Site Overlay
utilaje de ambalat

Utilaje de ambalat industriale. O soluție profi pentru creșterea productivității

Procesul de ambalare efectuat adecvat este vital pentru calitatea și vandabilitatea produselor pe care le oferă o societate. Firma românească KangooPack, brand al Cora Trade Center din Alba Iulia, oferă o gamă largă și dedicată de utilaje de ambalat, accesorii, produse consumabile pentru înfolierea și ambalarea mărfurilor diferite.

Însă, această societate nu oferă doar produse, utlaje și mașinării industriale, ci și consultanță și audit. Produsele aflate în depozitul KangooPack prezintă garanția calității oferită de furnizorii săi. Prin intermediul auditului și al consulanței, fiecare client va achiziționa utilaje și echipamente potrivite cu domeniul desfășurării activității.

În aceeași măsură, pe lângă garantarea calității, firma românească oferă siguranță în același timp cu produsele comercializate

Eficiența în muncă și performanța ridicată fiind deja calități ce pot spori productivitatea industriei clienților datorită mașinăriilor de ultimă generație utilizate.

Firma KangooPack ce oferă utilaje de ambalat printre altele, are 13 ani de experiență în domeniu. 350 de clienți satisfăcuți, 25 de profesioniști care își iubesc munca și 600 de proiecte implementate de-a lungul timpului. Aceste date sunt grăitoare pentru calitatea serviciilor oferite și pentru prezența sa în topul firmelor ce comercializează echipamente industriale.

În plus, produsele din portofoliul acestor specialiști sunt create de branduri mari: GG Machine, Effe3ti, Pactur, etc.

Încă de la apariția primelor mașini de înfoliat și ambalat, viteza de producție și randamentul au crescut considerabil

La fel ca și calitatea procesului de ambalare, individual sau grupat. Înainte de aceste vremuri, muncitorii din fabrici, uzine și întreprinderi felurite erau constrânși să sigileze diferitele produse manual.

În acest caz, munca mergea încet, personalul obosea mai repede iar productivitatea nu era deloc mare. Un impediment major în dezvoltarea unor societăți de mari întinderi. Așa că pe bună dreptate inventarea unor asemenea utilaje de ambalat manuale, semi-automate sau automate a fost considerată o minune venită de sus pentru muncitori. Și mai ales pentru patroni.

Dar de vreme ce producția industrială devine din ce în ce mai intensă și își dezvoltă capacitatea de la lună la lună, echipamentele de ambalare tradiționale nu mai pot nici ele să facă față cerinței și perioadei. Datorită și nu din cauza acestui lucru, alte mașinării mai performante și mai complexe au fost create.

Astfel încât în ziua de azi fiecare societate ce activează într-o industrie vitală poate profita de pe urma noilor și îmbunătățitelor utilaje de ambalat, de înfoliat, de legat sau de sigilat. Iar KangooPack are grijă să ofere clienților săi exact asemenea echipamente de ultimă generație. Care fac munca mai ușoară și cresc productivitatea într-un ritm alert.

Oamenii au nevoie de o mulțime de produse și articole pentru traiul zilnic

Iar fiecare dintre aceste lucruri utile trebuie să fie sigilat și împachetat adecvat pentru a ajunge în forma cea mai atrăgătoare și calitativă la cumpărător. Iar în perioada aceasta în care nu ne putem atinge de ceva fără să ne dezinfectăm imediat, înfolierea și ambalarea produselor trebuie efectuată cu și mai multă atenție și considerație.

Valorile care definesc firma KangooPack sunt excelența, siguranța, deschiderea către nou, continua îmbunătățire. Dar mai ales garanția performanței utilajelor comercializate. Perioada de garanție pentru fiecare utilaj în parte este de până la 3 ani. În același timp societatea oferind consiliere și asistență tehnică pe tot parcursul asocierii dintre cele două părți.

Ceea ce oferă brandul românesc nu se rezumă doar la utilaje de ambalat și de înfoliat. De asemenea, pune la dispoziția clienților săi și consumabile. Accesorii care sunt de nelipsit în procesele efectuate de respectivele utilaje industriale. Este vorba despre benzi adezive, folie stretch, benzi de legat, ambalaje de protecție, folie termocontractabilă și accesorii produse ambalare.

Datele de contact ale societății KangooPack, brand al Cora Trade Center, sunt următoarele:

Site web: kangoopack.ro

Telefon: 0258 817 842

Email: office@kangoopack.ro

Pagină Facebook KangooPack

Sursa foto: KangooPack

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!