Site Overlay

Cutiile ipackonline.ro iti ofera siguranta deplina pentru transportul sticlelor!

Cerinta ridicata pe piata vinurilor a facut ca industria sa explodeze inca de la inceputurile secolului XX. Insa pentru a satisface aceasta cerinta a fost nevoie si de altceva in afara de mijloace de transport fiabile.

De exemplu, cutiile in care erau transportate vinurile in trecut erau din lemn. Insa lazile din lemn sunt costisitoare si grele. Industrializarea hartiei a facut posibila fabricarea cartonului ondulat care este folosit pentru transportul sticlelor de vin. Dar si pentru transportul de marfuri alimentare, textile sau plastice. Intr-o cutie de carton poti depozita o varietate de lucruri si se dovedesc adesea foarte utile si pentru cand ne mutam in casa noua. Este mai simplu sa bagi totul in cutii de carton pe care le poti oricum refolosi. Sau pur si simplu le poti plia si depozita in pod pana cand vei avea din nou nevoie.

Ipackonline.ro este un magazin online ce ofera solutii practice si avantajoase pentru producatorii de vinuri. Dar si pentru magazinele care trebuie sa transporte sticle de vin si sampanie. Categoria lor de cutii transport sticle pune la dispozitie produse de calitate din carton format din 5 straturi care nu numai ca absoarbe socul la impact, dar si protejeaza sticlele de praf sau umezeala.

De ce producatorii si magazinele aleg cutiile din carton ondulat?

Cutiile ondulate sunt mai puternice decat cutiile de carton medii. Actioneaza ca o perna stabila pentru orice produs pe care il sustin in timpul transportului si manipularii. Dimensiunea cartonului ondulat poate varia in functie de marime si grosime. Cartonul ondulat este conceput pentru a mentine umiditatea si bacteriile departe de produsele din interior. Acest lucru este deosebit de important pentru produsele alimentare care trebuie sa reziste la timpii mari de transport.

Ambalajul ondulat este usor de personalizat. Poti face ca producatorii de cutii sa proiecteze cutii personalizate in conformitate cu cerintele personale de afaceri. Cutiile din carton ondulat sunt unele dintre cele mai ieftine optiuni de ambalare. Nu necesita costuri ridicate ale fortei de munca sau instrumente costisitoare pentru fabricarea cutiilor. In afara de asta, cartonul ondulat este destul de usor de reciclat.

Materialul de ambalare ondulat poate fi personalizat pentru a ne ajuta cu brandingul si constientizarea brandului

Brandingul personalizat este o modalitate excelenta de a impresiona clientii, deoarece arata mai profesionist si inseamna foarte mult pentru dezvoltarea afacerii. Poti alege, de asemenea, sa oferi cutiilor tale o nota personala, care trebuie sa castige loialitatea clientilor tai.

Cartonul ondulat este format din 70-100% materiale reciclate, ceea ce il face unul dintre cele mai ecologice materiale de ambalare disponibile. Cutiile din carton ondulat sunt, de asemenea, destul de usor de reciclat, de reutilizat si de eliminat, deoarece majoritatea producatorilor nu folosesc nici inalbitori sau coloranti.

Daca se intampla sa fabrici sau sa transporti produse grele, atunci nu vei dori sa maresti greutatea si costul de transport al produselor tale cu ambalaje grele, nu? Aici apare utilitatea cartonului ondulat, deoarece este puternic si usor. De asemenea, a folosi un ambalaj usor este foarte convenabil pentru cumparatori. In special daca nu li se aplica costuri suplimentare pentru expediere fara a fi nevoiti sa faca compromisuri cu privire la siguranta produselor lor.

Ambalajul din carton ondulat este unul dintre cele mai puternic reciclate materiale de pe planeta

Cutiile pot fi, de asemenea, pliate si ambalate pentru a fi refolosite atunci cand este nevoie. Cutiile ondulate pot fi fabricate intr-o varietate de dimensiuni, cu un singur perete, cu perete dublu sau chiar cu pereti tripli pentru o mai mare protectie. Aceste cutii ondulate pot fi utilizate pentru a impacheta o multime de produse. Ceea ce le face cele mai flexibile optiuni de ambalare de pe piata astazi.

Produsele de pe site-ul ipack.ro nu includ doar cutii transport. Ci si tuburi carton, banda adeziva, folie cu bule, coltar din polietilena expandata si multe alte produse si accesorii care pot ajuta la imbunatatirea sigurantei in timpul unui transport.

Clientii care apeleaza la ipack.ro beneficiaza de produse 100% fiabile in materie de transport. Iar preturile sunt printre cele mai avantajoase.

In ziua de azi exista o varietate foarte mare de producatori de carton. Iar inovatiile in domeniu imbunatatesc constant utilizarea la confectionarea ambalajelor si ajuta in acelasi timp la protejarea mediului inconjurator.

(Acest articol nu este scris de mine)

Love it? Like it!
Pin Share

4 thoughts on “Cutiile ipackonline.ro iti ofera siguranta deplina pentru transportul sticlelor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!