Site Overlay

Câteva curiozități despre de ce presupune un masaj erotic

Știu că nu e un subiect despre care vorbesc de obicei aici pe blog. Dar când lucram la o agenție de advertising, obișnuiam să scriu des despre asta. Și așa, am învățat câteva lucruri despre ce presupune un masaj erotic. Pe atunci mă informam în stânga și în dreapta despre asta și am primit chiar informații de la maseuzele care se ocupau cu acest lucru.

Așadar, acest articol va fi despre o serie de curiozități legate de masajul senzual practicat în salon. Dacă vei dori să experimentezi o asemenea practică în urma citirii articolului, foarte bine. Îți voi face chiar și o recomandare! Dacă nu vei dori asta și doar ai fost aici pentru curiozități, tot spre câștigul tău e!

Câteva puncte fierbinți referitoare la un masaj erotic practicat la salon

1. Masajul erotic nu este un lux doar pentru cei bogați și celebri

Bineînțeles, un salon de masaj erotic de lux poate să practice prețuri destul de ridicate comparativ cu un salon care oferă doar masaje clasice. Însă nu este imposibil să găsești un serviciu mai pe buzunarul tău care să nu te stoarcă de toți banii.

Dacă vei dori un masaj topless, acesta poate costa în jur de 200 de lei. De vrei un masaj erotic nud, te va costa un pic mai mult. Dacă dorești răsfăț senzorial din partea a două maseuze și nu doar a uneia, atunci tariful este mai mare. Și tot așa. Te-ai prins cum merge treaba.

Odată ce vei intra în această aventură senzuală, vei descoperi cât de mult aveai nevoie de așa ceva pentru bunăstarea ta. Câteodată este suficient să te răsfeți cu un astfel de masaj pentru a scăpa de oboseală și tensiune.

2. Este ok dacă nu știi din prima ce vrei. Și este la fel de ok să știi foarte bine ce vrei de la un masaj erotic

În oricare dintre situații te-ai afla, este important să comunici. Întreabă la recepție sau când vrei să-ți faci o programare. Vorbește cu maseuza și întreabă care sunt serviciile oferite și care sunt prețurile. Vezi ce include o sesiune de masaj erotic și alege în funcție de preferințe și de buget.

Poți avea parte de un masaj luxuriant, acompaniat de șampanie. Poți fi masat cu prețiosul ulei de argan. Dacă vrei să te relaxezi complet, poți întreba de masajul VIP. La fel, dacă nu te poți deplasa la salon, poți stabili să vină maseuza la hotel, cu echipamentul adecvat.

3. Terapeutele maseuze cunosc o mulțime de lucruri despre corpul uman și pot aplica diferite tehnici pentru a te simți relaxat complet

Maseuzele profesioniste sunt instruite în ceea ce privește lumea masajului senzual, trantric, erotic. Poate că îți va suna ciudat. De câte studii ai nevoie pentru a practica un masaj de așa natură, te-ai întreba. Ei bine, acest tip de serviciu are la bază principiile masajului clasic.

Terapeuta trebuie să cunoască fizionomia umană și punctele sensibile pentru a oferi servicii ireproșabile. O maseuză pregătită în această artă te va calma, te va face să te relaxezi și îți va aduce și plăceri nebănuite. Însă nu te gândi la lucruri mai profunde, deoarece nu este cazul. Urmează să vorbim și despre asta.

4. Nu vei obține un final fericit, așadar nici nu te gândi la asta!

Ok, de fapt nu m-am exprimat eu bine. Vei obține un final perfect, benefic pentru corp, suflet și minte. Dar nu e acela la care te-ai gândit tu. Un masaj erotic este doar atât – un masaj. Nu vei avea parte de finalizare, pentru că altfel asta ar însemna că ai călcat în altă parte.

Într-un salon de masaj senzual nu se practică favoruri sexuale. Nu confunda senzual cu sexual!

5. Ai grijă de igiena ta înainte de a veni la programare

Așa cum te pregătești când mergi la ginecolog sau la epilat, așa trebuie să ai grijă de tine și de igiena ta și când mergi la salonul de masaj erotic. Gândește-te că vei fi nud. Vei fi masat. Aproape total la vedere. Acum pune-te în locul unui maseur sau a unei maseuze. Nu vrei ca cel de care te ocupi să fie transpirat, murdar și mirosind urât.

Ia aminte la asta și ai grijă de trupul tău!

6. Maseuzele de la salon văd tot felul de corpuri zilnic. Așadar nu te simți rușinat sau stânjenit deoarece trebuie să te dezbraci

Nu e nimic rușinos la asta. Este un serviciu ca oricare altul. Gândește-te că la fel faci și când mergi la ginecolog sau la spital pentru anumite intervenții. Cei și cele care se ocupă cu masajul erotic sunt profesioniști și profesioniste. Nu te stresa și lasă-i să-și facă treaba deoarece asta e meseria lor și așa va veni plăcerea și relaxarea ta.

Cam asta a fost ce am avut de zis despre practicarea unui masaj erotic

Poate nu sunt eu poate în măsură să zic toate astea, pentru că nu lucrez în domeniu. Dar sper ca aceste informații să vă fie de folos. Și sper de asemenea că am atins unele concepte arzătoare și că am evidențiat niște mituri.

Acum, dacă ați și vrea să încercați un asemenea masaj senzual, vă ofer datele de contact ale unui salon de masaj erotic din București.

Salon Masaj Erotic Artemis București:

Adresă: Str. Constantin Coandă 13, București, Piața Victoriei

Telefon programări: 0727 861 111

E-mail: artemis.masaj@gmail.com

Web: www.masajartemis.ro

Voi ce păreri aveți despre masajul erotic? Ați încercat sau ați încerca un asemenea serviciu?

Toate bune,

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

8 thoughts on “Câteva curiozități despre de ce presupune un masaj erotic

  1. Foarte interesant. Ca să fiu sincer, nu știu dacă voi face vreodată, dar nici nu exclud. Cred că ar fi super mișto!

    1. Da, ar fi grozav cred eu. Dar ideea e sa nu fii nici geloasa. Eu as incerca cu sotul meu si la salon. Acasa deja am trecut la fapte de multe ori. Si acasa e fain ca se lasa si cu finalizare. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!