Site Overlay
genti din piele intoarsa

Trei modele de genți din piele întoarsă – pe lista de shopping din carantină

Ai putea spune că țara arde și baba se piaptănă. Dar eu tot mă gândesc la haine noi și genți din piele întoarsă. Știu, e gata cu shoppingul prin malluri și buticuri. Nici nu aș vrea să fiu ipocrită să mă gândesc la asemenea chestii când suntem în situația în care suntem. Însă shoppingul online nu e interzis. Și am tot timpul din lume să caut noi articole fashion care îmi vor bucura zilele după carantină.

Acestea fiind zise, am aflat dintr-un articol mai vechi de pe blogul Ioanei despre existența site-ului Peloro.ro. Acesta este un magazin online cu genți din piele pentru femei și bărbați. Asta ca să nu îmi fie luat în nume de rău că prezint doar chestii pentru femei aici pe blog. 😀

Dintre toate tipurile de genți de calitate de pe piață, eu ador modelele de genți din piele întoarsă

Nu zic că nu mi se par frumoase și cele din piele naturală, lăcuite sau nu. Dar am eu o preferință anume pentru gențile catifelate, în culori diverse, care arată wow în orice combinație de haine.

Site-ul Peloro.ro nu m-a dezamăgit în multitudinea sa de modele și culori. Așa că îți voi prezenta în cele ce urmează trei genți din piele întoarsă care m-au cucerit pe mine la prima vedere.

Geantă Agnes

Roșul este culoarea mea preferată iar gențile pe umăr sau tip poștaș și-au făcut intrarea încă din adolescență în stilul meu vestimentar. Așa că nu puteam să ratez această minunăție de geantă roșie din piele naturală întoarsă de pe site. Este suficient de zis că doar culoarea ei singură va face minuni în orice ținută.

Pare practică. E de dimensiuni mici. Și poate fi purtată simplu pe umăr, mereu la îndemâna mea. Pe lângă faptul că face parte din categoria genți din piele întoarsă, mai are și accesorii din bronz și ciucuri chic. Iar ca sistem de închidere are și fermoar și clapetă.

Nu-i așa că e minunată?

Geantă Bonsai

Hmm, nu prea văd legătura cu numele, dar această geantă din piele întoarsă e super chic. Este un pic mai mare decât precedenta iar culoarea ei roz prăfuit e superbă. Chiar dacă ador roșul, mă dau în vânt și după nuanțele pastelate, mai ales când un articol e din piele întoarsă.

Minunăția asta poate fi purtată fie pe umăr, fie ca geantă de mână datorită mânerului practic pe care îl are. Prezintă de asemenea accesorii din bronz și se închide cu fermoar. În plus, mai are și un mic buzunar funcțional care se închide tot cu fermoar în partea din spate. Are un design destul de minimalist, dar nuanța sa frumoasă de roz scoate geanta din anonimat.

Și cred că și ținutele la care m-am gândit deja că ar putea fi asortată.

Geantă Indian Summer

Denumirea acestei genți din piele întoarsă de tip Suede i se potrivește mănușă. Mi-o și imaginez purtată la un festival cu muzică electrică, pe timpul verii. Ori alături de o rochiță cu imprimeu văratic în plimbările mele din vacanță. Iar culoarea … culoarea e de vis. Galbenul muștar mi-a plăcut mereu și mi se pare că accesoriile în această culoare au un anumit farmec.

Geanta asta cool cu franjuri retro poate fi purtată atât pe umăr, cât și ca geantă de mână datorită mânerului ei fix. Cureaua din piele e detașabilă, așadar poate fi prinsă sau desprinsă de la geantă în funcție de preferințe și ținuta zilei. O ador pur și simplu! Și ghici ce? Vine însoțită și de un portofel interior din piele naturală. În aceeași nuanță delicioasă de galben.

Zi și tu, geanta asta nu e de vis?

Acestea sunt cele trei genți din piele întoarsă de tip Suede de pe site-ul Peloro.ro cărora le-am pus gând rău. Sau o fi gând bun dacă mi le doresc extraordinar de mult și sunt pe lista de shopping în carantină?

Sursa foto: peloro.ro

Love it? Like it!
Pin Share

6 thoughts on “Trei modele de genți din piele întoarsă – pe lista de shopping din carantină

  1. Raluca Anghel says:

    Foarte frumoase gențile alese de tine. Si eu ma delectez cu tot felul de site-uri pe care sunt lucruri frumoase. Cree ca vom putea purta direct rochite si fustite cand ni se va da voie sa iesim din casa

    1. Îmi plac tare mult. Așa cred și eu că vom intra direct în vară. Nu știu dacă e bine sau rău, dar să avem speranță că vom ieși cât mai repede din asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!