Site Overlay

Containerele pentru lichide de la Schoellerallibert.com sustin economia

Orice economie conteaza si se poate concretiza in multe imbunatatiri intr-o firma sau intr-o gospodarie. Suntem norocosi ca locuim intr-o tara cu o retea hidrografica de invidiat. Din muntii nostri izvoraste apa vie, racoritoare si curata. Avem multe rauri, iar unele chiar daca seaca partial, tot au suficienta apa cat sa asigure consumul oamenilor care locuiesc in vecinatatea lor.

Cu toate acestea, de cate ori vad cum se risipeste apa, ma doare inima. Ne pare rau ca nu pretuim apa, cand ne trezim ca dam drumul la robinet si apa refuza sa curga. Nu putem sta fara lichidul vital in apartamente si cumparam multe bidoane cu apa.

Risipa inseamna bani aruncati si munca dispretuita. Daca luam in calcul apa de ploaie pe care am putea sa o colectam, sunt daruri ale naturii pe care le lasam sa ne scape.

Cu apa de ploaie se pot salva plantele in verile secetoase si se poate spala pavajul exterior din curte. Cu https://www.schoellerallibert.com/ro/products/intermediate-bulk-container/ de la Schoellerallibert.com niciun strop de apa nu se va mai risipi.

De ce insista oamenii atat de mult pe colectarea apei de ploaie? Fiindca nu costa absolut nimic. Acesta apa gratuita se poate transforma in rosii, castraveti, dovlecei si vinete, fiindca fara apa toate acestea s-ar usca.

Fie ca folosim legumele pentru consum propriu, fie ca le vindem vom face economie punand la punct un sistem de irigatie cu apa de ploaie, in plus evitam si o inundatie neplacuta in acest mod.

Tin minte cand culegeam prunele pentru tuica sau pentru gem din livada, cum calcam pe multe dintre ele, fiindca erau foarte multe sau nu le vedem pe cele pe care le striveam. Ce pierdere ar fi fost ca toate fructele care devenisera terci, sa fie lasate la fata locului sau aruncate!

Uneori terminam mai greu culesul, fiindca sortam fructele in timp ce le adunam. Pe cele mari, sanatoase, perfecte care nu erau prea coapte si suportau transportul pana la piata le puneam in ladite, pe cele coapte, dar care aratau bine in galeti, fiindca ajungeau in tuciul in care faceam gem si pe cele din care iesea zeama in galeata ce mergea la tocitoare, fiindca prunele acelea deveneau mai intai borhot si dupa aceea tuica.

Schoellerallibert.com s-a gandit la tot ce se pierde si a pus la punct ambalajele pentru lichide sau pentru produsele care isi lasa zeama si curg, containere care se strang cand nu mai sunt utilizate.
La o fabrica de lactate, care nu se ocupa si de ambalarea produselor sale, ci le livreaza vrac, aceste containere prevazute cu capac sunt ambalajele ideale.

Multi fermieri s-au extins cu o fabricuta de lactate, ca sa utilizeze toate produsele care provin de la animale. Evident ca nu mai au timp si sa ambaleze produsele respective, de aceea vand marfa vrac. In ce ar putea sa puna ei sute de kilograme de unt, pe care sa il transporte in conditii sigure 100% si de maxima igiena, pana in locul in care marfa este portionata, ambalata si etichetata corespunzator?

Scriu acest articol pentru intreprinzatorii care nu stiu cat de facila si cat de eficienta este colaborarea cu Schoellerallibert.com.
Este pacat ca multi pierd ouale care se sparg la ferma si care pot fi puse in containere, rosiile care au crapat din cauza soarelui, caisele care plesnesc de dulci ce sunt!

Cine nu citeste informatiile complete de pe site, va avea urmatoarele prejudecati legate de containerele pentru depozitarea lichidelor si tranportarea lor pe distante mari:

– dupa ce servesc scopului pentru care au fost cumparate, ocupa locul degeaba in depozit. Afirmatia este falsa, fiindca de pe site-ul producatorului de ambalaje din plastic prezentat mai sus se pot cumpara containere pliabile pentru transportul lichidelor.
Cat sunt ele de voluminoase si ce capacitate mare de stocare au, sunt usoare si goale devin plate. Cand nu folosesc pot fi stivuite in magazine si langa ele depozitate si alte obiecte.

– sunt imobile si nu pot fi mutate unde este nevoie de ele. Producatorul inventiv le-a proiectat sa fie stabile sau mobile, dupa dorinta cumparatorului.

Cele mobile sunt prevazute cu patru picioare robuste si nu exista pericolul de a se rasturna. Cele pe sine sau pe roti au asigurata mobilitatea, fara ca oamenii sa depuna un efort mare.

Simultan cu aceste containere din plastic ieftine si rezistente, clientii mai pot comanda:

– ladite din plastic, usoare, prevazute cu manere ca sa fie prinse cu mana si manipulate unde este nevoie.

Pe site exista o gama variata de ladite, unele cu pereti compacti, altele cu peretii perforati pentru legume si fructe. Navetele pentru sticle de bere sau de suc pot fi personalizate conform dorintei clientului.

– galeti din plastic prevazute cu capac

– paleti din plastic ca marfurile perisabile sa nu fie asezate direct pe podea

– containere prevazute cu capac pentru substantele periculoase.

Colaborarea cu acest furnizor de ambalaje decurge simplu. Dupa vizitarea site-ului si intocmirea listei cu ambalajele dorite se face comanda online sau telefonic, precizandu-se adresa unde trebuie sa se faca livrarea.

Oamenii de afaceri trebuie sa stie ca furnizorul de mai sus are vechime pe piata ambalajelor din plastic din lumea intreaga si dispune de logistica si personal capabil sa dea viata proiectelor clientilor.
Poate ca iti doresti un ambalaj cum nu exista pe piata sau in stocul Schoellerallibert.com, acesta se realizeaza special pentru tine, fie dupa proiectul realizat de salariatii tai, fie dupa proiectul realizat de tehnicienii firmei dupa explicatiile tale.

Aceste ambalaje de calitate premium sunt utile in orice gospodarie la fel de bine, cum sunt utile in ferme si fabrici.

(Acest articol nu este scris de mine)

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Containerele pentru lichide de la Schoellerallibert.com sustin economia

  1. Am avut ocazia de a folosi navete de plastic de la Schoellerallibert. Sunt de calitate superioara, la fel ca si paletii de plastic.
    Super articolul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!