Site Overlay
titluri carti

Titluri de cărți pe care le-am citit în august

Da, probabil veți crede că pandemia asta m-a dat peste cap. Dar articolul ăsta chiar e despre titluri de cărți am citit în luna august. Asta pentru că am rămas în urmă. Și apoi vor urma și alte postări despre cărți. Cele citite în septembrie, octombrie și probabil și cele din noiembrie, prin luna decembrie.

Nu mă voi lungi. Voi enumera pur și simplu titlurile lor și vă voi spune un pic despre cele care mi-au plăcut cel mai mult. Iar dacă vreți să citiți mai pe îndelete despre una din ele, dați click pe titlu și veți găsi recenzia făcută de mine pe Booknation.

Titluri de cărți citite în luna august

  1. Sacrificiul din miezul iernii – Mons Kallentoft
  2. Vară fatală – Mons Kallentoft
  3. Toamna – Mons Kallentoft
  4. Temoin a charge – Agatha Christie
  5. Nu ți-e scris în gene – Oliver James
  6. Colecționarul – John Fowles
  7. Cartea secretelor – E.O. Chirovici
  8. Just what kind of mother are you? – Paula Daly

Dintre aceste titluri de cărți, “Colecționarul” și “Cartea Secretelor” m-au atras din prima. Și tot acestea sunt și romanele mele favorite din luna august.

“Colecționarul” este una dintre cele mai bune cărți de la John Fowles

Sau una dintre cele mai bune cărți citite până acum de mine și punct. Este o poveste despre dragoste, obsesie și nebunie. Despre cât de departe poți ajunge pentru a face un om să te iubească cum îl iubești tu. Despre lipsa de libertate, ură, neputință și obsesia de a poseda ce e frumos, chiar cu riscul ca acel frumos odată captiv să își piardă strălucirea.

“Cartea secretelor” este unul dintre cele mai captivante thrillere citite în ultima vreme de la un autor român

E.O. Chirovici este destul de cunoscut pentru această scriere și pentru “Cartea oglinzilor”. Eu nu am citit-o decât pe aceasta, dar mi-a plăcut foarte tare. E un thriller cu suspans, dar este mai mult psihologic. Povestea la care se face referire e din trecut, așadar memoria e cea pusă la încercare.

Un psiholog încearcă să dezlege taina unui bătrân ce crede că a făcut ceva rău în tinerețe, dar nu își mai amintește nimic exact despre acel eveniment. Și ca să fie și mai palpitant, însuși psihologul ascunde secrete și are propriul trecut care încă îl macină.

Și dacă tot v-am sugerat câteva titluri de cărți pe care poate le vreți adăugate la lista voastră de citit, uitați aici unde găsiți încă oferte faine la ele.

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!