Site Overlay
hrana pentru suflet

Lista de cărți citite în luna septembrie. Varietate și hrană pentru suflet

Mereu am considerat cărțile drept hrană pentru suflet și pentru minte. Încă de când am descoperit lectura, am visat să am multe cărți și să citesc în tihnă titlurile care mă atrag cel mai mult. Pot zice că de-a lungul anilor mi-am tot cumpărat volume noi, am primit cadou, am împrumutat de la bibliotecă sau am împrumutat de la prieteni.

Fiecare an mi-a adus noi și noi titluri în lista de citite. Dar la fel a crescut și lista de citit. Și odată cu ea numărul de cărți ce așteaptă să ajung la ele odată și-odată.

Iar aici pe blog, așa cum v-am obișnuit, voi face în fiecare lună un rezumat al cărților citite în perioada respectivă. De data asta am rămas un pic în urmă. Așa că acum vă prezint lista de titluri citite în luna septembrie.

Hrană pentru suflet și minte. 6 titluri care mi-au făcut zilele frumoase la începutul toamnei

  1. Amintiri din casa morților – Feodor Dostoievski
  2. Pescărușul Jonathan Livingston – Richard Bach
  3. Inocenții – Ioana Pârvulescu
  4. Spinii destinului – V.C. Andrews
  5. Some lie and some die – Ruth Rendell
  6. If you could see me now – Cecelia Ahern

Fiecare titlu conține link către recenzia făcută pe Booknation. Așadar, dacă sunteți curioși cum mi s-a părut sau dacă vreți să aflați mai multe despre carte, dați click.

De data asta am avut mai multe favorite.

“Inocenții” de Ioana Pârvulescu este o carte ce din prima am catalogat-o drept hrană pentru suflet. Este despre copilărie și amintiri duioase. Despre prietenie și tainele minții de copil. O lectură duioasă de citit când te simți nostalgic și vrei să revii la vârsta magică a copilăriei.

“Spinii destinului” de V.C. Andrews este cel de-al treilea volum dintr-o serie de 5 cărți gotice despre o poveste de familie spinoasă și interzisă. Îmi plac mult scrierile din acest gen și mi-am propus să ajung și la celelalte 4 volume din saga.

If You Could See Me Now” de Cecelia Ahern este prima carte pe care o citesc de la această autoare. Este un roman de dragoste puțin mai neobișnuit. Magia și imaginația se îmbină cu realul și creează o poveste romantică și emoționantă, cu un final mai trist.

Voi ce cărți frumoase ați citit în toamna aceasta?

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!