Site Overlay

Jucării sexuale pentru femeia adultă, care știe ce vrea în materie de sex

Jucării nu există doar pentru copii. Există și jucării sexuale, un pic mai puțin nevinovate și destinate doar celor mari. Nu ar trebui să mai fie tabu subiectele “sex” și “masturbare“. Este ceva sănătos și foarte plăcut, totodată. Nu este o rușine să te folosești, atunci când ești singură și doritoare sau când ești alături de partener, de câteva articole menite a spori plăcerea.

Tu, femeia adultă, care știe ce vrea în materie de sex, ar trebui să ai un sertar intim cu jucării sexuale. Aparte de vibratorul clasic sau de un dildo cu striații, să știi că mai există câteva lucruri care te pot duce pe culmile plăcerii mult mai ușor și mai intens.

Nu zic că ar trebui să renunți la bărbați sau să folosești jucăriile astea doar pentru tine

Dacă ai un partener de viață sau doar de plăceri fizice, discută cu el despre posibilitatea condimentării sesiunilor de amor. Însă cu altceva în afară de lenjerie sexi, decupată sau costume senzuale.

Având pe aproape, în casă ori mereu în geantă, o jucărie sexuală preferată, vei putea să îți satisfaci pornirile atunci când ești singură. În dormitor, în baie, în mașină la lăsarea serii, într-o pădure când te afli în drumeție singură … Poți scoate micuța jucărie prețioasă pentru a te juca puțin cu tine atunci când ți se face chef.

Nu cred că există bărbat care să nu accepte să te ajute să obții un orgasm fabulos folosind în plus o jucărie menită pentru asta. Ba mai mult, știai că există tot felul de bunătăți și pentru Mr. Big?

Uită de păpușile gonflabile fără formă și fără viață. Și domnii se pot accesoriza cu articole senzuale. Acestea, alături de organul din dotare îi ajută să devină cei mai virili masculi și cei mai apreciați amanți. Și asta nu e tot! Bărbații se pot folosi de funcțiile unor jucării sexuale speciale care să îi facă să explodeze în intimitatea cuibului lor de burlaci. Chiar și atunci când nu au companie feminină.

La fel cum este posibil și în cazul femeilor care știu ce doresc pentru plăcerea lor. Hai să nu fim egoiști. Să ne satisfacem propriile fantezii și plăceri și împreună, și separat. De aia Erotic24 este un sex shop indicat pentru a alege cele mai inedite jucării sexuale pentru sertarul cu “bunătăți”.

Ce jucării sexuale ar trebui să dețină femeia adultă în arsenalul ei intim

Ea nu are nevoie neapărat de filme XXX sau de calendare cu pompieri sexi. Deși nici astea nu-s de ici de colo. Poți să îi faci, însă, cadou următoarele produse binevenite:

 • Ea are nevoie de lubrifiantul potrivit. La sex shop Erotic24 găsești lubrifianți buni pe bază de apă. Și geluri de masaj cu textură delicată, ideale pentru stimularea zonelor intime.
 • Femeia hotărâtă să îi fie bine are nevoie de un vibrator practic. Cel standard este util. Însă nu ai vrea să cari după tine peste tot ditamai jucăria cu forma distinctă. Mai ales dacă deții una cu o lungime considerabilă. Căci da, la Erotic 24 găsești variate dimensiuni și grosimi la vibratoare!

Așa că cel mai nimerit este să ai un vibrator ruj elegant și clasic. Nimeni nu va bănui nimic. Iar dacă prietenele tale te roagă să le împrumuți rujul roșu, să le șoptești că rujul tău este magic.

 • Pentru femeia pasională căreia îi place să testeze și partea BDSM există cătușe ajustabile, clame pentru sfârcuri, bici și dopuri anale. Pentru legat se mai poate improviza și cu alte lucruri de prin casă. Sau adaugi în coșul de cumpărături de la sex shop Erotic24 și frânghie, zgardă și lesă, căluș sau seturi Bondage.
 • O femeie sexuală sau romantică nu va putea intra în rol decât dacă își crează o atmosferă intimă potrivită. Ține la îndemână uleiuri de masaj, lumânări cu arome afrodisiace și ceva literatură ori filme erotice.
Pe lângă aceste jucării sexuale și accesorii pentru orgasme multiple și garantate, solo sau în cuplu, femeia adultă are grijă și de alte aspecte

Pentru că este responsabilă. Ea va avea prezervative, balsam de buze pentru hidratare. Accesorii de păr pentru ca pletele să nu-i stea în cale. Gume sau mentosane pentru respirație fresh. Și șervețele mereu la îndemână.

Pentru că sexul nu îl practici orbește, chiar dacă senzațiile obținute sunt maxime. În plus, pentru curățarea jucăriilor vei avea nevoie de un toy cleaner. Îți dau un pont! La orice comandă de jucărie sexuală de la Erotic 24, primești reducere 50% la lubrifiant și toy cleaner.

Pe tine ce cadou sexual te-ar încânta la culme? Sau ce cadou de așa natură ai dărui la rândul tău?

Sursa foto: erotic24.ro

Love it? Like it!
Pin Share

14 thoughts on “Jucării sexuale pentru femeia adultă, care știe ce vrea în materie de sex

 1. Raluca Anghel says:

  Mi-a rămas gândul la rujul ala :)) poate fi un cadou potrivit pentru mine la 30 de ani :)) simpatic articol, voi intra pe site

  1. Da, asa zic si eu. O jucarioara asa e binevenita mai ales ca e compacta si usor de purtat la tine mereu. Merci frumos! 🙂

 2. Eu una te felicit mai întâi că ai abordat subiectul, fiindcă am constatat, din păcate, ca la noi încă e o rușine să vorbești despre sex și despre masturbare, dovadă fiind și ultimele zile în care sunt o mulțime de controverse legate de educația sexuală în școli. Dar mă bucur să știu că există totuși și oameni care vor trece dincolo de așa-zisele inhibiții și dincolo de mentalitatea învechită și vor înțelege că toate astea sunt normale, fac parte din noi.

  1. Multumesc frumos, Ada! Nu mi-e jena sa vorbesc despre asemenea lucruri deoarece le consider normale si sanatoase. Plus ca ma ating personal, a de altfel cam orice scriu pe acest blog. 🙂 Felicitari si tie pentru bine articulatul articol!

  1. Mulțumesc mult! Cam așa e, tabu. Si eu m-am gândit de doua ori înainte de a-l concepe și a-l posta și distribui. Dar apoi am zis că e ce vreau eu să apară pe blogul meu și e ceva chiar despre care ar trebui vorbit mai fără perdea. 😉

 3. Uuuu, asta e un articol cel putin interesant! Am eu o obsesie pentru rujuri, dar cred ca rujul recomandat de tine o sa imi placa si mai mult. 🤣

  Ma bucur ca ai abordat si un astfel de subiect! Felicitari penrru articol! 💕

 4. Interesant articol. Nu este rusinos sa vorbesti despre jucarii sexuale, dat fiind faptul ca majoritatea le-am incercat. Unele persoane de rusine nu le comanda, chiar daca si-ar dori.

 5. “Pe tine ce cadou sexual te-ar încânta la culme? Sau ce cadou de așa natură ai dărui la rândul tău?”
  Catusele pentru mine si logodnica mea 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!