Site Overlay

Storeexpert.ro – magazinul online de rafturi metalice care asigura si intretinerea lor

Imi place cand gasesc acel mester priceput care sa imi amenajeze dupa dorinta baia, bucataria, pivnita, dar imi plac meseriasii sinceri, care ma corecteaza cand gresesc. Putem gresi in alegere produselor si a serviciilor, in proiectarea spatiilor de utilitate sau de divertisment.

Emiterea unei pretentii teoretice nu are mereu acoperire practica. Daca discutam de baie, putem aseza cada intr-un loc nepotrivit, rafturile din pivnita trebuie sa fie montate astfel incat sa nu impiedice deschiderea usii si exemplele pot continua.

Iata de ce consultanta este sfanta si obligatorie inainte de plasarea comenzii. De pilda, discutand despre rafturi, cu siguranta ca multi dintre noi nu stim cate tipuri de astfel de sisteme de depozitare se pot comanda de pe site-ul magazinului specializat in rafturi metalice https://www.storeexpert.ro/. Noi tratam simplist rafturile. Stim ca putem avea rafturi din lemn, din plastic sau metalice si ca rafturile metalice pot fi la randul lor noi sau second hand.

Un popas in magazinul online Storeexpert.ro ne initiaza in rafturi metalice. Din informatiile postate pe pagina virtuala am aflat ca exista:

-palet clasic. Aceasta forma de depozitare isi dovedeste eficieta maxima prin doua particularitati: prin asigurarea accesului nelimitat la produse si prin faptul ca prin intermediul lui se pot crea spatii de depozitare avand o inaltime de 12 metri. Castigarea spatiului pe verticala este dorinta oricarui agent economic care desfasoara un volum mare de activitati productive.

-rafturile drive-in permit accesul la aceleasi produse pe toate partile raftului metalic. Aceasta particularitate sustine manipularea mecanizata a paletilor si a unei cantitati mari de produse.

-rafturile metalice cantilever permit stocarea unor materiale lungi, cu forme neregulate, de aceea sunt ideale pentru depozitele de materiale de constructie si pentru depozitele de material lemnos de constructie.

Si noi avem acasa scanduri, capriori, lati si gresim fata de acest material lemnos care reprezinta o adevarata bogatie. Fie il lasam in soare si in ploaie si il acoperim cu o folie, grabindu-i deteriorarea, fie il sprijinin de copaci si compromitem si pomii si materilaul lemnos. Sa nu uitam ca la o casa se repara si portile si gardurile din lemn si ulucile se stramba, daca nu sunt asezate corect!

Solutia ideala pentru materialele de constructie necesare in gospodarie sau ramase de la diverse constructii o reprezinta o magazie mare in care sa montam rafturi metalice cantilever.

-rafturi polite pentru depozitarea cheilor necesare reparatiilor din gospodarie, al cuielor si suruburilor. In multe ateliere sau magazii este o dezordine de nedescris si din acesta cauza este greu de gasit anumite unelte, cand este cea mai mare nevoie de ele.

– mezzaninele permit pregatirea manuala a produselor pentru vanzare la inaltime pentru a se castiga spatiu. Sistemul este securizat 100%, accidentele de munca fiind excluse.

-rafturile metalice folosite in marile magazine ca clientii sa se poata servi singuri cu marfurile dorite.

Iata de ce este bine ca parteneriatul cu acest magazin de rafturi sa parcurga urmatoarele etape:

1. citirea atenta a tuturor informatiilor de pe site. Este bine sa rasfoiesti portofoliul, sa iti dai sema ce lucrari ample sunt capabili sa faca si mai ales calitatea acestora, tipurile de rafturi, avantajele si dezavantajele acestora, serviciile care completeaza vanzarea de rafturi.

Este bine sa stii inainte de a discuta cu reprezentantul magazinului daca exista solutii care iti permit incadrarea intr-un anumit buget (de ce nu buget de austeritate).

2. solicitarea de consultanta gratuita. Tehnicienii cu inalta calificare si cu cei aproape 10 ani de experienta pe piata rafturilor metalice sunt in masura sa te ajute sa faci alegerea corecta. Munca lor poate fi evaluata de clienti, dar si de cei care trec in revista portofoliul.

Tehnicianul stie cum sa monteze raftul si mai ales ce categorie de raft metalic sa aleaga, sa utilizeze la maximum spatiul de depozitare de care dispui. Sa nu uitam ca fara o magazie, o pivnita sau o camara ne supraaglomerm spatiul in care locuim! Intr-o viata strangem zeci de perechi de sandale, de cizme sau de pantofi. Un pantofar nu este suficient niciodata, dar o debara prevazuta cu rafturi metalice ne scuteste sa mai tinem incaltamintea la vedere pe hol sau pe balcon.

3. comunicarea solicitarii de proiectare a spatiului de depozitare reprezentantului Storeexpert.ro. Nu incepe sa iei singur masuratorile, fiindca intotdeauna o manopera executata de o persoana calificata in domeniu va fi superioara celei realizate de catre un amator!
Ce te costa sa chemi specialistul la fata locului, sa tii cont de viziunea lui realista si sa il lasi sa masoare?

4. alegi solutia financiara convenabila, cantarind bine lucrurile. Ai mai multe posibilitati. Daca iti doresti rafturi noi, le poti cumpara cu banii jos ca persoana fizica si in leasing avantajos ca agent economic. Rafturile second hand nu sunt cu nimic mai prejos decat cele noi. Multi oamen tin ca lucrurile pe care le cumpara sa fie noi. In cazul in care exista dubii legate de existenta microbilor pe aceste spatii de depozitare, ele pot fi dezinfectate inainte de folosire. Pentru afacerile sezoniere exista posibilitatea inchirierii rafturilor metalice potrivite.

5. astepti marfa la adresa comunicata de tine si in acelasi timp cu ea si pe cei care asigura montajul. Nu are rost sa te chinuiesti singur sau sa aduci un „meserias bun la toate…”, ci mergi pe mana sigura sa ai si inspectia si mentenanta asigurate.

Iata un plan eficient al colaborarii cu Storeexpert.ro menit sa iti asigure depozitarea sculelor, a pantofilor, a cursurilor de la facultate, a detergentilor, dar si a produselor, in cazul in care desfasori o activitate productiva la firma pe care ai infiintat-o!

(Acest articol nu este scris de mine)

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!