Site Overlay
cursuri de limbă engleză pentru începători

Motive pentru a te înscrie la cursuri de limbă engleză pentru începători

În ziua de azi nu e greu deloc să înveți limbă engleză. Ba din contra, e recomandat și chiar necesar din mai multe considerente. Nu mai există scuza că nu ai unde învăța, cu cine sau de ce. Și mai ales, deoarece trăim vremurile acestea care ne țin mai mult în casă, avem și timpul și disponibilitatea necesare pentru a participa la cursuri de limbă engleză pentru începători.

Nu este o rușine să o iei de la început dacă ești adult și nu știi încă bine engleza. E chiar de lăudat. Dar de asemenea, îți poți înscrie copilul la cursuri de limbă străină, pentru a aprofunda ceea ce învață sau a învățat deja la școală. E numai spre binele personal și profesional.

Există mai multe motive pentru a te înscrie la cursuri de limbă engleză

Iar în cele ce urmează voi enumera câteva dintre cele mai importante astfel de considerente.

1. Pleci în străinătate în viitorul apropiat și vrei să fii din start avantajat

Aici există mai multe motivații pentru care ai putea pleca în afara României.

Exemplu A

Lucrezi deja în România pentru o companie multinațională. Există un post liber în Marea Britanie sau o țară vorbitoare de engleză, în aceeași companie în care e nevoie de un expert ca tine. Ești tentat de posibilitate deoarece beneficiile sunt sporite. Problema e că nivelul tău conversațional și lingvistic nu este prea bun. Mai ales având în vedere că ai putea lucra cu vorbitori nativi de limbă engleză.

Exemplu B

Vrei să te muți cu familia în Marea Britanie deoarece vrei să experimentezi traiul în altă țară. Și mai ai și prieteni sau rude aflate deja acolo. Însă există aceeași problemă legată de cunoștințele de limbă engleză. Să zicem că nu ai avea de lucru din prima. Dar copiii cunosc deja limba engleză de la școală și nu ar fi prea riscant un asemenea pas. Însă tu ca adult trebuie să te pui la curent cu limbajul și vocabularul pentru a reuși să te integrezi mai ușor.

cursuri de limbă engleză pentru începători

Exemplu C

Cineva care se află deja în Marea Britanie sau în altă țară unde se vorbește engleza ți-a recomandat să mergi acolo la studii sau la muncă deoarece poate fi o experiență fantastică. Ai avea unde să te cazezi. Ar avea cine să te îndrume. Dar ai nevoie cel puțin de cunoștințe de limbă engleză la nivel de începător pentru a te descurca mai departe.

În toate aceste situații fictive, dar realiste, participarea la cursuri de limbă engleză pentru începători este de real ajutor.

2. Îți dorești să studiezi în străinătate

Să zicem că vrei să faci liceul în Anglia ori într-o altă țară străină. Sau poate după liceu, ai dori să studiezi într-o universitate bună în afara României. Ai posibilitatea de a învăța într-un alt mediu. Cu alt fel de profesori și alte sisteme de învățare decât cele cunoscute deja în țara ta. Însă încă nu stăpânești foarte bine limba engleză. O limbă de circulație internațională, aliat de nădejde cam oriunde te-ai afla în lume.

Drept pentru care le spui părinților sau tutorilor de dorința ta și împreună căutați cele mai avantajoase și recunoscute cursuri de limbă engleză pentru începători. Ba chiar ai dori să susții un examen Cambridge, care te-ar ajuta enorm în stabilirea cu școala într-o altă țară.

Eu îți pot face o sugestie. Cursurile de limbă engleză pentru nivel începător, mediu sau avansat susținute de centrul de examinare Twinkle Star. Acesta este un centru de pregătire pentru învățarea de limbi străine, printre care și limba engleză. Oferă certificarea și recunoașterea internațională a cunoștințelor căpătate de pe urma participării la cursurile online sau hibride.

3. Mergi într-un schimb de experiență cu școala/într-o tabără de vară/cu Work and Travel/pe cont propriu într-o călătorie/la olimpiadă în afara României

Engleza este ușor de învățat. O întâlnești mereu chiar și atunci când te afli în țară. În filme, în reclame, pe posturile de radio, în reviste, în vlogurile tale preferate. La desene, în cărticele pentru copii și chiar în descrierea monumentelor importante sau a informațiilor de interes general atunci când te afli într-un muzeu sau în vizită într-un alt oraș.

Până și nepoțica mea de 5 ani(care, menționez, locuiește în România) știe câteva cuvinte în engleză și traducerea lor. E adevărat că cei mici prind mai repede orice e nou, asta fiind valabil și pentru un limbaj străin. Dar oricine poate învăța limba engleză dacă are un pic de ambiție, timp și profesori buni.

În acest subtitlu am enumerat alte câteva motive pentru care ai avea nevoie să te înscrii la cursuri de limbă engleză pentru începători. Oricine se poate întâlni la un moment dat cu momente în care viața i s-ar schimba complet.

Așa și cu concursurile școlare, olimpiadele, taberele de vară sau călătoriile pe cont propriu pe teritoriul unei alte țări. Și chiar dacă destinația nu e Marea Britanie, cunoașterea limbii engleze cel puțin la nivel de începător, conversațional, este vitală oriunde ai călători.

Prin urmare, dacă ai ajuns să citești acest articol, înseamnă că problematica cursurilor de limbă engleză este de interes pentru tine

Așadar, pe lângă cele menționate mai sus despre centrul lingvistic Twinkle Star, îți voi oferi și câteva date de contact pentru a-ți fi cât mai de ajutor în caz că te interesează.

Site: https://twinklestar.ro/contact/

E-mail: office@twinklestar.ro

Pagină Facebook: https://www.facebook.com/page.twinkle.star/

Succes!

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!