Site Overlay

Anvelopele all season

Obligativitatea utilizării anvelopelor de iarna în cele patru luni pe an, din noiembrie, până în februarie, a determinat un interes tot mai mare asupra calităților anvelopelor. Pentru obținerea maximului de eficiență din partea acestora, pe diferite suprafețe și în diverse condiții meteorologice. Anvelopele all season reprezintă soluția.

Experiența schimbării anvelopelor la schimbarea sezonului implică un efort

Anume faptul că trebuie să îți faci programare la service auto din timp pentru înlocuirea acestora. Pentru a evita cozile interminabile. Mai ales atunci când vine zăpada și toate service-urile sunt pline de clienți care au aceeași intenție.

De asemenea, trebuie să găsești un loc adecvat pentru depozitarea anvelopelor. Mai ales dacă locuiești la bloc și nu ai spațiu disponibil în boxă. O variantă tot mai folosită și la un cost destul de bun este un hotel de anvelope. Acolo le poți depozita în siguranță la un cost destul de avantajos. Iar atunci când vine momentul să le înlocuiești, este suficient să faci programare și în același loc poți găsi și un service unde le poți înlocui.

În situația în care vine căldura și încă mai folosești anvelopele de iarnă, trebuie să se țină cont de faptul că materialul din care sunt sunt realizate anvelopele de iarnă este unul care de la o anumită temperatură tinde să se înmoaie. Deteriorându-se și pierzându-și calitățile atunci când sunt utilizate pe gheață sau pe zăpadă.

A apărut, astfel, necesitatea unor anvelope all season Dunlop SP 346, care par să rezolve toate aceste provocări privind comoditatea. Fără să mai fie nevoie să mai înlocuiești anvelopele la începutul fiecărui sezon. Fără riscul să fii prins de poliție nepregătit pentru că a venit zăpada și nu ai reușit să găsești un service liber. O altă problemă pe care o rezolvă este și cea a deteriorării anvelopei în cazul variației de temperatură.

O singură discuție ar mai exista: cea legată de aderență

Întrebarea care se adresează producătorilor este daca are anvelopa all season, într-adevăr, aderența bună și pe zăpadă și gheață. Dar și pe suprafață umedă și pe uscat, în zilele călduroase de vară. Producătorii spun că acestea au. Dar că, evident, maximul de eficiență îl obții atunci când ai pe lângă anvelopele all season, pneuri dedicate pentru iarna și pentru vară.

Contează foarte mult și scopul în care vrei să utilizezi mașina. Dacă mergi mai mult în oraș, utilizezi mașina mai mult pentru a te deplasa la serviciu, atunci acestea sunt chiar potrivite. Dar atunci când vrei să ieși din oraș, să faci călătorii mai lungi, în orice fel de condiții meteo, atunci poate ar trebui să schimbi anvelopele all season cu cauciucuri specializate pe fiecare sezon.

Sursa foto: Unsplash.com

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!