fii mereu la termen cu livrarea muncii tale către companie sau clienți.

Bloc notes practice, de diferite dimensiuni

Carnetele de notițe fac parte în mod hotărât dintre articolele de papetărie esențiale lucrului de acasă. Orice carte de self-help îți va indica asta. Dar știi deja probabil că bloc notesurile te ajută să ții pasul cu munca ta. Să îți notezi planuri de lucru, idei și obiective de atins.

Ține mereu un bloc notes lângă tine, fie pe biroul de acasă, fie în geantă, fie pe noptieră. Îți va veni mult mai la îndemână să îți notezi ideile care îți vin în tot felul de situații. Să faci schițe, să creezi liste și să-ți organizezi eficient rutina de zi cu zi.

Notes autoadezive colorate

Chiar dacă ai și bloc notesuri în care te organizezi zilnic, lunar sau anual, nu uita nici de notesurile autoadezive. Acestea fac ca notițele tale să fie mai vizibile. Și te ajută să ajungi ușor la anumite pagini de interes din carnețelul cu însemnări. Le poți folosi în fel și chip. Lipește-le pe birou, pe ecranul laptopului sau în cărțile și dosarele pe care le studiezi.

Sticky notesurile sunt, de asemenea, articole de papetărie de nelipsit din sertarele biroului tău de acasă. Iar faptul că sunt autoadezive, le lipești și le dezlipești atunci când vrei, este foarte practic pentru munca ta.

Hârtie albă pentru copiator

Dacă ai o imprimantă pentru biroul de acasă, și este foarte posibil să ai una, este musai să fii mereu dotat cu hârtie. Fie că o folosești pentru copiere sau imprimare. Fie că o folosești pentru a schița sau nota diverse lucruri pentru muncă. Este un articol de papetărie de nelipsit în work from home.

Etichete autoadezive

Probabil că mai degrabă v-ați fi așteptat să includ în lista cu articolele de papetărie esențiale lucrului de acasă și clasoare pentru organizarea hârtiilor. Însă eu aș include etichetele autoadezive.

De ce? Pentru că este nevoie de asemenea articole în etichetarea dosarelor, a fișierelor fizice legate de munca de birou. În plus, acestea pot fi folosite cu succes și la etichetarea altor lucruri din casă. În bucătărie sunt utile, în cămară la fel sau în organizarea cutiilor cu lucruri din mansardă sau garaj.

Nu credeți că produsele menționate mai sus ar fi vitale lucrului de acasă?

Desigur că este nevoie de mult mai multe lucruri pentru a transforma biroul de acasă în cel mai bun birou de lucru. Ai nevoie și de dosare, instrumente de scris, plicuri, o multifuncțională, coș pentru hârtie sau chiar distrugător de documente sensibile. Lista se poate extinde mereu și mereu.

Poți consulta această pagină de Facebook pentru alte articole de birotică.

Voi ce credeți că ar face parte cu succes din articolele de papetărie esențiale lucrului de acasă? Mai ales dacă vă aflați în situația de work from home ori dacă alternați munca de la birou cu munca de acasă. Lăsați părerile voastre în secțiunea de comentarii.

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!