Site Overlay

Locatii unde “cumparam argint pe loc” si detalii despre oferta A.G.S. Amanet!

Vreti sa stiti care sunt cele mai bune locatii unde gasiti anuntul “cumparam argint pe loc”? Site-ul amanetului A.G.S. este disponibil la orice ora pentru informatii, iar clientii interesati nu trebuie decat sa intre pe acest link: locatii unde cumparam argint pe loc.

Amanetele au existat in societatea noastra inca din cele mai vechi timpuri. Cele mai vechi case de amanet dateaza inca de acum 3000 de ani in China, in Grecia timpurie si in Imperiul Roman. In special in perioada prohibitiei, casele de amanet au cunoscut o perioada infloritoare.

Este si perioada in care a aparut o organizatie denumita ,,Muntele de Pietate” care s-a raspandit cu rapiditate in mai toate tarile catolice. Se poate afirma ca aceasta organizatie a fost una dintre precursoarele caselor de amanet de astazi. Scopul organizatiei era aceea de a ajuta oamenii simpli, care se aflau in situatii de criza in momentul in care nu mai puteau apela la ajutorul celor din jur.

Spre sfarsitul Evului Mediu, o data cu ridicarea la putere a celor mai mari dinastii, precum Medici, Borgia si Lombard, trei familii cu o putere financiara deosebita, care aveau capacitatea de a finanta state si chiar razboaie intregi, primeau in schimbul acestor servicii bijuterii regale drept gaj. Chiar si expeditiile lui Cristofor Columb au fost finantate folosindu-se serviciile de amanet intrucat regina Isabella si-a vandut bijuteriile pentru a finanta expeditia, dar si Inchizitia Spaniola a apelat la aceste servicii.

De-a lungul timpului, s-a conturat si sigla caselor de amanet care reprezinta trei sfere aurii care au fost pentru multa vreme subiectul unor teorii si povesti impresionante. Usor, conceptul a patruns si in SUA, incepand cu momentul in care colonistii au venit de pe meleagurile Europei si nu numai.

Incepand din anul 1872 s-a conturat si legislatia amanetului pentru a se preveni vanzarea bunurilor furate si pentru a nu le face astfel pierdute. Totodata, aceasta lege proteja casele de amanet si stabilea dobanzile pe care le puteau percepe. Cateva dintre modelele de politica interna a caselor de amanet sunt practicate si astazi.

In Romania, casele de amanet reprezinta o sursa fiabila pentru cei care au nevoie sa obtina sume de bani in timpi rapizi. Spre deosebire de o banca, amanetul elibereaza pe loc valoarea evaluata a obiectelor de valoare, precum ceasuri de firma, masini, aur, argint sau alte obiecte ce pot fi valorificate. Avantajele apelarii la serviciile AGS sunt numeroase, printre care:

-veti avea parte de cele mai bune servicii de amanetare;
-personalul experimentat va face intotdeauna o evaluare atenta si
ofertele sunt avantajoase;
-sumele solicitate sunt disponibile cat de repede posibil;
-se accepta o gama larga de produse de valoare si de lux;
-solutiile oferite sunt cat mai bune si vin in sprijinul nevoii voastre;
-dispuneti de conditii de pastrare a bunurilor de maxima ;
-securitate.

Desi majoritatea persoanelor care ajung la AGS amanet prezinta bijutarii din aur, pe care le doresc a fi evaluate sau pe care doresc sa le achizitioneze, mai exista si un numar de oameni care se prezinta cu bijuterii din argint sau lingouri din argint.

Argintul nu este o moneda, dar se poate folosi asemenea banilor. Argintul, impreuna cu aurul, reprezinta forma finala de bani, deoarece aceste doua metale pretioase nu pot fi depreciate asemenea hartiei sau formelor digitale de plata. Argintul fizic reprezinta valoare la fel ca si aurul, deoarece nu exista riscul de contrapartida, nu a fost niciodata o investitie riscanta, poate fi utilizat pe termen lung ca si bani.

De asemenea, argintul fizic este un contrast, este unul dintre putinele active pe care le puteti purta in buzunar oriunde, chiar si in alta tara. Argintul fizic este, de asemenea, un ‘gard viu’ impotriva tuturor formelor de hacking si criminalitate cibernetica.

Nicio moneda de argint Eagle nu a fost ‘stearsa’, dar acest lucru cu siguranta se poate intampla la un activ digital. Un alt aspect important al argintului este faptul ca este mult mai accesibil pentru investitorul mediu, dar totusi, este un metal pretios care va va ajuta sa va mentineti nivelul de trai la fel de bun precum o face aurul. Daca nu va permiteti sa cumparati o uncie completa de aur, argintul este metalul pretios in care sa investiti!

Acest lucru este valabil si in momentul in care dorim sa oferim un cadou. Daca nu vreti sa cheltuiti mii de lei pe un cadou cu insemnatate, dar totusi vreti ceva valoros, argintul este alegerea ideala. Argintul a devenit un metal pretios foarte cautat si utilizat mai ales in industria de bijuterii.

Pentru cei care cauta bijuterii si cu altfel de proprietati, pot alege cu incredere argintul, deoarece argintul are efecte remarcabile asupra starii de spirit. Argintul ne intareste emotiile, ne trezeste abilitatile intuitive si absoarbe emotiile negative. Purtate zilnic, bijuteriile din argint pot calma atat nervozitatea si stresul, cat si iritabilitatea, sensibilitatea si chiar durerile de cap.

Argintul incetineste imbatranirea!

Tot mai utilizat in industria cosmetica, argintul are capacitatea de a pastra longevitatea, de a stimula imunitatea si de a reduce ridurile, ionii de argint avand un puternic efect imunomodulator.

Tot acest metal pretios amplifica senzualitatea feminina!

Si aceasta nu doar pentru faptul ca, purtate cu stil, bijuteriile de argint au marea calitate de a ne pune in valoare frumusetea. Argintul in sine are o energie feminina. Acesta este asociat cu Luna si cu esenta feminina Yin, motiv pentru care alchimistii il considerau metalul lunii si al zeitelor.

La AGS amanet, clientii au ocazia sa vanda sau sa cumpere argint de cea mai mare calitate!

(Acest articol nu este scris de mine)

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!