Site Overlay
IDC Institute

Seturi cadou de cosmetice pentru femei și bărbați de la IDC Institute

Tot dând scroll prin imensitatea internetului am dat de un brand spaniol, IDC Institute, cu produse super arătoase. Am văzut mai ales seturi cadou de cosmetice pentru femei și bărbați, chiar și variante vegane și cruelty-free.

Nu auzisem de brandul IDC Institute până acum

Dar atât descrierea produselor, cât și ambalajul lor, culorile folosite pentru fiecare gamă și prețurile, m-au cucerit. Așa că am zis să vă înștiințez și pe voi.

Produsele, dar mai ales fabuloasele seturi cadou de cosmetice pentru femei și bărbați de la IDC Institute, se găsesc pe site-ul mycosmetics.ro.

Știm că seturile de produse cosmetice sunt potrivite de dăruit cam cu majoritatea ocaziilor. În plus, oricine ar fi încântat să primească produse parfumate și aromate pentru a se răsfăța. Pentru acel #metime de care se vorbește atât în ziua de azi. Iar acum se găsesc seturi de produse minunate pentru orice gen și vârstă, preferințe și principii etice.

Seturi cadou de cosmetice pentru femei de la IDC Institute

Pentru femeia girlishSet cadou Marshmallow cu aromă de nectarine și piersici

Așa cum îi spune și numele, acest set cadou de cosmetice pentru femei de la IDC Institute este ca o bezea uriașă. Într-un ambalaj roz, pufos, cu accesorii cochete, coșulețul cu surprize conține gel de duș, loțiune de corp, exfoliant de corp, cremă de corp și o cutie cu săruri parfumate de baie. În plus, este ambalat atractiv pentru a fi dăruit de-a gata. Fără a mai fi tu nevoită să te stresezi în plus cu acest pas.

Pentru iubitoarea de produse vegane Set cadou Pure Vegan 3 produse/Set cadou Pure Vegan în cutie dreptunghiulară 5 produse

Cele două variante de seturi cadou cu produse vegane sunt din aceeași gamă. Ambele arată grozav. Conțin cosmetice pentru baie din ingrediente naturale și au prețuri accesibile având în vedere elementele din care sunt create. Arome și ingrediente precum uleiul de măsline, avocado, untul de karite, uleiul de trandafir, iasomia și levănțica creează un buchet paradisiac pentru momentele de relaxare din baia ta.

Pe deasupra, setul cadou format din 3 produse vine într-o cutie naturală din lemn, perfectă pentru depozitarea cosmeticelor tale. Ideal pentru orice femeie căreia îi place organizarea.

Pentru fashionista elegantăSet cadou Scented Bath în cutie decorativă în formă de pantof

Și acesta este tot un set cadou de baie. Aroma produselor însă, este dumnezeiască – mandarină și grapefruit. Cutia elegantă și sofisticată în formă de pantof conține de data asta gel de duș, cremă de mâini și loțiune parfumată de corp.

3 produse feminine care sunt indispensabile în igiena zilnică a zeițelor moderne. Ca să nu mai vorbim de cutia în care vin ambalate cosmeticele. Ea poate fi totodată folosită pentru depozitarea “nimicurilor feminine”, cât și ca element original de decor.

Pentru iubitoarea de aromaterapie Set cadou Storm Lantern

Dacă setul anterior era ambalat într-o cutie în formă de pantof, setul pentru baie Storm Lantern vine într-un alt ambalaj original și cochet. De data asta e definitoriu celor ce iubesc aromaterapia. Fiind în formă de felinar oriental cu portiță și elemente stilistice minunate.

Dar acest set cadou pentru femei nu devine dorit doar din prisma cutiei sale de ambalare. Ci și datorită unei lumânări cu aromă exotică/erotică. În acest caz notele sunt lemnoase, tari, iar aromele sunt citrice, fiecare produs venind în întâmpinarea femeii răsfățate, dorite.

Setul Storm Lantern de la brandul spaniol IDC Institute conține 5 cosmetice de baie înmiresmate. E vorba de gel de duș, spumant de baie, loțiune de corp, cremă de mâini. Plus, un dar inspirat pentru orice femeie – o lumânare parfumată pentru ca sesiunea de aromaterapie să fie completă.

Seturi cadou de cosmetice pentru bărbați de la IDC Institute

Pentru bărbatul preocupat de aspectul său Set cadou Men’s Luxury

Uite, acum îmi dau seama că e drept când bărbații se plâng că nu există la fel de multe produse cosmetice pentru ei câte sunt pentru femei. Dovadă o face faptul că nu am găsit decât un singur set cadou masculin de la IDC Institute pe site-ul mycosmetics.ro.

Cu toate astea, chiar dacă e singurul, e tare arătos și cuprinzător.

Așadar, setul acesta cadou pentru bărbați oferă tot ce trebuie pentru un bărbierit de calitate, ca la salon. Conține cremă de ras, balsam după ras, pămătuf și prosop pentru față, dar și un gel de duș cu arome tari, de piper negru.

Igiena facială masculină nu a devenit niciodată mai atrăgătoare! Ca să nu mai punem la socoteală eleganta cutie în care vin toate aceste produse. Ideală pentru a fi folosită întru păstrarea produselor de îngrijire masculină din baie.

Sper că v-au inspirat sugestiile mele de seturi cadou de cosmetice pentru femei și bărbați de la IDC Institute. Iar dacă doriți să accesați mai multe informații despre site-ul mycosmetics.ro, vă puteți împrieteni pe următoarele rețele de social media.

Facebook

Instagram

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!