Site Overlay
leapșă blogosferică

Leapșă blogosferică fără cap și fără coadă

Am primit de la Iza încă o leapșă blogosferică faină pe care cu drag o voi prelua în acest articol. E vorba se pare despre câteva întrebări care vă vor ajuta să cunoașteți mai bine omul din spatele blogului. Pe mine, în acest caz.

Merci Iza de provocare și acum să răspundem la întrebările din această leapsă blogosferică!

Ai tăi îți citesc blogul?

Mama mai citește ce scriu și soțul. Dar mai mult reacționează la distribuirile de pe pagina de Facebook și comentează acolo. Cred că le e mai la îndemână. 😛 Însă când concuram la SuperBlog, atunci chiar intrau pe blog și citeau articolele pentru probe.

Dacă te simți superior față de omul cu care porți o conversație, îi arăți acest lucru?

Nu îmi place să îi fac pe ceilalți să se simtă mai prejos decât mine, deoarece nici mie nu îmi place să fiu percepută așa. Astfel că încerc să nu îmi arăt superioritatea într-o discuție, dacă într-adevăr sunt mai sus decât cel cu care vorbesc. Îmi exprim punctul de vedere, îl argumentez. Și las pe el să decidă dacă este de acord cu ce zic sau dacă are o opinie mai strălucită.

Polul Nord sau Ecuator?

Ecuator. Sunt Rac, deci născută vara, așadar îmi place mult căldura și soarele. Nu mă mai satur de vremea caldă și de tot ce ține de apă și bronz natural. Dacă ar fi să locuiesc undeva mult timp în afara României sau să călătoresc când e iarnă la noi, aș merge într-una dintre țările care se află pe linia Ecuator. În Maldive cu siguranță m-aș vedea! 😛

Ce carte te-a impresionat cel mai mult?

Dintotdeauna mi-a plăcut seria “Cireșarii” de Constantin Chiriță și am de gând să o recitesc cap coadă curând. Dar un roman gotic minunat, deși tragic, care mi-a rămas în minte este “La răscruce de vânturi” de Emily Bronte. Este un clasic și poate alegerea multora, dar pe mine m-a impresionat mult povestea de dragoste dintre Catherine și Heathcliff. Și la fel ca seria de mai sus, îmi propun să recitesc și acest roman superb cât de repede.

Ai mulți prieteni sau ești genul care are puțini, dar buni?

Puțini, dar buni. Pe cei adevărați îi pot număra pe degetele de la o mână. Restul sunt amici sau cunoștințe cu care mai ies sau vorbesc din când în când.

Aceasta este întrebarea care mi-a plăcut cel mai mult din această leapșă blogosferică. <3

Când ai râs ultima oară până ți-au dat lacrimile?

Sincer, nu țin minte exact. Probabil cu soțul meu în legătură cu vreo poantă sau vorbă ce ni s-a părut amuzantă.

Te simți bine în corpul tău?

Mă simt bine deoarece sunt sănătoasă și asta e important. În rest că am mici complexe, încerc să le trec cu vederea și să mă văd în ansamblu. Armonioasă și în putere.

Care este principalul tău defect?

Sunt încăpățânată și irascibilă. Cred cu tărie în părerile mele și nu prea mă las convinsă de ce zic ceilalți chiar dacă mi-o argumentează și chiar au dreptate. 😀 Încerc să lucrez și la asta. În rest, mă enervez ușor și îmi trece greu. Un defect vizibil, pe care toată lumea mi-l recunoaște. Cu mine în frunte!

Dai bani cerșetorilor?

M-am dezobișnuit din a da bani. Mi-e milă, da. Însă știind care e mecanismul de fapt, trec pe lângă ca și cum nu ar fi nimeni acolo cerșind. Însă când cred că situația e reală, dau bani cât îmi este în putere, deoarece știu că unora chiar le este greu în viață și nu se pot descurca în alt mod.

Ești de acord să trădezi un mic secret despre tine?

Nu este chiar unul mic, nici nu știu dacă mai este un secret. Însă până acum câteva luni, de când sunt în Franța, nu am lucrat printre francezi decât cu mici excepții. Am lucrat de acasă(dacă se poate numi lucru), dar nu pot zice că asta m-ar fi putut întreține. Noroc că suntem doi și soțul este cât se poate de înțelegător și mă susține în toate privințele. Mulțumesc, S.! :*

Acestea au fost răspunsurile mele la leapșa dată de Iza și transmisă de altfel în blogosferă în mod viral.

Cine mai vrea să preia această leapșă blogosferică, o poate face oricând

Mie mi-a făcut plăcere să mai dau din casă chestii despre mine. Iar dacă nu aveți blog, puteți răspunde la ce întrebări doriți în secțiunea de comentarii.

Zi bună să aveți!

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

8 thoughts on “Leapșă blogosferică fără cap și fără coadă

  1. Și eu iuebsc căldura, nu m-aș putea sătura de ea.
    Am mai aflat câteva lucruri despre tine, îmi plac articolele de acest tip, când reușești să cunoști un pic omul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!