Site Overlay

Cum ne menținem în formă în carantină? Printr-un antrenament acasă

Într-un articol anterior, Iza ne spunea despre cum să ne motivăm atunci când nu avem chef să facem sport. Și de asemenea ne dădea și câteva sugestii despre cum să facem antrenament acasă, pe timp de carantină. În plus, am și eu câteva ponturi despre cum te poți menține în perioada asta.

Am început să alerg pe o pistă de atletism câte puțin zilnic, pe lângă efectuarea unui antrenament acasă

Dacă stau în casă, fiindcă e prea urât afară, urmăresc clipuri postate de un antrenor personal fitness pe YouTube. Iar când nu mă țin neapărat de o rutină de exerciții, încerc să improvizez. Atunci mă folosesc de mobilier sau de sticlele de apă de prin casă pentru a-mi dezmorți mușchii.

Totodată, îl urmăresc în online și pe Bogdan Preda de la Sportnici.ro. Bogdan este un antrenor personal fitness online, care s-a adaptat și pe timp de pandemie. Și care continuă să-și ofere ajutorul specializat tuturor celor care îl solicită. În plus, postările sale din social media sunt surse foarte bune de inspirație și motivație.

Uite și un video explicativ pentru antrenament acasă pus la dispoziție de Sportnici pentru cei care vor să se alăture echipei de oameni sănătoși și armonioși fizic, ce beneficiază de serviciile lui.

Pe pagina sa web, Bogdan Preda oferă sfaturi pentru cei care vor să slăbească sau să rămână activi în această perioadă. Fiind antrenor personal fitness, îi ambiționează pe cei înscriși în programul său prin exerciții simple și eficace. Totul pentru un antrenament acasă, din apartamentul propriu.

Ce trebuie să cunoști înainte de a face apel la un antrenor personal fitness de la Sportnici

 • Un antrenor personal ne sfătuiește să nu uităm niciodată de încălzirea necesară fiecărei rutine de sport.
 • Apoi, pentru clienții săi creează un program de exerciții personalizat, concentrat pe grupe de mușchi și părți ale corpului.
 • În funcție de nevoi, un antrenor personal fitness online oferă ghidare unui ins sau unui grup mai mic, pentru tratarea anumitor probleme.
 • Sportnici oferă antrenamente individualizate pentru pierdere în greutate, cardio, creșterea masei musculare, tonifiere sau corectarea poziției corporale.

În plus, chiar dacă sala de fitness este închisă în această perioadă, sesiunile de sport zilnic sunt efectuate sub supraveghere în mod online. Așadar, nici o scuză pentru a nu face antrenament acasă în carantină.

Cele mai bune exerciții de efectuat acasă cu propria greutate și fără echipament sportiv specializat sunt aparte de încălzire:

 • fandări
 • genoflexiuni
 • flotări
 • abdomene
 • triceps
 • sărituri
Probabil că fiecare dintre noi se gândește că în perioada asta de carantină va pune mai multe kilograme

Însă pentru cei care vor să uite de ce poate arăta în mod îngrozitor cântarul, există sesiunile de antrenament acasă. Zilnic, câteva minute de mișcare, cu repetiții și cu îndrumare în timp real de la un antrenor personal fitness online, reprezintă o soluție minunată.

Bogdan Preda de la Sportnici prezintă în mod regulat pe social media informații legate de sport, dietă sănătoasă și ponturi utile. Imaginile cu exemple de persoane care au dovedit că se poate face sport cu succes și în carantină sunt grăitoare.

Pe Bogdan îl poți regăsi și contacta pentru un workout personalizat pe site-ul Sportnici.ro. Acolo vei citi mai multe despre serviciile sale.

Sper că ți-au fost de folos aceste informații. Mai ales acum când nu știi cum să îți întreții fizicul pe timp de pandemie, închis în casă.

Sursa foto și video: sportnici.ro

Love it? Like it!
Pin Share

10 thoughts on “Cum ne menținem în formă în carantină? Printr-un antrenament acasă

  1. Mă bucur că îți place, Iza! Și eu sper să te faci bine și să ne inspiri cu energia ta cât mai curând. <3

  1. Eu fac foarte multă yoga, de ani de zile + alte exerciții.

   De când cu acestă pandemie, lumea a început să facă sport.
   Mă încântă că încep să se gândească, mai mult, la sănătate.
   Sportul este foarte important.

   1. Felicitari! Ai un stil de viata foarte armonios. Si mie imi place sa vad ca lumea se preocupa mai mult de sanatate si fizic in acest timp. Numai sa nu uite de asta cand se va iesi din carantina. 🙂

 1. Georgiana says:

  Super util articolul tau! Si eu mi-am propus sa fac un pic de miscare. Desi, nu reusesc sa fac exercitii in fiecare zi, imi fac timp pentru o plimbare de seara. 😊

  1. Multumesc frumos, Georgiana! Ma bucur ca e de folos. Eu nu prea faceam mare lucru inainte de carantina, adica mergeam cu bicicleta si mai mult pe jos. Dar de exercitii ma lasasem. Acum insa am o rutina zilnica de sport si un pic de alergare de cateva ori pe saptamana. 🙂

 2. Mie imi place sa fac tae bo cu videoclipurile lui Billy blanks.
  Faceam si inainte de pandemie, mai rar, dar acum zilnic, fiindca am tendinta sa ,,rup frigiderul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!