Site Overlay
mobilier de baie Geos

Mobilier de baie deosebit – mai mult decât un moft pentru casa ta

Dacă biblioteca e pentru relaxarea minții, atunci baia este pentru relaxarea trupului. Eu așa cred. Și mai cred că nu există un lucru mai important decât celălalt. A fi bine mintal nu înseamnă nimic fără a fi bine fizic. Bunăstarea creierului poate fi obținută prin cufundarea într-o lectură intensă în biblioteca boem aranjată a casei. Dar și bunăstarea corpului și a spiritului pot fi obținute în ritualul de răsfăț din camera cu un mobilier de baie deosebit.

Atunci când vine vorba de designul sălii de baie, inspirația și creativitatea noastră sunt nesfârșite

Pe lângă avantajul suprem de a deține în casă o cameră de relaxare aproape numai pentru tine, calitatea unei băi poate avea un efect binevenit și asupra valorii integrale a locuinței tale.

Gândește-te că la un moment dat te vei muta în altă parte. Factorii pot fi printre cei mai diverși. Casa vei dori să o vinzi sau să o dai în chirie. Așadar, a avea fiecare încăpere amenajată cu gust și cu mobilier de calitate reprezintă un plus la prețul de vânzare sau rata de închiriere.

Sala de baie poate fi chiar și cea mai mică cameră din întreaga casă. Asta nu contează atât de mult cât contează puterea unui mobilier de baie stilat și practic. Unul care să dea impresia de spațiu și să ofere confort. Te poți juca cu nuanțele, cu lumina și corpurile de instalat. Dar mai ales cu materialele și stilul unui mobilier de baie care ți se potrivește mănușă.

Pe mine m-ar atrage un mobilier de baie elegant și totuși nu foarte prețios

O baie mobilată cu stil, dar în care să mă simt stăpână pe lucruri și să nu mă tem să ating ceva de teamă că aș putea strica decorul. O mobilă de calitate în nuanțe naturale ca cele ale pământului. Care, de ce nu, ar putea proveni dintr-o colecție sublimă de mobilier de baie numită GEOS.

Elemente ce compun decorul și funcționalitatea băii cu linii fine și subtile. Cu finisaje de un alb pur, cappuccino, crema sau gri lucios, alb, negru sau gri mat. Cu lavoare din compozit de un alb perlat și sertare curbate dintr-un gri lucios cu mânere puternice din metal cromat cu un design deosebit. Oglinzi rotunde elegante cu sistem de iluminare cu LED care parcă levitează deasupra lavoarelor.

Pot instala o cadă de un alb lucios sau mat în asorteu cu nuanța și materialul lavoarului. Ori dintr-un compozit de calitate sau din fontă rezistentă cu picioare minunat modelate. Acea cadă la care am visat mereu. Acel loc în care mă retrag pentru o baie cu spumă multă. Cu bombe de baie aromate, cu lumânărele parfumate și suport pentru cărți și paharul de vin.

Ori aș putea îndrăzni și experimenta transformând camera cu un mobilier de baie mai colorat. Sau zugrăvind pereții într-un turcoaz energic și păstrând mobila în stil minimalist, în culori simple, dar elegante. M-aș putea baza pe stilul clasic alegând din paletă schema de culoare alb-negru. Aș putea păstra stilul cald al pământului prin elemente și culori naturale care vor crea o stare de calm în baia mea.

Indiferent în care direcție aș vira cu alegerile, orice mi-ar trece prin cap aș putea înfăptui în camera de baie

Deoarece există atât de multă inspirație pentru orice stil dorit.

Și până la urmă chiar și săturându-mă de designul ales la un moment dat, sala de baie poate fi transformată ușor fără a înlătura tot mobilierul din ea. Se poate schimba o perdea de la duș. Se poate vărui în altă nuanță sau monta un alt stil de oglindă. Sau adăuga o scară de bambus pentru prosoape și un raft suspendat pentru produsele de toaletă. Iluminatul și decorul pot da o cu totul altă față băii dacă se dorește împrospătarea sau modernizarea ei într-un anume fel.

Dar mobila, mobila trebuie să fie aleasă în primul rând în funcție de calitate, rezistență și funcționalitate. Cu restul ne mai jucăm, mai schimbăm, mai mutăm. Însă ai nevoie de un mobilier de baie bun de la care să pornești modificările și care să poată apoi merge la aproximativ orice retuș.

Astfel, așa cum am început articolul așa îl voi și sfârși. Îți voi spune din nou să nu subestimezi puterea unei săli de baie bine amenajate. Face mult pentru psihic și fizic. Și te las cu două întrebări, la care sper să îți faci timp să răspunzi în secțiunea de comentarii.

Tu de câte ori te retragi în baie sperând să obții tihnă și momente de liniște și plăcere numai pentru tine? Nu consideri că acesta e locul cel mai intim și mai relaxant din întreaga casă și ar trebui să fie conform cu așteptările tale?

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

4 thoughts on “Mobilier de baie deosebit – mai mult decât un moft pentru casa ta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!