Site Overlay

O aplicație și 10 lucruri pentru care sunt recunoscătoare

Am dat de curând de o aplicație grozavă care te motivează să faci un lucru timp de 21 de zile. Ca mai apoi să-ți intri în ritm pentru a-l adopta pe tot parcursul vieții. Printre provocările de acolo era și ideea de a spune în fiecare zi lucruri pentru care sunt recunoscătoare.

Asta pentru a-mi dovedi că viața e frumoasă. Pentru a fi mai optimistă și a vedea numai binele în lume. Dar și de a mulțumi pentru toate lucrurile pe care le luam până atunci de bune.

Aplicația se numește 21 Days Challenge și e FREE. Pe lângă recunoștință, mai poți adopta câteva obiceiuri pozitive pentru stilul de viață. Te poate ajuta cu:

 • Social Media Detox
 • consolidarea unui program de somn
 • exerciții pentru sănătatea mentală
 • întipărirea unui program de exerciții fizice zilnice pentru un corp mai vioi

Nu sunt numai aceste provocări pe care trebuie să le bifezi în fiecare zi. Mai sunt și altele la fel de grozave și utile.

Această aplicație pe care o folosesc deja de mai bine de două luni m-a determinat să scriu acest articol.

10 lucruri pentru care sunt recunoscătoare

 1. Sunt recunoscătoare pentru că sunt în viață și că sănătatea nu a fost niciodată o problemă pentru mine.
 2. Mulțumesc cerului că am un soț atât de bun, un partener în toate cele.
 3. Sunt recunoscătoare pentru prietenii din viața mea. Sunt puțini(îi pot număra pe degetele unei mâini), dar sunt cei de care am nevoie.
 4. Mă bucur și mulțumesc pentru toate membrele corpului meu. Deși am încă complexe, învăț ușor ușor să le accept și să mă iubesc pe mine așa cum sunt. Fără a mă mai compara cu alții sau a dori să mă fi născut cu o altă înfățișare.
 5. Sunt recunoscătoare pentru zilele cu soare și nopțile cu puzderii de stele și lună plină. Le iubesc!
 6. Mulțumesc Celui de sus că am reușit să ajung în atât de multe locuri minunate din lumea asta și că încă am această sete de călătorii și aventură.
 7. Sunt recunoscătoare pentru existența cărților. Mi-au fost de mare nădejde de-a lungul anilor.
 8. Mulțumesc Domnului pentru familia mea! Care deși este dată și nu aleasă, este cea cu care mă identific cel mai bine și în sânul căreia mă simt atât de bine. Nu o fi perfectă, dar e a mea. Și fiecare învățăm să ne ajutăm și să ne înțelegem pe zi ce trece.
 9. Sunt recunoscătoare pentru faptul că mereu pot învăța ceva nou. Sunt atâtea lucruri de aflat și de înțeles, de făcut și de văzut pe lumea asta. Nu este cu putință să ne plictisim vreodată dacă știm cum să ne dezvoltăm.
 10. Simt recunoștință pentru faptul că am harul de a scrie și de a comunica cu oamenii prin scris. Este cea mai mare pasiune și iubire a mea.

Bonus: Sunt recunoscătoare pentru că iubesc și sunt iubită, că am alături oameni de nădejde de la care învăț lucruri și care mă susțin și cred în mine.

Acestea sunt câteva lucruri pentru care sunt recunoscătoare eu

Bineînțeles că nu sunt singurele, dar acestea mi-au venit în minte de îndată ce m-am gândit să scriu acest articol.

Sper ca și voi să fiți inspirați de acest subiect și să scrieți în secțiunea de comentarii pentru ce sunteți voi recunoscători. Ori chiar pe blogurile voastre!

Zile minunate!

~ Oana M.

Love it? Like it!
Pin Share

4 thoughts on “O aplicație și 10 lucruri pentru care sunt recunoscătoare

 1. Ce fain! Am citit în mai multe cărți despre această perioadă de 21 de zile. Probabil este uşa pe care se iese din starea de confort pentru ca subconştientul să adopte noile moduri de gândire.

  1. Da. Probabil asta ar fi o explicatie. Am observat ca si la rutina de sport sau la invatarea unei limbi in Duolingo tot cam o asemenea durata ma ajuta sa raman concentrata pe respectivul obicei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!