Site Overlay

Modele de tricouri damă pe care orice femeie ar trebui să le aibă în dulap

Mai puțin e mai mult. Clasic e mereu la modă. Minimalism versus excentricitate. Nu am pariat mereu pe simplitate. Când eram mai tânără îmi plăcea să amestec articole vestimentare într-un mod haotic, dar creativ, credeam eu pe atunci. Mi-am dat seama cu timpul că mai cuminte e mai bine. Și acum port tricouri polo damă cu blugi sau cu fuste. Nu mai asortez sute de chestii și accesorii după o imaginație prea bogată. Și mă simt mai bine!

În ultima vreme m-am orientat un pic pe organizarea garderobei. Încerc să sortez hainele ca să păstrez doar ce port și ce îmi vine bine. Așa am observat că am un tipar la tricouri damă. Dar, cred că modelele acestea avantajează pe oricine și pot fi asortate ușor cu majoritatea celorlalte lucruri din dulap. Așa că îți voi spune care cred eu că sunt tricourile și bluzele pe care orice femeie ar trebui să le aibă în dressing.

Tricouri damă de la Nouamoda.com

Nu sunt decât trei exemple, așa că va fi mega simplu!

Pe lângă rochii, de care nu mă voi sătura vreodată, nu există sezon de vară în care să nu-mi iau câteva tricouri dama. Dar modelele sunt cam pe același stil, așadar nemuritoare în modă.

Așa cum este acest tricou simplu cu mesaj și imprimeu totodată. Merge la orice, poate fi înnodat în talie sau băgat în pantaloni ori fustă. Este alb, lejer, dintr-un material bun. Probabil intră cu ușurință în categoria tricouri damă bumbac de pe site-ul nouamoda.com.

La fel este și tricoul ăsta. Ar fi poate prea plictisitor dacă nu ar avea acest imprimeu fain. Dar cum îl are, îl face un clasic un pic mai sofisticat. Nu-i așa că te-ai vedea purtându-l la blugi, cu teniși și o geantă sport când ieși la o plimbare?

Am ales și o bluză albă, dintr-un material plăcut, ce lasă pielea să respire. Îmi place modelul romantic, de tip corset și peplumul pe care îl are. Cu o pereche de blugi scurți sau lungi, cu o fustă lungă, la fel de romantică, espadrile și o pălărie de vară ar arăta fabulos! Orice femeie ar trebui să aibă astfel de tricouri damă elegante în dressing. Poate că nu e tocmai un tricou clasic, dar merge de minune în mai multe combinații și este super comod și cochet.

Acestea sunt modelele pe care cred eu că ar trebui să le avem toate în dulap. Sunt clasice, în culori ușor de asortat și foarte comode. Iar dacă sunt din materiale de calitate, atunci ne țin și destul de mult.

Ce ziceți de alegerile mele?

Sursa foto: nouamoda.com

Love it? Like it!
Pin Share

4 thoughts on “Modele de tricouri damă pe care orice femeie ar trebui să le aibă în dulap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!