Site Overlay

4 tipuri de odorizant auto. Care este cel mai potrivit pentru mașina ta?

Pentru unii mașina este ca o a doua casă. Sau cel puțin un prieten foarte bun care te duce unde vrei, oricând vrei. Dar pentru a-ți rămâne credincios, trebuie să îi oferi și tu ceva la schimb. Reparații, piese noi, schimburi de lichide sau accesorii auto. Iar pentru a te simți confortabil și relaxat în vehicul, poți instala un odorizant auto cu aroma care îți place cel mai mult.

Știai că acum există pe piață chiar și odorizante care au aromă de mașină nouă? Poate că automobilul tău este deja nou și nu simți nevoia unui produs care să umple aerul. Însă, dacă dorești să scapi de mirosurile neplăcute sau să faci un pic de aromaterapie în propria mașină, atunci ai de unde alege.

Noi am folosit până acum în mașina noastră mai multe tipuri de odorizant auto

Brăduții aromați din carton sunt deja clasici, dar își fac treaba mereu. Deși e adevărat că nu persistă prea mult. Odorizantele de tip sticluță sunt extrem de puternice și trebuie folosite cu moderație.

Produsele cu lichid pe care trebuie să le manevrezi singur pentru a elibera aroma preferată în mașină sunt și ele bune. Doar că trebuie să ai grijă să nu pătezi sau să scurgi prea mult lichid pe odorizant pentru a nu te simți mai apoi amețit și sufocat.

Am mai folosit, și de fapt folosim în prezent odorizant cu perle în săculeți parfumați. Sunt ușor de agățat de oglindă și răspândesc un parfum subtil, în funcție de ce aromă alegi. Iar când simți că vrei să dai un refresh, trebuie doar să miști puțin săculețul pentru ca perlele din el să își facă din nou efectul.

Mai aveam și odorizant de tip spray, dar nu mai folosim deoarece mirosul ni se pare prea puternic și chimic. În schimb, avem spray cu aromă de fructe pentru curățat bordul. Iar mirosul lui rămâne plăcut conservat în mașină, chiar și după ce l-am utilizat.

4 tipuri de odorizant auto, cel mai des utilizate

1. Odorizant auto cu perle aromate

În cutie, borcănel sau săculeț, perlele parfumate alese în funcție de preferințe eliberează aroma proaspătă treptat. Iar dacă ai nevoie de un mic refresh, dacă simți că intensitatea parfumului nu te mulțumește, e suficient să miști puțin recipientul pentru ca perlele să își facă treaba.

Unul dintre produsele preferate de acest gen ale multor șoferi este odorizantul cu aromă de gumă de mestecat. Miroase pur și simplu delicios și îți face pe loc poftă de o gumă!

2. Odorizant auto sticluță

Acest tip de produs este practic și ușor de folosit. Are o aromă concentrată(în funcție de ce alegi) care persistă mult și bine. Îl întoci cu capul în jos timp de câteva secunde. Lași uleiul parfumat să îmbibe capacul și apoi îl întorci cum era. Îl poți agăța de oglindă sau oriunde mai vrei tu. Deoarece este prevăzut cu șnur.

Am avut și noi așa ceva și ne-a ținut mult timp. Dar trebuie avută mare grijă la sticluță, pentru a nu se crăpa sau a se vărsa. Lichidul din interior este mega puternic și te va ameți de cap dacă ai făcut asta.

3. Odorizant auto uscat, în diferite forme

Acesta este clasicul produs pentru parfumat mașina, ce este folosit dintotdeauna de proprietarii auto. Vine în diferite forme(brăduț, floare, animale, etc.) și are nenumărate arome. Depinde de brandul pe care îl alegi. Este simplu de agățat la oglindă și emană un miros plăcut, destul de mult timp.

Îmi place mult acest produs pentru mașină. Îl pui unde vrei și nu mai ai grija lui. Și chiar când ți se va părea că e gata de tot, va mai emana totuși un pic de aromă. Eu sunt fana brăduților fresh, sport sau cu miros de fructe.

4. Odorizant auto ornament

Poate fi în formă de zaruri, de inimi, jucării sau orice mai vrei. Constă în același timp într-un ornament amuzant pentru mașină, și într-un odorizant auto original. Alegerile sunt multiple, ca și personalitatea proprietarilor de mașini.

Odorizante auto sunt de toate felurile, pentru toate gusturile, cum s-ar spune. Dar bineînțeles că există și persoane care aleg să nu folosească așa ceva. Din anumite motive. Fiecare alegere trebuie respectată. Cert este că în ziua de azi referitor la accesoriile auto poți mulțumi pe oricine.

Așadar, care este cel mai potrivit odorizant auto pentru mașina ta?

Love it? Like it!
Pin Share

6 thoughts on “4 tipuri de odorizant auto. Care este cel mai potrivit pentru mașina ta?

  1. Si noi am incercat o gramada de odorizante pentru masina, dar nu am gasit unul de care se fim super multumiti. Data viitoare o sa luam si noi niste perle parfumate, poate o sa isi faca treaba mai bine

  2. Eu prefer odorizantele auto uscati. am avut experiente cu cele in sticluta, cand mi s-au varsat pe bord. Imi plac cele cu miros de vanilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!