Site Overlay
campanie Buzzstore Avon Power Stay

Păreri în urma testării produselor Avon Power Stay în campania BuzzStore

Bun, am testat și noile produse de machiaj Avon Power Stay prin intermediul campaniei Buzzstore #buzzpowerstaybyavon. Și mi-au plăcut sincer. 

E vorba de rujul Liquid Stain nuanța Kiss and Tell din gama Avon Power Stay și de fardul de pleoape tip baton cu efect de lungă durată Power Stay nuanța Stylish Brown. N-or fi la fel de scumpe sau de cunoscute precum produse asemănătoare de la alte branduri, dar își fac treaba. Pentru cât mă machiez eu, e suficient.

Rezistența lor totuși m-a surprins. În primă fază le-am aplicat pe mână pentru a vedea cum arată. Iar dacă creionul s-a întins în cele din urmă, estompandu-se peste câteva ore, după ce am încercat să îl șterg și spălându-mă în mod repetat, rujul a rezistat cu brio, ca o pată de vin, până a doua zi. 

Rujul miroase a gumă cu aromă de fructe de pădure. Rămâne pe buze ca o pată, ca o amprentă, pentru destul de mult timp. Iar nuanța lui e foarte faină. Dacă la început pare un roșu intens, se transformă imediat într-un fuchsia delicios și ușor lucios, cu o textură cremoasă și fresh. 

Fardul tip baton de la #buzzavon m-a nimerit perfect. Nuanța lui, un maro semiînchis cu ușoare irizații, îmi place mult de tot. Iar la ochi căprui cum sunt ai mei, vine mănușă. Textura lui e cremoasă, se aplică bine pe pleoape putând fi întins precum un fard. Însă ca creion nu poți crea un machiaj prea precis, chiar dacă are ascuțitoare încorporată și poate fi reglat după cum vrei. Totuși, eu am creat cu el și un reverse cat eye și ceva ceva a ieșit. 

În mai puține cuvinte pot zice că ambele produse Avon Power Stay sunt ok. Nuanțe îndrăznețe, rezistență bună în timp, ambalaje practice, prețuri bunicele. 

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!