Site Overlay

Cea mai avantajoasa oferta parbriz BMW Seria 3, vine de la Pabrizeacasa.ro!

Vizibilitatea la volan este extrem de importanta si poate reprezenta o situatie de viata si de moarte in anumite conditii. In mod evident vizibilitatea ne este data prin intermediul parbrizului in principal, prin intermediul lunetei si al geamurilor laterale.

O simpla fisura in parbriz aparuta de la o piatra sarita de pe carosabil de la masinile din fata, la prima vedere pare sa fie un detaliu foarte nesemnificativ si de aceea foarte multi soferi aleg sa nu acorde nici un fel de importanta, pana in momentul in care respectiva fisura va pleca in mai multe directii, poate chiar pe toata suprafata parbizului.

O simpla fisura rezultata din pietrele de pe drum, poate sa fie reparata daca se trece imediat la fapte, insa nu reprezinta decat o solutie de moment, existand posibilitatea ca mai devreme sau mai tarziu, aceasta sa se extinda.

Din proprie experienta va recomand ca indiferent de situatia in care va aflati, sub nici o forma nu trebuie sa va avantati la drum avand parbrizul fisurat mai mult decat prevede legea, in special la un drum lung.

O astfel de problema trebuie rezolvata in cel mai scurt timp, deoarece exista pericole in ceea ce priveste siguranta, cat si posibilitatea de a fi opriti de catre un echipaj rutier, moment in care cu siguranta aveti sanse foarte mari sa ramaneti fara certificatul de inmatriculare, plus amenda bineinteles.

Iarna trecuta in timp ce mergeam un drum lung cu o viteza destul de mare, mi-a sarit in parbriz o pietricica ce a provocat un mic punct caruia pe moment nu i-am acordat atentie. Parea doar o mica ciobitura de suprafata, insa in numai doua zile, aceasta a inceput sa se extinda putin cate putin. Chiar in dimineata in care urma sa plec din nou la drum catre casa, am pornit masina pentru a se incalzi habitaclul, iar in momentul in care aerul cald a inceput sa sufle prin partea de sus, de langa parbriz, a ventilatiei, crapaturile au inceput sa se extinda si mai mult datorita diferentelor de temperatura si a virbratiilor masinii.

Drumul catre casa a fost destul de riscant, insa am fost nevoit sa il fac asa si spre norocul meu, nu am intalnit nici un echipaj rutier pe drum. De mentionat este faptul ca fisura respectiva s-a format fix in zona de de-asupra volanului, ceea ce mi-a dat batai de cap destul de mari, fiind extrem de deranjanta.

Ajuns acasa, am deschis laptop-ul si am inceput sa caut online o solutie cat mai avantajoasa pentru inlocuirea parbrizului, o solutie rapida dar si de buget deoarece fiind in perioada imediat de dupa sarbatori, portofelul nu imi era de prea mare ajutor.

In acest fel i-am gasit pe cei de la parbrizeacasa.ro, la care am si apelat intr-un final, din doua motive: preturi foarte avantajoase atat pentru parbrize cat si pentru manopera, iar cel mai important avantaj, fiind reprezentat de faptul ca acestia presteaza servicii chiar si la domiciliu.

I-am sunat, am specificat modelul masinii, am stabilit data si ora programarii si astfel m-am ales cu cea mai buna oferta parbriz BMW Seria 3. Cu ajutorul echipei pabrizeacasa.ro am reusit sa inlocuiesc parbrizul chiar la mine in curte, in cel mai scurt timp si cu cheltuieli minime.

Daca va aflati in Bucuresti sau in judetul Ilfov si aveti astfel de probleme si nu doriti sa va riscati sa plecati in trafic cu acest defect, tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa ii apelati pe acestia, sa le comunicati marca si modelul masinii si sa fiti programati.

In cazul meu totul a decurs perfect, programarea facuta chiar a doua zi si a fost respectata intocmai, iar lucrarea a fost de cea mai buna calitate. La final am primit toate indicatiile care trebuiau respectate astfel incat adezivul respectiv sa se poata usca in mod corespunzator, iar pana in acest moment nu am intampinat nici un fel de problema si cu siguranta nu voi avea nici un fel de problema.
Pentru ca totul sa fie finalizat ca la carte, clientul are responsabilitatea de a respecta urmatoarele indicatii:
 Automobilul nu se spala la spalatorie, timp de 2 zile deoarece presiunea jetului de apa poate afecta solutiile folosite la montaj.
 Automobilul nu se parcheaza dupa montaj, in pozitie inclinata de genul jumatate pe bordura si jumatate pe carosabil
 Automobilul nu se ridica pe cric dupa montaj, numai in cazuri exceptionale

In ceea ce priveste parbrizul, clar daca voi mai intampina probleme, fisuri, ciobituri si asa mai departe, nu voi mai sta pe ganduri nici macar o ora si imediat voi actiona in vederea remedierii problemei.

Acestea fiind spuse, va recomand cu toata increderea echipa parbrizeacasa.ro si daca va aflati in capitala sau imprejurimi, nu uitati si nu ezitati sa ii contactati iar in functie de comenzile existente deja, acestia vor fi prezenti la datorie indiferent ca aveti masina in curte ori in fata blocului.

De ce sa alegeti serviciile acestora? Pai este foarte simplu!
 Montaj parbriz , lunete , geamuri auto in 30 de Minute !
 Parbrize Audi Skoda Seat Vw Bmw Dacia Opel Jeep Jaguar Fiat Ford Mercedes Renault Hyundai Kia Alfa Citroen Chevrolet Peugeot Toyota Jaguar Nissan Daewoo Suzuki Alfa Honda Rover Iveco Man Daf Volvo
 Montaj Geamuri Auto: lipite/cheder, cu/fara senzori ploaie si lumina, incalzire, camera, headup, antena.
 Service Mobil Montaj parbriz, lunete, chedere auto, geamuri laterale – in orice loc dorit de client 7 zile / 7 zile – Bucuresti Ilfov !
 Folosesc consumabile la montaj / etanseizare de cea mai buna calitate!

(Acest articol nu este scris de mine)

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!