Site Overlay
seriale pe Netflix

Ce seriale pe Netflix am urmărit și urmăresc în prezent

Am scris un articol cu ceva timp în urmă în care pomeneam de serialele și show-urile pe care le urmăream pe Netflix. Ei bine, de atunci am mai terminat din acelea și m-am apucat de altele. Nu sunt foarte multe, dar e adevărat că acum nici nu mai am atât de mult timp de stat la TV. Am vizionat seriale pe Netflix determinată de prieteni sau de recomandări ale unor persoane din online.

Dar, la fel, chiar Netflix mi-a făcut recomandări de serii în funcție de preferințele și ratingurile date de mine.

Ce seriale pe Netflix am urmărit în trecut și mi-au plăcut

 • Sherlock
 • Mindhunter
 • Blacklist
 • You
 • La casa de papel
 • Black Mirror
 • Friends
 • Mad Men

Seriale pe Netflix pe care le urmăresc în prezent

De fapt l-am terminat de curând de vizionat. Nu este lung de loc. Are doar 10 episoade și este inspirat după cartea cu același nume scrisă de Shirley Jackson, roman apărut în 1959. Am vrut să îl văd de îndată ce am citit cartea. Iar dacă romanul mi s-a părut prea puțin înfricoșător și mai mult gotic, serialul e un pic mai forte. Deși nu prea respectă ceea ce stă scris în carte. Este o serie de suspans, psihologică și de groază în același timp.

Nu este un serial foarte lung. Are doar două sezoane. Primul are 8 episoade iar cel de-al doilea are 10 episoade. Inițial când am auzit de titlul ăsta, am crezut că voi urmări ceva funny, motivațional, care are legătură cu titlul. Nici pe departe! E un serial șocant de violent, dar totodată amuzant în stilul haz de necaz.

Este o comedie, dar are din plin scene de violență și nuditate

Deci nu este recomandat celor prea mici și curioși. Nick este un fost polițist cu probleme serioase cu băutura. El întâlnește un unicorn albastru pe nume Happy și așa încep toate aventurile lor. Cei doi fac echipă pentru a o salva pe fiica lui Nick, despre care nici măcar nu știa că există. Dar și pentru a prinde răufăcători aparent inocenți și a demasca pe cei mai corupți dintre oameni.

Nu e un serial pe care trebuie musai să-l urmărești deoarece te va șoca destul de mult prin limbaj, scene și violență. Însă pe mine m-a prins chiar și așa.

Ce seriale pe Netflix să urmărești? Cu siguranță Gotham! Nici nu credeam că mă va prinde atât de tare având în vedere că e vorba de felul în care s-a format Bruce Wayne drept Batman. În sensul că eu nu sunt neapărat o fană a filmelor cu eroi din comicsuri. Însă seria nu se axează doar pe conturarea și dezvoltarea acestui personaj.

De fapt personajul principal în serial este chiar orașul Gotham, cu toate relele sale. Totul pornește de la uciderea părinților lui Bruce de către un asasin neidentificat. Atunci intră în scenă tânărul polițist James Gordon care îi promite moștenitorului să-i găsească pe ucigașii părinților săi. Dar el promite de asemenea să scape orașul Gotham de crime și corupție.

Este un serial fascinant care m-a prins și pe mine deși la început era urmărit doar de soțul meu

Are 5 sezoane, a câte 22 de episoade fiecare, exceptând ultimul sezon, care este mai scurt. Fiecare episod durează aproximativ 44 de minute.

În acest serial de acțiune și aventură sunt prezenți actori precum Ben McKenzie(Rebel în California), Jada Pinkett Smith(Matrix), Robin Lord Taylor și Morena Baccarin(Deadpool).

Cauți seriale pe Netflix? Atunci poate îți va părea interesant vreunul dintre titlurile enumerate de mine mai sus. Tu ce ai avea să-mi recomanzi acum că tot vreau să-mi reînnoiesc abonamentul.

Zile faine!

~ Oana M

Love it? Like it!
Pin Share

17 thoughts on “Ce seriale pe Netflix am urmărit și urmăresc în prezent

  1. Nu am auzit de serialul asta. Cat despre articolul tau il citisem mai demult. Am si eu bifate cateva seriale de pe lista si pe restul cateva vreau sa le vad. Neaparat Peaky Blinders.

   1. E un serial mexican, colaborare între Televisa și Netflix, deci un soi de Narcos combinat cu o telenovelă 😀 dar e fain! Peaky Blinders e superb!

  1. Daaa! Mi-a placut super mult. Nici nu se compara cu serialul Sherlock Holmes in care Watson e femeie. Dar si Watson din Sherlock e super bine ales.

 1. Foarte interesante sugestiile tale, o sa le iau in considerare, ultimul serial urmarit a fost Vis a Vis si continuarea El Oasis. Nu sunt genul meu dar m-a captat si l am urmarit pana la final, il recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!