Site Overlay

Cum oferi locuinței un vibe retro? Cu textile decorative de la Cromatique

Când ești la casa ta, dar chiar și când te muți din loc în loc, tot ai un spațiu al tău, personal. Și acel spațiu îl personalizezi de cele mai multe ori în funcție de preferințe și de toane. Se poate să îți aranjezi casa cu textile decorative într-un fel la început, ca mai apoi să te răzgândești. Sau să dorești să schimbi stilul.

Nu-i nimic! Idei avem cu toții. Noroc că există magazine din plin aprovizionate care să ne ajute să punem în aplicare ceea ce doar în minte aveam! Acum, de când cu pandemia și cu carantina, am stat mai mult decât oricând pe acasă. Unii au renovat, alții au pus conserve pentru iarnă. Unii au profitat de timpul acesta ca să și-l petreacă frumos în familie, reînnodând legături.

Alții și-au dat frâu liber imaginației și au pus gând rău vechilor aranjamente sau textile de prin casă, având un obiectiv precis

Cel de a oferi un vibe nou și fresh locuinței. Poate chiar unul retro, de ce nu? Pe mine cam așa m-a bătut gândul. Nefiind în țară și neieșind nici de aici din Franța din casă, am colindat magazinele online în căutarea de textile decorative în stilul vintage care îmi place atât de mult.

O prietenă ce a lucrat și locuit în București mi-a spus că a vizitat showroom-ul Cromatique din centrul capitalei. Acesta se află pe Strada Occidentului, nr. 42, în sectorul 1. Ea a ajuns acolo fiind în căutare de lucruri frumoase pentru garsoniera în care se mutase. Găsise un loc bun de stat. Dar fiindcă nu avea nimic lăsat de proprietar la îndemână, a trebuit să umble să-și ia de toate pentru casă.

Datorită experienței ei cu magazinul Cromatique de la care și-a făcut în mare cumpărăturile de textile decorative, am aflat că showroom-ul este extins, plăcut și bogat în modele și produse cu texturi și culori diferite, pentru fiecare gust posibil. Ei i-a fost greu, de altfel, să aleagă articole dintr-un singur stil. Dar până la urmă așa e ea, colorată și puțin excentrică, cu un stil personal eclectic. Iar magazinul se pare că e foarte ofertant.

Mi-a arătat și poze de acolo. Eu voi pune aici poze selectate de mine de pe site-ul Cromatique.ro, ca să vezi și tu despre ce vorbesc.

Pentru că ei i-a plăcut tare mult experiența cu acest magazin, mi-a mai oferit câteva argumente în favoarea lui

I-am zis că nu sunt în București și nici măcar în țară pentru a mă prezenta la showroom și a vedea cu ochii mei produsele. Dar ea mi-a zis că magazinul Cromatique vinde în toată România. Așadar pot intra pe site, pot discuta cu cei ce oferă asistență și comanda la ce adresă vreau articolele dorite.

În plus, prietena mea mi-a zis că magazinul oferă și draperii și perdele făcute la comandă, după măsurătorile oferite de client. Iar calitatea țesăturilor este superioară, deoarece toate aceste textile decorative sunt create din fibre naturale.

Uite ce minunății cu retro vibe am ochit eu pe site-ul Cromatique.ro!

Pur și simplu ador să schimb fețele pernuțelor decorative în funcție de sărbătoare, eveniment sau chef. Mă joc mai ales cu articolele din living. O perdea ori o draperie cu dungulițe în culori neutre, câteva perne dreptunghiulare cu model geometric. Materiale de tapițerie deosebite ori o pernuță de scaun asortată cu celelalte textile vintage.

În ceea ce privește obiectele de prin casă e și mai ușor. Având mai multe nebunii, în mai multe stiluri, le scor și le pitesc la loc în funcție de imaginea pe care doresc să o creez. O lampă clasică cu abajur pastel, o ramă foto sau un tablou vechi, o vază mai rustică ori un suport pentru lumânări argintat sunt câteva lucruri care te ajută să schimbi rapid decorul locuinței.

Dar tot cu textile decorative reușești să oferi locuinței imaginea dorită

Asortând între ele cel mult 3 culori sau nuanțe diferite, modele geometrice sau simple, țesături de calitate pentru perdele și fețe de masă ori tapițerii pentru scaune și sofale, vei reuși să dai viață fiecărei încăperi din locuință. Te vei simți împlinit cu noua realizare. Comod în noul spațiul împrospătat. Și, cine știe, poate vei dezvolta un nou hobby.

Showroom-ul Cromatique așteaptă pe toată lumea să îi treacă pragul. Dar probabil cel mai indicat acum este să vizitezi site-ul. Pentru că navigând online nu există nici un risc, având în vedere situația în care suntem.

Dacă ai intrat deja online sau ai experiență cu acest magazin, lasă-mi în comentarii părerea ta.

Sursa foto: cromatique.ro

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Cum oferi locuinței un vibe retro? Cu textile decorative de la Cromatique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!