Site Overlay

Alege serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni pentru deplasari eficiente!

Cateodata, sa inchiriezi masina de la o firma specializata se poate dovedi a fi cea mai buna alegere pentru cei care calatoresc spontan sau chiar pentru persoanele care nu isi doresc sa suporte costurile de intretinere pentru o masina proprie.

Cei care opteaza pentru serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni oferit de premierrentacar.ro au parte de toate serviciile necesare oferite de o firma rent a car de top!

De ce inchirierea unei masini este avantajoasa?

Cu siguranta, de multe ori te-ai intrebat de ce sa inchiriezi o masina? Inchirierea unui vehicul are mai multe avantaje, in afara de a fi cea mai confortabila si mai sigura optiune pentru calatoriile tale. Atunci cand alegi serviciul de inchriere de la compania potrivita, care iti ofera toata asistenta necesara, experienta ta devine 100% satisfacatoare.

Principalul avantaj al inchirierii unei masini este ca ai mai multa libertate de a te deplasa in ritmul tau. Te poti opri unde doresti atunci cand doresti. Iti vei putea controla programele si optimiza timpul, fara a depinde de transportul public sau de taxiuri, servicii care prezinta unele inconveniente, cum ar fi intarzierile. Cu o masina la dispozitie, deplasarea este mult mai usoara si mai linistita.
O alta atractie atunci cand inchiriezi o masina este sa stii ca nu trebuie sa faci fata costurilor de intretinere, deoarece companiile de inchiriere tin totul la zi. Vei avea intotdeauna sprijinul companiilor in cazul in care ai probleme.

Cand inchiriezi o masina este posibil sa alegi categoria acesteia, astfel incat sa poti alege tipul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si calatoriei pe care o ai de facut. Optiunile variaza si poti alege de la vehicule compacte si simple, pana la masini robuste si luxoase. Acesta este un avantaj foarte atractiv pentru iubitorii de masini, pentru ca poti rezerva o masina diferita pentru fiecare calatorie.

Daca ai deja o masina, poti evita eventualele uzuri prin inchirierea unui alt autovehicul pentru a-ti face calatoriile. De exemplu, ai o masina compacta, precum o Dacia Sandero si vei face o calatorie de tipul “adventure trip” pe drumuri dificile. In acest caz, este mai bine sa inchiriezi o masina SUV, astfel incat sa poti experimenta la maxim adrenalina si natura, fara sa iti faci griji ca te murdaresti sau iti deteriorezi masina.

Fara masina, cand ajungi la destinatie, va trebui sa te deplasezi si pentru aceasta va trebui sa faci fata costurilor taxiurilor, Uberului sau transportului public. Unele calatorii pot fi ieftine, dar cu cat le vei folosi mai mult, cu atat vei face mai multe cheltuieli si, in final, poti chiar sa depasesti bugetul. Conform cercetarilor, inchirierea unei masini garanteaza economii de peste 20% atat in timpul liber, cat si in calatoriile de afaceri.

Un sfat pentru a economisi si mai mult este sa rezervi in avans si sa profiti de tarifele flexibile ale companiilor de inchiriere. Cu cat inchiriezi mai mult, cu atat valoarea finala a rezervarii este mai mica.

De asemenea, cu firmele mari, poti inchiria o masina intr-un oras si sa o returnezi in altul, atat timp cat compania de inchiriere are un magazin in acea destinatie. De obicei, companiile au mai multe puncte de returnare in oras. Insa, pentru a fi sigur, trebuie sa verifici toate optiunile inainte de a finaliza rezervarea. Este important sa ne amintim ca pentru a garanta o mai mare flexibilitate in returnarea autoturismului, compania de inchiriere percepe o taxa suplimentara, ceea ce poate modifica valoarea finala a rezervarii. Analizeaza care este cea mai buna optiune pentru cazul tau.

Premierrentacar.ro este lider in aceast domeniu, iar toate serviciile furnizate sunt al nivelul atat al clientilor business, dar sunt si avantajoase pentru persoanele care necesita o masina de oras pe o perioada scurta de timp. Avand in vedere ca Bucurestiul nu este tocmai usor de traversat, fie prin transportul in comun sau pe jos, masina ramane o varianta sigura si rapida de a traversa diferitele sectoare ale capitalei. Clientii pot alege masini moderne de la premierrentacar.ro, cu dimensiuni diferite, dar si cu capacitate cilindrica adecvata pentru nevoile personale.

In cazul in care ai o afacere, costurile inchirierii unei masini pe termen lung sunt deductibile 100%, iar povara impozitului si cheltuielile legate de intretinerea masinii raman in grija premierrentacar.ro. La acestea se adauga si plata asigurarilor de tip RCA si CASCO, rovigneta, ITP-ul, reviziile si schimbarea cauciucurilor.
Astfel, daca aceste cheltuieli se scad din pretul total de inchiriere, calculele vor arata ca o masina inchiriata pe termen lung va ajunge sa coste mult mai putin pe luna decat un leasing financiar. De asemenea, pentru a inchiria o masina, nu ai nevoie sa platesti un avans.

In cazul unui incident rutier, indiferent de ceea ce se intampla cu masina pe care o ai in posesie, vei putea beneficia de un autoturism la schimb, intr-un timp record de maximum 3 ore. Mai mult decat atat, cei care inchiriaza o masina pe termen lung nu trebuie sa isi faca griji ca preturile ar putea fluctua pe perioada contractului, acestea ramanand fixe si transparente. Cu toate acestea, premierrentacar.ro urmareste indeplinirea celor mai variate cerinte ale clientilor, punand la dispozitia fiecarui client o oferta personalizata si adaptandu-se cu flexibilitate la nevoile acestora.

Serviciul de inchirieri auto este indispensabil, mai ales daca te regasesti in pozitia unei persoane care abia ce a aterizat pe aeroportul Otopeni si necesita un mijloc de transport imediat si care sa ofere siguranta!

(Acest articol nu este scris de mine)

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Alege serviciul de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni pentru deplasari eficiente!

  1. Intr-adevar, este rentabil sa inchiriezi o masina de la Premier Rent a Car daca petreci cateva zile in capitala…. iesi mai ieftin decat cu taxiul, si ai masina la dispozitie in permanenta 😛

    1. Asa cred si eu. Si asta avem si noi de gand sa facem cand vom merge pentru putin timp in tara acum dupa ce va trece perioada de izolare de 14 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!