Site Overlay

Tipuri de genți

Există mai multe tipuri de genți în funcție de utilitatea lor.

Rucsacul pentru spate, care este adecvat unui stil de îmbrăcăminte mai sportiv, casual. Este destul de încăpător pentru atunci când faci o excursie și vrei să depozitezi acolo un aparat foto, un suvenir și un portofel. În ultima vreme este la modă, nu doar pentru dimensiunile sale mai mari, ci și pentru designul său.

De asemenea, se utilizează și este în tendințe în zilele noastre, special pentru laptop, cu un compartiment special pentru acesta. Cu colțuri întărite și cu burete, pentru protecția calculatorului.

Borseta este un tip de geantă destul de mică, mai puțin încăpătoare, în care intră un portofel. Avantajul acestor tipuri de genți este că nu ești tentat să întroduci mai multe produse ca să le îngreunezi. Asemănătoare sunt și gențile pentru bicicletă, speciale pentru un telefon și un portofel.

Geanta tip sac, ale cărei mânere sunt legate și care conferă celui care o poartă, o notă de modernitate 

Geanta de tip cutie, care este asemănătoare cu o cutie. De aici îi vine și numele. Este adecvată unei ținute casual. Uneori are un lănțișor în loc de mâner, ceea ce îi conferă o notă mai elegantă și se poate purta la o ținută de seara, de ocazie.

Geanta tip bowling are formă de semicerc, ca și cum s-ar căra mingi în interior, are mânerele scurte și este mai sportivă.

Servieta este un tip de geantă dreptunghiulară folosită mai mult la birou, în care se transportă laptop-ul sau dosare. Se adaptează foarte bine unui costum office.

Bucket bag Trussardi, a cărei denumire vine de la faptul că are o bază ovală sau rotundă. Închiderea este, de obicei cu un cordon, având o singură bretea.

Geanta tip cameră de luat vederi, cu o formă pătrată în care s-ar putea păstra o cameră. Modelul acesta a devenit, însă, o poșetă de purtat, casual.

Clutch-ul este poșetuță mică, care se poate poartă mai mult seara, și care are sau nu o breteluță, sau se poartă la subraț. De multe ori acesta este din material lucios, satinat.

Geanta pentru monede este, de obicei, în dimensiuni mici, cu un fermoar, în care se pot păstra foarte bine monezile. Acest tip de geantă este, de obicei, încorporat în altă geantă.

(Acest articol nu este scris de mine)

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Tipuri de genți

    1. Haha! E bine sa stii totusi pentru femeile din viata ta. Mai ales cand doresti sa le faci cadouri care sa li se potriveasca. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!